Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuje za miłe słowa i wsparcie . najbardziej mi zależny by mój N miał swoja kruszynę .. zasługuje na to ..dlatego dla niego muszę być bardziej zdeterminowana .. ..
Andzia33, inessa, Nusia, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Witajcie i widze że się juzżegnacie z czerwcem to ja też się żegnam i dziękuje każdej z osobna że byłyście na nim razem ze mną powodzenia w kolejnym ( lipcowym ) cyklu bede do Was zaglądać buziaki dla wszystkich :******
Matylda36, MariaAntonina, Andzia33, inessa, kaarolaa, Iwka, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane jak Wy się przeniesiecie na lipiec to trzymam za Was kciuki bo ja już się nie przenosze na nic innego bo za dużo tego dla mnie przechodzenia i na nowo zaczynania
Mam nadzieje,ze w te miesiace napewno się każdej z Was uda a mamusie zaciążone dbajcie o Was mocno i dawajcie znak co u Was
Dobrgo dnia każdej z Was życzęMariaAntonina, kaarolaa, Matylda36, Andzia33, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Inesko chodż z nami na lipiec!
Dziękuję dziewczyny za wsparcie,zaciązonym jeszcze raz gratulaję i życzę szczęśliwych,bezproblemowych 8 miesięcy i łatwego porodu.Zaglądajcie do nas!
A starającym się,życzę doczekania się dzidziulka zdrowego i bez żadnych komplikacji.
Trzymajcie się dziewczynki i walczcie do skutku!!!!!!!Matylda36, MariaAntonina, ;oniqa, inessa, kaarolaa, samira, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa szanujemy Twoja decyzję. Skup sie kochana na sobie. Staraj się myslec pozytywnie - wiem, że nie jest łatwo, tym bardziej po przejściach. Ale wierzymy w CIebie. Na pewno nie możesz odpuścić, jeszcze nie teraz! A jeżeli będziesz nas potrzebowała, to wiesz gdzie nas szukać.
Będziemy myślały o Tobie i mocno Ci kibicujemy.
POWODZENIA i szybkiego powrotu do nas z bardzo dobrymi wieściamiinessa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Kazda chciala by zobaczyc te dwie krechy na tescie . Ja zobaczulam i co mi z tego , hmmm nawet dwa razy zobaczylam a teraz nie wiem co sie tam w srodku dzije u mnie niby jakies plamienia ,- nigdy tak nie mialam- okres regularny cykl 26-28 dni a teraz 31 dzien zwyklego okresu nie ma tylko jakies plamienia. I to tylko na podpace bo w moczu nic nie widac,. Chyba juzlepiej zobaczyc jedna kreske niz dwa razy z rzedu po dwoe kreski a pozniej takie rozcarowanie jeszcze gorsze.....
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki ja od początku tego cyklu praktycznie tu nie zaglądam, też się pożegnam i może wpadnę na lipiec ale jeszcze nie wiem. teraz zaznaczam tylko obserwacje i tempkę na owu i jest mi z tym dobrze, bez nakręcania się i stresu. będę zaglądać i może coś napiszę, wolałabym się odezwać jak już będą 2 kreseczki ale nie wiem czy się uda papa
inessa, ;oniqa, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny zabrałam urlop na jutro .. jade po pracy do mojego N .. chce działać nie odpuszczam.. lipiec miał być mój.. nie mogę podarować takiej szansy .. 14 dc dzis jutro 15 .. albo wóz albo przewóz.. jestem zdeterminowana i gotowa.. Panie Boże proszę już starczy naszego cierpienia..
Modlitwa o potomstwo
Maryjo, Matko Jezusa! Pod swoim sercem nosiłaś Zbawiciela świata
Dzięki łasce Ojca naszego w niebiosach poznałaś, czym jest radość i ból macierzyństwa
Znasz moje imię
Znasz moją udrękę i smutek
Z ukochanym N nie możemy doczekać się upragnionego dzieciątka
Wierzę, że dziecko przychodzi na świat, dlatego że tego chce Bóg
Dlatego z głęboką wiarą i ufnością błagam Cię o wyproszenie u Stwórcy łaski macierzyństwa
AmenMatylda36, inessa, ;oniqa, Andzia33, Iwka, samira, Modnisia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Kochane trzymajcie kciuki za mnie ... to moja szansa .. chce ja wykorzystać..
Matylda36, inessa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyMariaAntonina wspieram
My serduszkujemy ale nie may tym razem szans na udany cykl, niestety ma złe wyniki krwi a już było troche lepiej niestety ja tak mam od urodzenia a żeby się udało muszę mieć choć troche lepsze wyniki morfologii i żelaza a tak nici zresztą w środe wizyta u gina i zobaczymy co powie tym razem.
Wspieram każda z WasAndzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:Kazda chciala by zobaczyc te dwie krechy na tescie . Ja zobaczulam i co mi z tego , hmmm nawet dwa razy zobaczylam a teraz nie wiem co sie tam w srodku dzije u mnie niby jakies plamienia ,- nigdy tak nie mialam- okres regularny cykl 26-28 dni a teraz 31 dzien zwyklego okresu nie ma tylko jakies plamienia. I to tylko na podpace bo w moczu nic nie widac,. Chyba juzlepiej zobaczyc jedna kreske niz dwa razy z rzedu po dwoe kreski a pozniej takie rozcarowanie jeszcze gorsze.....
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:Kochane trzymajcie kciuki za mnie ... to moja szansa .. chce ja wykorzystać..
inessa, Mikusia2 lubią tę wiadomość