Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny:) Nam się udało w marcu, polecam testy z rossmana strumieniowe za ok 8 zł, u mnie one jako jedyne wykryły ciąże juz 8dpo, a na bobo testach i amilach nic nie było widać, dopiero w 11 dpo na bobo teście widać było kreskę słabą jak u Ciebie A.Kasia. Trzymam za Was wszystkie kciuki, przesyłam wiruski i zapraszam na fioletową stronę! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Emilia77 lubi tę wiadomość
-
Zgadzam się co do rossmanowskich testow,u mnie też tylko one pokazały druga kreseczki i to te paskowe, nie strumieniowe.
A co najdziwniejsze rano nic nie było,wieczorem miałam banana na.buzi a znów rano tylko jedna kreska. I tak było z większością testów.
Mój popołudniowy sianiec jest lepszy;-)
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciyki za pozostałe czerwcowe testerów;-)
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Sama bym kupiła te z rosmana paski ale nie mam teraz czasu jechac a potem już bedzie zamkniete. Mam jeszcze Quixa na jutro. Dziś negatyw z rana, ale po 2 godz. Zaczęła wyłazic druga kreska ale taka słabizna że ją ledwo widać. Wg mnie niemiarodajne. Tylko że w poprzednim cyklu druga kreska na Quixie też wyszła i mocniejsza a ciąży nie było, więc może i Quix tak zachwalany jest tez do dupy.
-
U mnie przyszla @ Landryneczko zaznacz please na liscie. Szkoda ze sie nie udalo...ale nie poddajemy sie i walczymy dalej! Przenosze sie na lipiec a za Was trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
A. Kasia mi te testy z niebieska skówką też w trąbe robiły, dpiero wysoki poziom dobrze zznaczająPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyDrogie panie, oto moje dwa poranne zupełnie nie pozostawiające złudzeń testy:
EDIT: nosz kurwa, po 5 min cień cienia na obu testach. No rzygać mi się już chce, jadę jutro rano na tą betę bo to testowanie to sensu nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 07:27
Beatrice, JusWik lubią tę wiadomość
-
mój 11dpo
Powiem Wam moje drogie, że przechodzę przez istny koszmar... związany z biegunką oczywiście, mój mąż musiał wczoraj dzwonić na pomoc doraźną aż, bo nic zjeść nie mogłam, bo mnie mdliło na samą myśl... a jeśli się napiłam to po prostu przeze mnie ta woda przelatywała, i to nie w postaci sików niestety. A pić musiałam żeby się nie odwodnić do reszty.
Tak więc Stoperan, Smecta i Acidolit poszły w ruch, ale w nocy i tak obudziała mnie biegunka
No i temperatura pod pachą non stop utrzymuje się między 37,4 a 37,7
Zupełnie nie mam siły i nawet APAP nie pomógł na temperaturę, by ją chociaż o kilka kresek obniżyć.
A najgorsze jest to, że muszę jechać do pracy dziś, bo mam dyżur 9:00 - 14:00
Dobrze, że jak na razie biegunka ustała i mogłam wmusić w siebie 3 krakersy (bo to jedyne co mi wchodzi).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nataliano wrote:Kofeinka wspolczuje ci tego przezycia,3maj sie ,mam nadzieje ze bedzie dobrze jeszcze do godziny,a jak nie to wez wolne i powiedz jaka sytuacja,przeciez to nie idzie sie skupic na pracy;/ milego dnia zdrowiej:*
Nie mogę wziąć wolnego 30 czerwca kończy mi się umowa, a urlopu na żądanie już nie mam
-
nick nieaktualnyKofeinka, na powstrzymanie biegunki najlepsza jest surowa mielona kawa. Kopiastą łyżeczkę do herbaty popijasz szklanką wody i gwarantuję Ci, że biegunka przejdzie. Obrzydliwe, ale sprawdzone i działa. Trzymaj się kochana :*
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:Drogie panie, oto moje dwa poranne zupełnie nie pozostawiające złudzeń testy:
EDIT: nosz kurwa, po 5 min cień cienia na obu testach. No rzygać mi się już chce, jadę jutro rano na tą betę bo to testowanie to sensu nie ma.
kofeinka lubi tę wiadomość