Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już nadzieja jeszce mieszka w maju ale ja i tu zajrzę znów- dzięki Wam wpadłam na ślad...błąd popełniany przeze mnie od początku...
;oniqa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
jak się wydarzy jak planuję to test mógłybyć 21.06...obym nie musiała go wtedy robić, bo nie będzie potrzebny.... ach ach zacieram rączki..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
;oniqa wrote:Emilka WSK wrote:jak się wydarzy jak planuję to test mógłybyć 21.06...obym nie musiała go wtedy robić, bo nie będzie potrzebny.... ach ach zacieram rączki..
Twój wykresik jest bardzo obiecujący trzymam kciuki kochana
Ale owu nie bylo raczej choć ona płata figleZawsze będziemy Cię kochać !!!
Wyskoczę do miasta na chwilkę, nie pisać za dużo bo nie nadrobięZawsze będziemy Cię kochać !!!
Witam
i nieśmiało pytam czy się moge dopisać na czerwiec?
co prawda nie wiem kiedy będę testować bo procedurę najprawdopodobniej zacznę w przyszłym tygodniu więc z wyliczen wynika ze może to być 12 czerwiec ale pewności nie ma;oniqa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Witam
co prawda nie wiem kiedy będę testować bo procedurę najprawdopodobniej zacznę w przyszłym tygodniu więc z wyliczen wynika ze może to być 12 czerwiec ale pewności nie ma
Cześć Fedra zapraszam
Fedra lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Fedra wrote:Witam
co prawda nie wiem kiedy będę testować bo procedurę najprawdopodobniej zacznę w przyszłym tygodniu więc z wyliczen wynika ze może to być 12 czerwiec ale pewności nie ma
Cześć Fedra zapraszam
dziękuje i życzę spokojnej pracy;oniqa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witajcie! kilka już nas niestety jest na ten czerwiec
U mnie jeszcze trochę i biorę się do roboty, w sumie to już wczoraj było ale to jeszcze za wcześnie
Miałam mierzyć temperaturę itp.ale postanowiłam że nie bo za długo śpię .https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny