Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wieczorkiem dzisiaj strasznie mnie podbrzusze pobolewa na wieczór wzięłam szybką kąpiel i troche pomogło ale nie chce narażać maleństwa a więc ide sie położyć bo od początku ciąży mam problemy z wątrobą tak jakby coć mi uciskało na nią i strasznie boli zycze owocnego wieczorku buziaki
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki. POtrzemuję szybkiej pomocy. Moja szwagierka miała plamienie brązowe(delikatne) jeden dzień w 17dc i teraz zamiast miesiączki dostała znowu brązowe plamienie(trwało też jeden dzień). Cykle ma regularne. Robiła test w 26dc(musiała zrobić, gdyż miała prześwietlaną głowę i lekarz jej kazał, a sama raczej nie podejrzewała ciąży) i wyszedł negatywny. Szukamy pomocy, gdyż wizyta u gin w nast tyg.
Może któraś z was miała podobnie i co mogło być tego przyczyną??
A tak na marginesie , to W pierwsze ciąży dostała NORMALNY okres i o ciązy dowiedziała się przypadkiem, gdy była już w 6tc.Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
Marcelina -
Hej dziewczyny a wiec slusznie nie dalam zilelonej kropki test wyszedl pozytywny bo choc druga kreska bledsza od pierwszej to widoczna golym okiem i nie pod swiatlo to dzis jak wrocilam do pensjonatu zobaczylam takie ze tak powiem scieki na podpasce jak bym miala koniec okresu takie brazowawe resztki i brzuch mnie znow pobolewa typowo okresowo. No cholera jasna przestalam sie nastawiac a tu nagle dwie kski nie wierzylam dzis uwierzylam ze moze jednak sie udalo a tu gowno za przeproszeniem chyba z tego nie wiem moze za duzy wysilek bo dzis sporo zwiedzalismy i zrobilismy w gorach pa km moze przez to ehh mam dosc tych hustawek ciaglych cholerne testy do dupy z tym jesli faktycznie noramalny oks dostane w naspnym cyklu wylanczam sie calkowicie bo sie wykoncze czlowirk mysli ze nic z tego i sie z tym godzi ia nagle brak okresu pozytywne dwa testy i jak zaczyna sie powoli cieszyc wszystko sie je..ie za przeproszeniem
doris85, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Iwka, inessa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Tusiaczek wrote:Hej dziewczyny a wiec slusznie nie dalam zilelonej kropki test wyszedl pozytywny bo choc druga kreska bledsza od pierwszej to widoczna golym okiem i nie pod swiatlo to dzis jak wrocilam do pensjonatu zobaczylam takie ze tak powiem scieki na podpasce jak bym miala koniec okresu takie brazowawe resztki i brzuch mnie znow pobolewa typowo okresowo. No cholera jasna przestalam sie nastawiac a tu nagle dwie kski nie wierzylam dzis uwierzylam ze moze jednak sie udalo a tu gowno za przeproszeniem chyba z tego nie wiem moze za duzy wysilek bo dzis sporo zwiedzalismy i zrobilismy w gorach pa km moze przez to ehh mam dosc tych hustawek ciaglych cholerne testy do dupy z tym jesli faktycznie noramalny oks dostane w naspnym cyklu wylanczam sie calkowicie bo sie wykoncze czlowirk mysli ze nic z tego i sie z tym godzi ia nagle brak okresu pozytywne dwa testy i jak zaczyna sie powoli cieszyc wszystko sie je..ie za przeproszeniem
Ja jutro będę wiedziała czy kolejny cykl przede mną...Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj basiulka mam nadzieje ze internet już będziesz miała. I na tak długo nam nie będziesz znikała Przenosimy się na lipiec?
A powiedz mi bo już nie pamiętam dokładnie. Dostałaś tą pracę?
-
Iwka .. hej
Przenosimy sie na lipcowe starania czy jak ..z abieramy ze soba cztery litery i wszystkie kobiety ?Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
samira wrote:witam ,a u mnie tempka troszkę spadła jak widać na wykresie ,ja już nie wierze ze coś z tego będzie i czy wogóle będzie (chociaż cykle niby długie ,ten jest dziwny a termin z poprzedniej @ to 7.07)
Samira chyba mamy takie dni , że to wszystko szlak , ja też wczoraj straciłam nadzieje .. lipiec zaczął się płaczem i wyrzutami ale nie wiem do kogo wg je miała chyba do całego świata .. Dziś w pracy siedze jak zombi.. rozmyslam .. ehh staram sie jak moge czy w końcu zobacze te upragnione II kreseczki ..
acha i kara za doła
: )Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 08:55
kaarolaa, samira, Andzia33, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:Iwka .. hej
Przenosimy sie na lipcowe starania czy jak ..z abieramy ze soba cztery litery i wszystkie kobiety ?
bye bye czerwcuAndzia33, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:Iwka ja już lipiec uważam za skreślony ..
Trochę z wiki:
Sierpień – ósmy miesiąc w roku, według używanego w Polsce kalendarza gregoriańskiego, ma 31 dni.
Nazwa miesiąca (według Brücknera; dawniej sirzpień) pochodzi od używanego w żniwach sierpa .......blebleble........ALE!!!! przedtem miesiąc ten (początkowo 6. w kalendarzu) nazywał się SEXTILIS
Sextilis seksownie brzmiNusia, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Nusia wrote:dlaczego lipiec uważasz za skreślony??? jeszcze wszystko się może zdarzyć
Uwazam za skreslony , bo dzis 14 dc i do piatku juz po dniach płodnych jest .. nic z tego jedynie tylko tyle ze po weekndzie został płacz w oczach i zal juz nawet nie wiem do kogo i z czym.. najgorsze , ze moj N jest zrezygnowany jak widzi jak mnie to przerasta .. sorry laski ja musze troche odpoczac ..to mnie wykancza ..Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.