X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam dzisiaj u lekarza, dzisiaj mam 12 dc, jest pęcherzyk na prawym jajniku, ma 21 mm, także lekarz powiedział, że owulka będzie za dzień, dwa. Niestety pęcherzyk jest na prawym jajniku a ja mam wycięty prawy jajowód, więc raczej nie ma szans w tym cyklu, chyba, że stanie się cud i będzie na krzyż, bo lekarz mówi, że tak też się dzieje. No nic, zobaczymy, trzeba coś podziałać teraz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2013, 13:53

Andzia33, Mikusia2 lubią tę wiadomość

• Brava Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia trzymam kciuki za cud w tym miesiacu :)
    sla.s- ja bym nawet nie nazwala tego blada kreseczka -poprostu zarys taki slaby-widoczny tylko pod swiatlo w miejscu gdzie powinna byc ta kreska..

Andzia33, Nusia, Iwka lubią tę wiadomość

km5scwa1ghavzzd2.png
    uwo93e3ktb237qer.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    same blade kreski narazie :) ale napewno niedługo beda juz bardziej widoczne. brava i tusiaczek bedzie mocna kreska :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 12:08

Andzia33, Mikusia2 lubią tę wiadomość

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod koniec miesiąca zaczynają tu się ciekawe rzeczy dziać :-) Trzymam kciuki za Was dziewczyny!

Andzia33, ;oniqa, Mikusia2 lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    Brawa, Tusiaczek ,Paula gratulacje i teraz czekamy tylko na potwierdzenie i od razu marsz do lekarzy po jakieś wspomagacze,bo chcę Was czytac jak rośniecie do marca.

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia też trzymam kciuki!

Nusia lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testuję w poniedziałek,ale nie mam przekonania czy mogę zajśc z tym polipem.I jestem przeziębiona moja mała też a pogoda taka ładna.

kaarolaa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaczek wrote:
    Hejka dziewczyny chcialam tylko napisac ze @ wciaz brak zaraz wyjezdzam w gory na 3 dni . Wczoraj popoludniu zrobilam test cien cienia wyszedl dzis rano powtorzylam i wyszla druga blada ale widoczna. Niepokoi mnie tylko ten bol brzucha juz 7 dzien jak na okres buziaki
    Ps nie zaznaczam zielonej kropki bo moze to nie jest pozytywny jednak i okres sie zjawi ehhh
    kchana, mnie też bolał brzuch jak na okres zaraz 5 dni po owu dopiero od dwóch dni nic mnie nie pobolewa, ja myslę ze to fasolka

Andzia33 lubi tę wiadomość

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
    km5scwa1m8wagzpl.png[/url
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brava wrote:
    hejka dziewczyny- u mnie dzis 32 dc - 14 dpo- zrobilam test rano-wyszla bladziocha widoczna tylko pod swiatlo... powtorze test w poniedzialek -wiec prosze was trzymajcie kciuki!!
    w glowie mam metlik- z jednej strony nie ciesze sie jeszcze i wydaje mi sie ze lada chwila dostane okres- z drugiej strony mysle ze sie udalo bo w pierwszej ciazy 2 dni po terminie @ tez mialam taka bladzioszke!
    pozostaje mi tylko czekac ale to takie trudne ...
    trzymam mocno kciukasy!!! bedę o Tobie myslała i nie tylko o Tobie :) o wszystkich staraczkach :)

Brava, Andzia33 lubią tę wiadomość

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • Brava Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2013, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Mikusia- napisze w poniedz czy kreseczka jest silniejsza :)
    a jak ty sie czujesz??

Mikusia2, Andzia33 lubią tę wiadomość

km5scwa1ghavzzd2.png
    uwo93e3ktb237qer.png
  • Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane tylko sie witam termometru nie wzielam hihi wiec moj wykres bedzie niepelny o 2 temp dzis i jutro nadal utrzymuje mi sie miesiaczkowy bol brzucha choc jest tak jakby rzadziej no miejmy nadzieje ze fasolka zamieszkala u mnie w gorach jest cudownie cisza spokoj przyroda naokolo lasy gory zapach lasu i trawy uwielbiam az sie wracac nie chce ale to dopiero jutro buziaki sciskam was wszystki

;oniqa, Mikusia2, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wtam a ja czekam do niedzieli przynajmniej bo może dłużej ;) (no chyba ze się tempka zmieni)
    bo zrobiłam głupia w 10dc i negatyw wyszedł wrrr....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2013, 09:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira Ty masz tak ładny wykresik, że się napatrzeć nie da. Trzymam BARDZO MOCNO KCIUKI <3

Mikusia2, samira, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki.. u mnie 13 dc sluz płodny.. działam sobie na luzie .. a wszystkim czerwcowym mamusią życzę silnych II kreseczek.. kochane będzie dobrze .. trzymam kciuki...

ogólnie to działam w domku , zakładamy ledy w suficie ... mam nadzieje ze nie puścimy chaty z dymem .. hee

miłego kończącego się weekendu

;oniqa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina powodzonka w starankach :) jesteśmy dokładnie na tym samym etapie :) u mnie też 13 dc, śluz rozciągliwy, aż się sama zdziwiłam. Byłamw czoraj u ginekologa i mnie wg niego owulacja powinna byc dzisiaj albo jutro.

Miłej niedzieli Kochane! Odpoczywajcie :)

MariaAntonina, Mikusia2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brava wrote:
    dziekuje Mikusia- napisze w poniedz czy kreseczka jest silniejsza :)
    a jak ty sie czujesz??
    OGÓLNIE DOBRZE SIĘ CZUJĘ :)
    mam takie lekkie mdłości po południu zazwyczaj, ale poza tym, jest ok. jeszcze nie wymiotowałam... schudłam 2 kg, ale to normalne na poczatku. nie mam apetytu na jedzenie, jem bo musze...

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja tez tak mam zero apetytu i schudłam 2,5 kg :( do gina ide w środe i mam nadzieje że usłysze juz serduszko :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mnie tak boli chyba prawy jajnik ze skrecona chodze w pół..masakra jeszcze tak nie miałam,, chyba ze to ból ?..nie mam pojecia

Ledy świecą chata stoi.. koniec weekendu jutro do domu nr 2 praca i w piatek 2 tyg urlopu i bede u siebie na dłuzej ... zeby tak chciała ciaza przyjsc to bym juz w koncu była na stałe... a tak zero perspektywy , bo z praca w tych okolicach kiepsko, ta która mam zbyt dobra by rzucić,, ehhh same przeciwnosci moze tym razem los bedzie łaskawszy..

Cieszcie sie kochane , ze macie swoim chłopów przy sobie na codzien a nie prze tel..2 lata takiego zycia , mozna załapac doła.. ale we wszytskim trzeba widziec pozytyw... i w tym też..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2013, 17:56

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane witajcie !!!
    DObrego wieczorku życzę dla kazdej. Gratulacje dla nowych mamusiek :D <3

samira, Sasza20, Nusia, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Sasza20 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny dawno się nie odzywałam ale mam nowa praca i nie bardzo miałam czas.Czytam was cały czas i gratuluje wszystkim czerwcowym mamusiom :) Wczoraj miałam dostać @ miałam już ogromna nadzieje że się udało zrobiłam dzisiaj test i nadzieja prysła jedna gruba krecha i nic więcej więc niestety mogę sobie aby pomarzyć ;(

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
‹‹ 132 133 134 135 136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ