Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:http://s12.postimg.org/uakjg35v1/20150619_181815.jpg
Widac cos czy tylko u mnie na zywo? A moze tylko w mojej glowie? Wydaje mi sie ze jak rozjasnilam tel na max to widac.
Test z moczu po 18 i na dodatek gdzie caly dzien sikam.
Alicja, nie chcę Cię nastawiać, ale ja chyba coś tam widzę jak monitorem kręcę. Cóż, tylko beta prawdę nam powie, bo nawet testy czasem sobie jaja robią z człowieka. -
A.kasia widać widać widać mocno! mocno trzymam kciuki, żeby było ja widać mocniej i mocniej. ja też kilka dni po owulacji do końca w zasadzie miałam taki śluz, białawy z grudkami a jednak była to ciąża.
Alicja92- też trzymam kciuki za Ciebie.
ja mam dziś lekką doline, przykro mi, że coś zaczeło sie dziać, że do zapłodnienia doszło a jednak nic z tego:( dziś przyszła @ i czekam aż sobie pojdzie i zamierzam codziennie się z nia mocno żegnać, żeby nie przyszła przez kolejne kilkanaście mc!
-
Alicja92 wrote:Kofeinka jak dyplomatycznie haha! Dzieki kochana
kochana bo nie chcę Cię wkręcać w nic... ja tam jeszcze nic nie widzę ale może ślepa jestem, chus wie
Poczekaj do 13dpo i testuj
Ja się boję tego co u mnie... nie wiem zupełnie czy ten skok temp. to ja dobrą stronę (na bąbelka) czy nie
Boję się nawet jutrzejszego mierzenia temp.
-
Alicja, no nic nie widzę monitor mam dobry IPSa bo jestem fotografką, może zdjęcie poprostu nie złapało, inne światło albo kąt albo aparat nie taki czuły
czekamy na jutrzejszy test z rańca
mocno ściskam kciuki
kurde jak mmnie od wczoraj swędzą cycki i sutki,
już smaruje czym mogę
podrapana jestem mega, do mięcha się dokopie zarzaz:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 23:32
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Alicja92 wrote:Justine... czyzby?
nie wiem, w poprzednich ciążach miałam czułes sutki, pobolewaly, kołdra nawet mnie drażniła ale nigdy nie swędziały!Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku