Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Kobietki
Codziennie czytam was chociaż sama nie wiem co ja jeszcze tu robię
W sumie wmówiłam sobie że nie biorę żadnych tabletek ,tak mi szybciej zleci czas.
Gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom,a za resztę kobietek trzymam kciuki i będę śledziła wasze działania przez tą końcówkę czerwca, cały lipiec i sierpień a następnie dopisze się na wrzesień i obym została sama bo wszystkie zaciążycie
Iwka- dziękuję za bobaska i po cichutku już czekam z gratulacjami.
Miłego Dnia!
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
ja mam 32-38 cykle. W niedzielę wypada 32 dc. Zrobię w niedzielę. Dwa cykle temu też tak się napaliłam...ale wtedy to była chyba ciąża urojona
Dzisiaj tempka poszła do góry, jutro spadnie a w sobotę lub w niedzielę @ jak jutro nie spadnie to ja padnę.
Kozuniu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 11:36
Koza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój poprzedni cykl trwał 37 dni ze wględu na zabieg który miałam 26.03.
Eavonne ja mam do dziś bóle jak na okres. Nie zażywaj ketonalu. Jeśli jednak zaszłaś w ciążę ketonal bardzo zaszkodzi maleństu. Bierz apap dopóki nie będziesz mieć pewności, że się nie udało.Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sla.s wrote:Iwka przecież Ty już chyba na spokojnie możesz zrobić test. To Twój 29dc a wykresik masz bardzo ładny, oby fasoleczka była
A poza tym dziewczyny, ja do dziś mam ciągnięcia jak na okres a tym bardziej w dniach kiedy powinnam ją miećAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Koza wrote:Iwko -ja jestem za myśleniem że @ przyjdzie ,a grom będzie niespodzianka.
Niedziela akurat ostatni dzień czerwca ,wiec zobaczymy jak to się zakończy -
nick nieaktualny;oniqa a, bo my identyczny termin mamy
Na badania pod kątem serologicznym dostane skierowanie na następnej wizycie (02.07). Więc do nich badania automatycznie przejdą na drugi dzień i pewnie omówimy je na kolejnej wizycia, a przypuszczam, że będzie to albo 9, 11 albo 16 lipiec. czyli tak 10-11 tydzień i zapewne będę musiała się umówić na badania prenatalne (bynajmniej w poprzedniej ciąży tak miałam).Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 12:47
;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sla.s wrote:;oniqa a, bo my identyczny termin mamy
Na badania pod kątem serologicznym dostane skierowanie na następnej wizycie (02.07). Więc do nich badania automatycznie przejdą na drugi dzień i pewnie omówimy je na kolejnej wizycia, a przypuszczam, że będzie to albo 9, 11 albo 16 lipiec. czyli tak 10 tydzień i zapewne będę musiała się umówić na badania prenatalne (bynajmniej w poprzedniej ciąży tak miałam).Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie przejmuj się ja też tak mam, ale to dlatego, że maluszek nie był poczęty w pierwszy zień @. Mi ginekolog powiedział, że maleństwo jest stosunkowo mniejsze niż "powinno" ale, że to wszystko się unormuje, bo w tym okresie maleństwo bardzo szybko rośnie
No ja też mam nadzieje, że usłyszę serduszko, bo ostatnio była taka fasoleczka jeszcze
A co piersi mnie nadal bolą ale głównie strone zewnętrzna piersi (choć to głupio brzmi ale chodzi mi o stronę ) i dużo wygodniej mi bez stanika niż w staniku, który mi ściska piersi;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sla.s wrote:Nie przejmuj się ja też tak mam, ale to dlatego, że maluszek nie był poczęty w pierwszy zień @. Mi ginekolog powiedział, że maleństwo jest stosunkowo mniejsze niż "powinno" ale, że to wszystko się unormuje, bo w tym okresie maleństwo bardzo szybko rośnie
No ja też mam nadzieje, że usłyszę serduszko, bo ostatnio była taka fasoleczka jeszcze
A co piersi mnie nadal bolą ale głównie strone zewnętrzna piersi (choć to głupio brzmi ale chodzi mi o stronę ) i dużo wygodniej mi bez stanika niż w staniku, który mi ściska piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 13:00
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba, że tak. Mi założą w momencie kiedy dostaną wyniki badań. Powiedzili, że wpiszą wszystkie poprzednie informacje, bo wszystko jest w karcie pacjenta więc nie mam co się martwić o becikowe itd. Ale oni "nie chcą zapeszać". Tym bardziej, że poprzednio poroniłam w 10 tygodniu.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny