Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja byłam dzisiaj u lekarza, dzisiaj mam 12 dc, jest pęcherzyk na prawym jajniku, ma 21 mm, także lekarz powiedział, że owulka będzie za dzień, dwa. Niestety pęcherzyk jest na prawym jajniku a ja mam wycięty prawy jajowód, więc raczej nie ma szans w tym cyklu, chyba, że stanie się cud i będzie na krzyż, bo lekarz mówi, że tak też się dzieje. No nic, zobaczymy, trzeba coś podziałać teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2013, 13:53
Andzia33, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusiaczek wrote:Hejka dziewczyny chcialam tylko napisac ze @ wciaz brak zaraz wyjezdzam w gory na 3 dni . Wczoraj popoludniu zrobilam test cien cienia wyszedl dzis rano powtorzylam i wyszla druga blada ale widoczna. Niepokoi mnie tylko ten bol brzucha juz 7 dzien jak na okres buziaki
Ps nie zaznaczam zielonej kropki bo moze to nie jest pozytywny jednak i okres sie zjawi ehhhAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Brava wrote:hejka dziewczyny- u mnie dzis 32 dc - 14 dpo- zrobilam test rano-wyszla bladziocha widoczna tylko pod swiatlo... powtorze test w poniedzialek -wiec prosze was trzymajcie kciuki!!
w glowie mam metlik- z jednej strony nie ciesze sie jeszcze i wydaje mi sie ze lada chwila dostane okres- z drugiej strony mysle ze sie udalo bo w pierwszej ciazy 2 dni po terminie @ tez mialam taka bladzioszke!
pozostaje mi tylko czekac ale to takie trudne ...Brava, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane tylko sie witam termometru nie wzielam hihi wiec moj wykres bedzie niepelny o 2 temp dzis i jutro nadal utrzymuje mi sie miesiaczkowy bol brzucha choc jest tak jakby rzadziej no miejmy nadzieje ze fasolka zamieszkala u mnie w gorach jest cudownie cisza spokoj przyroda naokolo lasy gory zapach lasu i trawy uwielbiam az sie wracac nie chce ale to dopiero jutro buziaki sciskam was wszystki
;oniqa, Mikusia2, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki.. u mnie 13 dc sluz płodny.. działam sobie na luzie .. a wszystkim czerwcowym mamusią życzę silnych II kreseczek.. kochane będzie dobrze .. trzymam kciuki...
ogólnie to działam w domku , zakładamy ledy w suficie ... mam nadzieje ze nie puścimy chaty z dymem .. hee
miłego kończącego się weekendu;oniqa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyMariaAntonina powodzonka w starankach jesteśmy dokładnie na tym samym etapie u mnie też 13 dc, śluz rozciągliwy, aż się sama zdziwiłam. Byłamw czoraj u ginekologa i mnie wg niego owulacja powinna byc dzisiaj albo jutro.
Miłej niedzieli Kochane! OdpoczywajcieMariaAntonina, Mikusia2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Brava wrote:dziekuje Mikusia- napisze w poniedz czy kreseczka jest silniejsza
a jak ty sie czujesz??
mam takie lekkie mdłości po południu zazwyczaj, ale poza tym, jest ok. jeszcze nie wymiotowałam... schudłam 2 kg, ale to normalne na poczatku. nie mam apetytu na jedzenie, jem bo musze...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a mnie tak boli chyba prawy jajnik ze skrecona chodze w pół..masakra jeszcze tak nie miałam,, chyba ze to ból ?..nie mam pojecia
Ledy świecą chata stoi.. koniec weekendu jutro do domu nr 2 praca i w piatek 2 tyg urlopu i bede u siebie na dłuzej ... zeby tak chciała ciaza przyjsc to bym juz w koncu była na stałe... a tak zero perspektywy , bo z praca w tych okolicach kiepsko, ta która mam zbyt dobra by rzucić,, ehhh same przeciwnosci moze tym razem los bedzie łaskawszy..
Cieszcie sie kochane , ze macie swoim chłopów przy sobie na codzien a nie prze tel..2 lata takiego zycia , mozna załapac doła.. ale we wszytskim trzeba widziec pozytyw... i w tym też..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2013, 17:56
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczyny dawno się nie odzywałam ale mam nowa praca i nie bardzo miałam czas.Czytam was cały czas i gratuluje wszystkim czerwcowym mamusiom Wczoraj miałam dostać @ miałam już ogromna nadzieje że się udało zrobiłam dzisiaj test i nadzieja prysła jedna gruba krecha i nic więcej więc niestety mogę sobie aby pomarzyć ;(
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość