Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:wiesz kaarolaa jakoś jeszcze boję się cieszyć "pełną gębą", dopiero dzisiaj po wizycie u lekarza zaczynam sobie to układać w głowie. I bardzo mocno wierzę, że tym razem uda się tą ciążę szczęśliwie donosić do końca
Matylda36 lubi tę wiadomość
-
eunika wrote:na pewno się uda na pewno to że już się tak nie stresowałaś staraniami pomoże Maluszkowi
bardzo mocno wyluzowałam przy staraniach w tym cyklu. Racja. Aż sama byłam zaskoczona, że sobie postanowiłam zero stresu i tak było. I, że dałam radę Jak zaczynały się pojawiać jakieś dziwne myśli, od razu zaczęłam zajmować się czymś innym. No i udało sięeunika lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Mikusia2 wrote:chyba wszystkie kobiety w ciąży martwią się o szczęśliwy koniec będzie dobrze musi !
racja tylko kobiety po przejściach, stratach i obciążeniu mają inny rodzaj strachu. Przy każdej kolejnej ciąży na pewno ten strach jest większy. Przynajmniej u mnie tak jest.
Ale mocno, mocno, mocno wierzę, że limit dramatów już wyczerpałam i teraz może mnie tylko szczęście spotkać Grunt to pozytywne nastawienie.
Mikusia2 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
uwaga zaczynam świrować czuję się jakbym była przeziębiona a często tak mam przed @, pewnie jutro tempka spadnie i będzie po wszystkim, niby mam przeczucie, że mogło się udać ale mogłam się też pomylić co do owu i wtedy wszystko stracone... mogłam zrobić ten test a tak to się stresuję ...
jak mi idzie? -
eunika wrote:uwaga zaczynam świrować czuję się jakbym była przeziębiona a często tak mam przed @, pewnie jutro tempka spadnie i będzie po wszystkim, niby mam przeczucie, że mogło się udać ale mogłam się też pomylić co do owu i wtedy wszystko stracone... mogłam zrobić ten test a tak to się stresuję ...
jak mi idzie?eunika lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Dziewczyny zapomniał o ważnej informacji
Podczas dzisiejszej wizyty u gina, powiedział mi, że jest teraz wysyp "ciężarówek". Ma teraz trzy panie, które miały problemy, albo z zajściem w ciążę albo z donoszeniem i wszystkie zaciążyły, ja jestem kolejna
Może "coś" fruwa w powietrzu, jakieś dobre fluidy i więcej z nas będzie miało szansę na upragnionego dzidziulkaeunika, Reni, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
Matylda36 wrote:Dziewczyny zapomniał o ważnej informacji
Podczas dzisiejszej wizyty u gina, powiedział mi, że jest teraz wysyp "ciężarówek". Ma teraz trzy panie, które miały problemy, albo z zajściem w ciążę albo z donoszeniem i wszystkie zaciążyły, ja jestem kolejna
Może "coś" fruwa w powietrzu, jakieś dobre fluidy i więcej z nas będzie miało szansę na upragnionego dzidziulka
ja jeszcze nie mam problemów bo staram się od niedawna ale wcale się nie obrażę jak to coś z powietrza mnie dopadnieMatylda36 lubi tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:Dziewczyny zapomniał o ważnej informacji
Może "coś" fruwa w powietrzu, jakieś dobre fluidy i więcej z nas będzie miało szansę na upragnionego dzidziulka
A mnie coś brzuch w dole kłuje..w dole po srodku, a owulacujne testy pozytywne... powinno kłuć z boku prawda?Matylda36 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
eunika wrote:ja jeszcze nie mam problemów bo staram się od niedawna ale wcale się nie obrażę jak to coś z powietrza mnie dopadnie
eunika lubi tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:jesli chodzi o mnie to nie nawidzę czekania o matko no nie nawidzę i jestem "w gorącej wodzie kąpana" ja i tak jakbym nic nie przeczuwała to bym zrobiła test. taka juz jestem, ale najorzej jak mi coś M obieca.... to wtedy koniec muszę to mieć i juz! dlatego biedny miś wie, że nie może rzucać słów na wiatr...
ja mam tak samo ale w tamtym cyklu szybko zrobiłam test i miałam kilka dni przygnębienia więc wolę poczekać...
już nawet brzuch oglądam, wiem szalona jestem ale naprawdę mi na dole urósł, chyba niestety trzeba będzie delikatną dietę rozpocząć bo mi się przytyło w tym miesiącu. nie jestem drobna ale brzuszek zawsze był płaski... możecie potraktować to co napisałam jako objaw świrowania ale przytyłam naprawdę(oczywiście na pewno przez za dobre obiadki)Iwka lubi tę wiadomość
-
Lenka19 wrote:
nie mierzyłaś od początku i ciężko stwierdzić, a jak długie masz cykle zazwyczaj? najlepiej poczekać do terminu @ bo nie wiadomo kiedy była owu... -
28-30 cykl . nooo ale ja juz tak bardzo chcialabym wiedziec ... no wiem wiem musze poczekac ... ale owu juz byla ... bo moj facet doskonale wie kiedy jest owu bo zawsze wtedy jestem taka milutka a dzidiaj juz mnie wszystko wkurza ... a tak przypuszcalnie moglabym juz wykonac test jak myslisz?Lenka19
-
Moge ci pomoc w doborze tatuazu jesli chcesz, pomoge ci dobrac pod Ciebie. Prowadze studio tatuazu, wiec znam sie na tym;)MariaAntonina wrote:A ja sie odcięłam od tematu .. poszukuje kolejnego tatuażu .. bo tak to jest jeden masz chcesz drugi ..