Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
Na bobo test Druga kreska jasna była widoczna po 5 minutach. Po 10 minutach zrobiła się bardziej intensywna tzn widoczna nawet z daleka.Tylko niby tego testu nie odczytuje się później.
Na pink test nie ma nic nawet po upływie czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:14
Agnesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypati87 wrote:Na bobo test Druga kreska jasna była widoczna po 5 minutach. Po 10 minutach zrobiła się bardziej intensywna tzn widoczna nawet z daleka.Tylko niby tego testu nie odczytuje się później.
Na pink test nie ma nic nawet po upływie czasu.
Tak jak pepino niby czułość 10 a bledsza kreska niż na 25.
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Jestem! Byliśmy w kinie i niedawno wróciliśmy, padam z nóg Moje młode rośnie, bo beta ze 118 skoczyła do 452 !
Trzymam kciuki za resztę staraczek i za Twoją betę agnesia!
emilanka, jak u Ciebie?? -
pati87 wrote:Dzięki agnesia.
To ja chyba będę się zbierać na betę. U mnie najlepiej do 10ej robić wtedy wynik będzie około 15ej
No to pędź i przynoś tu nam dobre wieściZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnypati87 wrote:ja juz po becie, na szczescie słabo mi się nie zrobiło po pobraniu krwi
Ja oczywiście dziś też nie mogłam się opanować i zrobiłam kolejne testy:D Ale przynajmniej są ciemnie (z 2 moczu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:30
miszkaaa, pati87, zonaboba lubią tę wiadomość
-
Agnesia - ja tez trzymam kciuki za ciebie,
po kolejne testy nie chce mi sie isc do apteki, i tak beta pewnie wszystko wyjasni,
chociaz nie zawsze beta 11dpo wychodzi, bo nigdy nie wiadomo kiedy bylo zagniezdzenie, no i kiedy byla owu dokladnie- o ile wogole byla, jak ktos nie mial monitoringu cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:34
-
ja zdjec nie wstawiam,
bo na pink ewidentny negatyw,
a na bobo test sa 2 kreski, widoczne bardzo,
a u ciebie Agnesia 2 kreska tez zrobila sie intensywniejsza po kolejnych kilku minutach od odczytu? -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:mi beta w 10dpo wyszla 25,3:)
intensywna po 2-3 min ale wyszla odrazu
wiem widzialam wlasnie
wiadomo wszystko zalezy od dnia zagniezdzenia, w wiekszosci zrodlach mowia ze ciaza jest od 25 wlasnie
a jak wyjdzie miedzy 5-24, to trzeba powtarzac bo wynik pozytywny jest niepewny, ze wzgledu, ze przy niektoryc chorobach beta jest lekko podwyzszona -
nick nieaktualnypati87 wrote:wiem widzialam wlasnie
wiadomo wszystko zalezy od dnia zagniezdzenia, w wiekszosci zrodlach mowia ze ciaza jest od 25 wlasnie
a jak wyjdzie miedzy 5-24, to trzeba powtarzac bo wynik pozytywny jest niepewny, ze wzgledu, ze przy niektoryc chorobach beta jest lekko podwyzszona -
ja bym na twoim miejscu sie nie bala, beta ładna, testy pozytywne
ja 21.05 bylam u gina robil mi usg dowcipne, wiec wiem ze wtedy nic nie mialam, zadnych torbieli itp -
nick nieaktualny
-
Zuz_anna, coś dziwnego mi właśnie laboratorium zrobiło, bo za pierwszym razem jak sprawdziłam betę, to była 162 właśnie, a za 5 minut znów otworzyłam wynik testu w portalu pacjenta i było 118 - i tak już zostało, uznaję więc to za ostateczny wynik
Agnesia, o której wynik? Trzymam mocno kciuki, ale w ogóle się nie martwię- piękna gruba krecha na teście nie zostawia złudzeń
pati87, coś czuję, że i u Ciebie będzie szczęśliwy koniec Czekam na wyniki bety!! -
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Zuz_anna, coś dziwnego mi właśnie laboratorium zrobiło, bo za pierwszym razem jak sprawdziłam betę, to była 162 właśnie, a za 5 minut znów otworzyłam wynik testu w portalu pacjenta i było 118 - i tak już zostało, uznaję więc to za ostateczny wynik
Agnesia, o której wynik? Trzymam mocno kciuki, ale w ogóle się nie martwię- piękna gruba krecha na teście nie zostawia złudzeń
pati87, coś czuję, że i u Ciebie będzie szczęśliwy koniec Czekam na wyniki bety!!