Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro testuję. Mam stracha przeokropnego
Mikusia2, inessa, ;oniqa, MM28, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:nie zrobie bo nie mam przy sobie, a do miasta mam kawałek drogi bo u rodzicow na wsi jestem teraz. poczekam moze jutro kupie. tak bym chciała zeby to była fasolka
kaarolaa, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze kilkanaście godzin i carolina84 będziesz wiedziała. Wspieram mocno, ale wiem, że nic nie pomogę na Twój strach. Czekamy na wieści i wszystkie liczymy, że będą dobre
Mikusia2, carolina84, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyja tam jeszcze nie mysle ze to ciaza. po prostu sie spoznia i to wszystko do wieczora sie zjawi. nie bede sie cieszyła na zapas. w kwietniu tez sie cieszyłam i co z tego wyszło... co ma byc to bedzie.
eunika, inessa, ;oniqa, Matylda36, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja tam jeszcze nie mysle ze to ciaza. po prostu sie spoznia i to wszystko do wieczora sie zjawi. nie bede sie cieszyła na zapas. w kwietniu tez sie cieszyłam i co z tego wyszło... co ma byc to bedzie.
masz rację, lepiej poczekać z ekscytacją, ja też wolę mieć niespodziankę niż się rozczarować...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa dlatego lepiej zrób tego teściora dla Twojego świętego spokoju
carolina84 trzymam kciuki za II krechy, zrelaksuj się idź na spacer, zimny prysznic ;P
Zrobiłam sobie przerwę w nauce ale już uciekam wsiąść drugi prysznic (u nas 36 stopni masakra!!!!)i do nauki!!!!
....ufff pufff jak gorąco ;(inessa, kaarolaa, eunika, Miriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w uf tak gorąco dusznym dniu
Maskara jakaś lubie ciepło ale nie ukrop. Ja nadal niestety krwawie rano więcej teraz z dwie godziny miałam spokój, do tego ciagle jestem głodna ale za duzo nie moge jeść bo mnie cały czas mdli. Boli mnie głowa od upału chyba. Do teho swedzą i kłują mnie piersi które jakoś tak sobie urosły
Wypisałyście dużo och,że szok nie jestem wstanie odpisać każdej, ale czytałam i pamietam
Zdania egzaminów żyćze zwłąszcza zielonych kropekIwka, kaarolaa, ;oniqa, Ofelaine, maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytylko jak mowiłam nie mam jak kupic teraz a na zapas nigdy nie trzymam. moze jutro kupie jesli nic sie nie zmieni i dalej nie bedzie @
u mnie tez goraco ale na szczescie wiaterek wieje i jest tak w sam razIwka, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekam na @ bo lada moment ma przyjśc, ale w duszy liczę,ze nie przyjdzie, czy któraś tak miała,że zawsze temperatury w fazie lutealnej były podobne a w którymś z cykli całkowicie dziwny wykres? Była wtedy ciaża? czy nie?
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustysia bardzo ładny wykres ja bym zrobiła test to jest najlepsze wyjście bo spekulować czy wyszło czy nie to tak trudno. Tets uspokoi do tego okresu nie ma a widzę,że masz 15 dzień po owulce to moze już wyjdzie tset bo z tym też różnie bywa. Powodzenia kochana daj znać potem
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja tam jeszcze nie mysle ze to ciaza. po prostu sie spoznia i to wszystko do wieczora sie zjawi. nie bede sie cieszyła na zapas. w kwietniu tez sie cieszyłam i co z tego wyszło... co ma byc to bedzie.
kaarolaa święta racja. Spokój tylko nas uratujeinessa, kaarolaa lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów