Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja tez tak miałam z plamieniem, musisz jak najszybciej zgłosic sie do lekarza, niech ci cos przepisze. ja zwlekałam z wizyta i poroniłam. w sumie miałam ustalona wizyte ale juz do niej nie doczekałam...
ale gratulacje Ci złoze bedzie dobrzeAndzia33 lubi tę wiadomość
-
pojutrze ide do lekarza bo ona przyjezdza do nas tylko w piatki a pozniej jak bedzie trzeba bede do niej jezdzic albo w piatki bede chodzila jak cos.
Ja nie dziekuje... Jak bede wiedziec cos bardziej hmm stabilnego wtedy bede dziekowackaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie ponownie jestem po badaniach jest wszystko ok lekarz powiedział że to 8 t i 3 d maluszek ma 1,89 cm słyszałam serduszko i tentno jestem mega szczęśliwa teraz musze się zapisac na prenatalne zna ktos dobrego na śląsku
kaarolaa, inessa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa ja zapisałam się do Feminy do Katowic. Opinie są podzielone, ale większość trwierdzi, że niektórzy lekarze potrafią nawet już na pierwszych prenatalnych określić płeć maleństwa.
Mówiłam, że wszystko będzie ok! I podrośnie maluszek;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
staram sie jak moge oszczedzac sie w pracy ale mam strasznie duzo roboty bo szef jest na urlopie najchetniej bym na l4 poszla ale musze sie upewnic co i jak no i czekam az szanowny zn urlopu wroci
;oniqa, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Witajcie ponownie jestem po badaniach jest wszystko ok lekarz powiedział że to 8 t i 3 d maluszek ma 1,89 cm słyszałam serduszko i tentno jestem mega szczęśliwa teraz musze się zapisac na prenatalne zna ktos dobrego na śląsku
super trzymam kciuki kochana;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Witajcie ponownie jestem po badaniach jest wszystko ok lekarz powiedział że to 8 t i 3 d maluszek ma 1,89 cm słyszałam serduszko i tentno jestem mega szczęśliwa teraz musze się zapisac na prenatalne zna ktos dobrego na śląsku
GRATULACJE!!! Rewelacyjne wieści. Ja idę jutro z samego rana na wizytę i też chcę się dowiedzieć, że wszystko jest okej
Ale masz fajny dzień dzisiaj. Dbaj o siebie, odpoczywaj i czekamy na relację po kolejnej wizycie;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
sla.s wrote:;oniqa ja zapisałam się do Feminy do Katowic. Opinie są podzielone, ale większość trwierdzi, że niektórzy lekarze potrafią nawet już na pierwszych prenatalnych określić płeć maleństwa.
Mówiłam, że wszystko będzie ok! I podrośnie maluszek -
nick nieaktualnyPowiem Ci tak. Poprosiłam mojego ukochanego o umówienie telefoniczne (bo ja nie miałam czasu) i wyszło tak, że musze dowiedzieć się do jakiego lekarza. Dobrze, że przypomniałaś, zaraz będę dzwonić! Ja mam umówione na 29.07 na 11:00
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:było takie ruchliwe że nie umiał go zmierzyć za 2 tyg kolejna wizyta a później co miesiąć Karolka Tobie w tym miesiącu też się uda
Andzia33, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:No tak, dostałam skierowanie więc bezpłatnie.To nie chodzi o czekanie tylko prenatalne robią między 11-13tc. Mogłam zapisać się wcześniej, ale im później tym więcej widać Mi akurat wypada wtedy 12tydzien4dzień
-
nick nieaktualny