Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam to w prywatnym ubezpieczeniu z pracy. Mamy umowę z PZU i większość badań mam za free, tak samo większość placówek w Wawie. Dobra nie czytam już nic w tym necie bo oszaleję;)co wyggogluje to gorzej;)
Zapiszę się do zwykłego gina pogadam co mnie dręczy..i zobaczymy co powie.
Kupię termometr i będę sobie mierzyć temperaturę.
Będzie dobrze!
Dzięki dziewczyny za porady:*
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Mirabelka nie pamiętam jak się ten mój nazywa..wiem ze jest podstawowy, sredni i największy. Ja mam ten średni..zapytam jutro na infolinii, bo może po prostu Luxmed nie ma podpisanej umowy z PZU na te badania..kurcze oszaleć można;)
A może zrobie tak..pojde do gina na wizyte powiedzmy 10,11 dc..zrobi mi usg..ja podpytam o pęcherzyki czy są itd. i powiem , ze nie jestem pewna czy jest ouwulacja i zapisze się na kolejne usg za pare dni? Zalezne od tego jakduzy by był pęcherzyk, żeby nie przegapić? Kurcze zielona jestem w tych sprawach..najlepiej by było mieć w rodzinie ginekologa to by było po sprawie;)
P.S. czy ktoras z Was zamawiala termometr przez net? We wszystkich aptekach jakich do tej pory bylam nie mieli termometrów elektr. z dokladnoscia do dwóch miejsc po prczecinku..a rosmannowski ten za 9 zeta odpada - popuł mi się po kilku dniach.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
coffee wrote:Dziewczyny ile moze wyniesc taki miesieczny monitoring?
Musisz podzwonić u siebie , bo ceny są bardzo różne. Jak ja robiłam rozeznanie u siebie to jedna wizyta od 40 zł w górę, ale dziewczyny pisały też, że są lekarze oferujący monitoring za 150zł bez względu na ilość wizyt- opłaca się przy długich cyklach
Nie wiem tylko czy jest Ci potrzebny, bo przecież owulacje masz, i to skuteczne dość Teraz po poronieniu masz prawo do cyklu bezowulacyjnego, ja nie mam nawet symptomów zbliżającej się owulacji a zwykle koło 12dc już się zaczynały. Czekajmy cierpliwie
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zrobiłam dzis rano test, wczoraj powinna byc @ nie przyszła a test dIs wyszedł blady, cienka jasnoróżowy nitka. Myslalam ze dzis powinna byc mocniejsza niż ostatnio a jest praktycznie taka sama jak nie bledsza. Dzis ide na betę druga i mam tez wieczorem umówiona konsultacje u mojej gin. Dam znać co powiedziała. Chyba ze do tego czasu przyjdzie @
Justine M lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
Juz 13 bąbelków mamy! Super! Caly czas trzymam kciuki za kolejne testerki.
Asiaes, ja dzisiaj tez zrobiła kolejny test chcialam zobaczyć jak wyjdzie. Tez kreska jest blada ale ładnie widoczna. Siedzę wlasnie w lab żeby zrobić powtórkę bety. Trzymam kciuki za Twoja betę!