Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny jutro wyjeżdżam na kilka dni nie bede miała dostepu do neta ale bede pamięcią z Wami mam nadzieję,że przybedzie "zielonek". Buziole dla każdej z Was trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie
Tusiaczek, Mikusia2, ;oniqa, Eavonne, Iwka, MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Inessko dobrego wypoczynku też o tobie pamiętamy
Ja na weekend od soboty do poniedziałku też planuje wyjechac w góry , żeby chcociaż na chwile się odstresować od tego życia codziennego... i szarej codziennosći... Bo do utrlopu jeszcze ponad 4 tygodnie .. liczyłam , że do tej pory zajdę i będę miała mega przedłużone wakacje ale cóż widać tak nie miało być. Mam nadzieje, zatem, że jutro lub pojutrze okres dostane zeby nie miec na sam wyjazd... skoro test wyszedl negatywny...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
u nas dzisiaj leje deszcz cały dzień! ale pogoda, mała u babci, mąż wróci poźno, mam tylko towarzystwo psa BEAGLA... nie mogę jeść, mam tylko apetyt na kanapke z pomidorem i dużą ilością cebuli i jakieś dobre pieczone mięso, a na wędlinę i słodycze to patrzeć nie mogę.... do tego ciągle zgaga, a tak to jest o key
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny jutro wyjeżdżam na kilka dni nie bede miała dostepu do neta ale bede pamięcią z Wami mam nadzieję,że przybedzie "zielonek". Buziole dla każdej z Was trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Klif wrote:Tusiaczku masz dopiero 8dpo, to za wcześnie na test, chyba że masz taką krótką fl.
kochanie cykle mam zazwyczaj 26-28 dni wiec mysle ze owu zle mi wyznaczyło owulację ja obstawiam maks 16 dzień bo wieczorem 15 miałąm ból owulacyjny prawego jajnika ehhinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
raczej nie bo brzuch napuchniety i boli jak na okres robiłam włąsnie bob test. A nie mam pojecia ile fl u mnie twa ci powiem bo dopiero drugi moj cykl
A od przyszłego przestaje mierzyć temperature i sprawdzac cokolwiek i chyba na owu tez bede wpadac od czasu do czasu bo tu dziewczyny za bardzo sie nakrecają i widze ze im blizej okresu tym bardziej zaczynam sie stresowac . miałam nadzieje ze tym razem wszlo - tak czułam - widocznei przeczucie i mnie zmyliło...inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:u nas dzisiaj leje deszcz cały dzień! ale pogoda, mała u babci, mąż wróci poźno, mam tylko towarzystwo psa BEAGLA... nie mogę jeść, mam tylko apetyt na kanapke z pomidorem i dużą ilością cebuli i jakieś dobre pieczone mięso, a na wędlinę i słodycze to patrzeć nie mogę.... do tego ciągle zgaga, a tak to jest o key
inessa, Mikusia2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiaczek wrote:raczej nie bo brzuch napuchniety i boli jak na okres robiłam włąsnie bob test. A nie mam pojecia ile fl u mnie twa ci powiem bo dopiero drugi moj cykl
A od przyszłego przestaje mierzyć temperature i sprawdzac cokolwiek i chyba na owu tez bede wpadac od czasu do czasu bo tu dziewczyny za bardzo sie nakrecają i widze ze im blizej okresu tym bardziej zaczynam sie stresowac . miałam nadzieje ze tym razem wszlo - tak czułam - widocznei przeczucie i mnie zmyliło...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny