Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
Kofeinka, ja zaznaczam okres, jak mi tempka spadnie i faktycznie używam już podpaski / tampona
kofeinka lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
A.Kasia super ze sie udało, wielkie gratulacje i życzenia spokojnej ciąży!
Alicja92 i Kofeinka nie łamiemy sie! Dajemy czadu w kolejnym miesiącu, ja kilka dni temu dostałam @ mimo pozytywnych testów i niskiej ale pozytywnej bety i tez zbieram sie do dzis, bo inaczej jesli w ogole nie wychodzi a inaczej kiedy wiem ze cos tam wyszło ze sie udało ze było juz tak bardzo blisko a nagle jebs wszystko stracone ale musimy mieć pozytywne nastawienie!
Ja pije infem 2x dziennie i biorę wiesiołka juz jem morele a nawet ananas dojrzewa u mnie w kuchni żeby był gotowy na za kilka dni i czekam na koniec @ żeby działać! Ale wiem ze to wszystko jest dołujące i frustrujace ja sama cały czas łapie sie na tym ze myśle o ciąży i o tym ze nadal w niej nie jestem myśle ze jeszcze kilka nieudanych cykli i trafie do wariatkowa ale musimy sie pozytywnie nastroić dziewczyny!!!!!Emilia77 lubi tę wiadomość
-
no trudno nie czerwcóweczki to lipcóweczki będziemy hehe
asiaes lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Coffee- ja zmieniłam pracę mimo starań. W nowej pracy odżyłam, wyregulowałam cykle, zaszłam w ciążę. Nie mam umowy na czas nieokreślony, mam gorszą pensję, ale jestem zadowolona z podjętej decyzji. Uważam, że trwanie w starej pracy byłoby głupotą, a wstrzymanie się że walką o dziecko- utratą cennego czasu, co w moim wieku ma spore znaczenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 20:11
-
Larisa wrote:hej dziewczyny. czy ktoras z Was miala plamienie implantacyjne?
Larisa lubi tę wiadomość
-
Ja sie tak w tym miesiacu nastawilam jak nigdy;( ale niestety beta niska,mimo dodatniego testu. Niepotrzebnie robilam test za szybko pod dzialanien Pregnylu i teraz mam takie zbicie ;(PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Hej dziewczyny ostatnio się wogole nie udzielalam. Gratuluje wszystkim mama i spokojnych 9 miesięcy kochane. Na liście mnie nie ma dziś 30 dzień cyklu a @ nadal nie widać normalnie cykle mam 28 dniowe a wiec zobaczymy. Raz miałam tylko cykl który trwał 31 dni a wiec czekam jeszcze co przyniesie jutrzejszy dzień ale boje się ze jutro z rana przyjdzie ta wredna @ .
-
Dziewczyny dzisiaj rano nie wytrzymałam i zrobiłam test, na którym zobaczyłam... dwie kreseczki. Druga z nich jest słaba, ale widoczna i wcale nie musiałam jej wypatrywać !! Póki co nie wierzę, chyba któraś musi mnie uszczypnąć
Poza tym czuję się tak, jakby za chwilę miała przyjść @ i strasznie się boję.A.Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny