Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:Witajcie dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza widziałam moje maleństwo lekarz powiedział że dzidzia jest mniejsza i wygląda tak na około 6 tydzień a więc ovu żle mi wyznaczyło ale to nic i tak jestem bardzo szczęśliwa jutro ide zrobić wszystkie badania i do gina za 2 tygodnie a jak u Was kochane któraś testowała ?? pozdrawiam
inessa lubi tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:nic nie mówię, ale takie żyły na piersiach to jeden z podstawowych objawów ciązy, z moimi piersiami jest nieco inaczej w pierwszej ciązy nic nie miałam żadnych żył ani nic i teraz jak na razie też tak jest mało tego, przy pierwszej ani drgnęły nic nie urosły a tak bym chciała jestem pełna nadziei że tym razem troszkę podrosna i już takie zostaną....
inessa, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
Klif wrote:Coś tu ostatnio cicho wieczorami i porankami.
inessa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Klif wrote:U mnie niestety kolejny upalny dzień. Nienawidzę upałów
inessa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Mikusia2 wrote:nie ma jeszcze @ to jest szansa
niby tak ale w poprzednim cyklu też w 14d fazy lutealnej spadła, następnego dnia się podniosła a na trzeci dzień przyszła @ a taką miałam nadzieję, ale przynajmniej wiem, że dobrze wyliczyłam owuinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:emilka trzymaj sie dzielnieZawsze będziemy Cię kochać !!!
Witam się z rana
Mikusia, Matylda, Inessa GRATULACJĘ !!! Modlę się aby wszystko pięknie i zdrowo rosło
Hihii ale się cieszę. eunika dokłądnie nie ma @ jest nadzieja...ale się nie nakręcamy
Chociaż ja też uważam ten cykl za stracony Lipiec będzie nasz!!!!!eunika, Matylda36, Mikusia2, kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
Klif wrote:U mnie niestety kolejny upalny dzień. Nienawidzę upałów
Zastanawiam się czy dupka brać? Jak myślicie?eunika, inessa lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Ja też u nas w cieniu 27 a M wyczytał ze dzisiaj ma być 34 stopnie masakra. Dobrze że wolne mam tylko uczyć się trzeba a mi się nie chce.
Zastanawiam się czy dupka brać? Jak myślicie?
ja nie brałam więc nie wiem. u mnie też skwar, otwarte okna nie pomagają a też muszę się uczyć, jutro egzamin a ja jeszcze nie zaczęłam...inessa lubi tę wiadomość