Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makak wrote:Mikusia, ja zawsze chciałam być fryzjerką, ale rodzice wypchnęli mnie na studia. Jedne, drugie i wylądowałam w dziale hr ;)Teraz myślę sobie o kosmetologii, ale jak komuś o tym mówię, to mnie wyśmiewa
róbcie to co lubicie, najgorsze co może być to całe życie pracować i nie mieć z tego takiej satysfakcji jak by się chciało!Mikusia2, inessa lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:pójdzie pójdzie ja z tych nudów zrobiłam test i to jeszcze nie z porannego moczu, oczywiście negatywny, nie wiem po co robiłam skoro i tak wiem, że nie wyszło... muszę się naprawdę czymś zająć
eunika, inessa lubią tę wiadomość
-
No ja studia skończyłam 3 lata temu, i jakoś mi tak dziwnie było że weekendy wolne....normalnie rozpusta i się zapisałam 2 lata temu na 2 stopień samodzielnego księgowego a teraz fobie główna ale to są kursy tylko że z certyfikatami nadającymi kod zawodu...i zamiast się uczyć siedzę tu z Wami i piszę....zmęczona już jestem. Obiecuje sobie że przez najbliższy rok nawet nie pomyślę o nauce.
Makak też chciałam być fryzjerką. Życzę zdrowia dla męża
inessa lubi tę wiadomość
-
eunika wrote:róbcie to co lubicie, najgorsze co może być to całe życie pracować i nie mieć z tego takiej satysfakcji jak by się chciało!
p.s. dziewczyny jaka ja jestem brzydka, zmęczona na twarzy, jakieś liszaje mi wyskoczyły na szyji włosy napuszone, oczy podkrążone, potwór normalnie i jeszcze te pryszcze aż 5!gorąco mi strasznie i jeszcze ten upał! a w przyszłą sobotę idę na wesele... MASAKRAeunika, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane
W końcu wyniki prolaktyny: 14,50 - czyli norma mówiła mi to ginka ale się uparłam i zrobiła sama dla siebie.
A poza ty ... okres lada dzień, boli brzuchol typowo jak na @ i głowa do tego, jak co miesiąc ... Dla mnie - żadna to nowość jakoś już nie wierzę że zajdę. Mąż idzie na badanie nasienia, bo u mnie wsio książkowe ... jak nie ginka mówiła coś o laparoskopii - jak ona to ujęła - dmuchanie brzucha dla sprawdzenia drożności jajowodów. ale szczerze ... wątpię czy się temu poddam ... jak nie to nie ... może nie mam mieć dziecka i już ... nie wiem czy jestem gotowa na takie ''akcje''. nie znosze szpitali, pobierania krwi, jakiejkolwiek ingerencji w ciało ...
generalnie...luzuje...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:popieram słowa! oklaski dla tej Pani!!!
p.s. dziewczyny jaka ja jestem brzydka, zmęczona na twarzy, jakieś liszaje mi wyskoczyły na szyji włosy napuszone, oczy podkrążone, potwór normalnie i jeszcze te pryszcze aż 5!gorąco mi strasznie i jeszcze ten upał! a w przyszłą sobotę idę na wesele... MASAKRA
będzie Ci to wybaczone, żebyś widziała jak ja teraz wyglądam na 15.30 dopiero jestem umówiona a teraz 'skupiam się na nauce' więc odpuściłam szykowanieinessa lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Wpadaj do mnie ja nie mam w ogóle pomysłu na moje mieszkanie
mam tak np. widzę jakis papier i mówię przynieś mi jeszcze to to i to i np. z tego choinkę na święta upierdoczęIwka, inessa lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:...niecierpliwa bestia !!! Inessa też 3 czy 4 dni temu miała negatyw .....ale się nie nakręcamy
inessa lubi tę wiadomość
-
Makak życzę Twojemu mężowi dużo zdrowia i wierzę, że szybko wyzdrowieje. A potem jak już będzie zdrowy to pojawi się mała fasolka
ps. Ja też czuje już okres. Piersi jak zwykle przed okresem bolą.eunika, Makak, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny