Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ważne jest to że mamy z kim o tym porozmawiać, wyżalić się i dzięki temu wiążą sie te nasze relacje...[/QUOTE]
I włsnie o to chodzi , w tym wszystkim .. ja sie nie nakrecam live ist brutal .. co zrobie , pozabijać mam innych bo mi nie wychodzi..Nie
Wole pogadac z Wami niż mam nakrecac mojego N i jeszcze on doła załapie , ze to jego wina i terapia dla par mi bedzie potrzeban , bo sie chłopak w sobie zamknie .. heeAndzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
A ja dzis na imprezke , znajomi maja jechać z Nami wiec będzie fajnie ..JA kierowca wiec .. zero % , ale nie płacze bo bawię się świetnie bez ......
Potrzeba mi odskoczniWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 11:47
Andzia33, Iwka, Eavonne, kaarolaa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Iwka wrote:To życzę udanego wieczorku ja jadę jutro na 2 dni do M brata...i chyba na lampkę czerwonego się skuszę
Ja nie pijam alkoholu , czasem cin cin ale 1 drink i to już wszystko.. wina nie piwa nie wódki nie .. jakoś tak mam bezalkoholowo.. jestem tolerancyjna i rozumiem , ze można od czasu do czasu , ale mam takich znajomych co weekend bomba , w dni powszednie piwko codziennie , to jak to moja mama mówi to wstęp do alkoholizmu , bo wszystkim alkoholizm kojarzy się z osoba która musi leżeć na drodze i ledwo trzymająca się na nogach , patologia . A czy nadużywanie alkoholu to nie alkoholizm ? trudno stwierdzić .. Uzależnienia nie są niczym dobrym.. Każdy ma swoja wyrobiona opinie i ja to szanuje ..Andzia33, deJzi, samira lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Witam dziewczynki
U mnie też słonko,ale tempka nie szaleje.
Dziękuję Matylda,myślę że kiedyś się uda,tylko kiedy?
Ja tez raczej bezalkocholowiec[1-2 drinki jak już]
Ja się nie nakręcam czekam cierpliwie do pon ,zrobię test i zobaczymy....
A jeśli znów nic,to przecież okres,jest początkiem nowego cyklu,więc,znów do dzieła.PozdrawiamMariaAntonina lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Znowu jakaś matka zabiła noworodka .. nie rozumiem tego i jak tu nie być za karą śmierci dla takich bezlitosnych osób.. Na krzesło albo na bandżi z 1 metra żeby w 1 sekundzie życie przeleciało jej jak w kalejdoskopie / tego co czuło to małe dzieciątko ..
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Hej, dziewczyny wiecie może co oznacza bardzo jasna krew miesiączkowa. Z reguły mam bordową a dziś jaskrawą jakby krwotoczną. Hmm...
(Ps. Wybaczcie takie tematy ale martwię się bo najpierw 2 dni brązowego plamienia a teraz to. Mój organizm świruje)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 14:54
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam kochane, ja juz u siebie w mieszkanku siedze, fajnie jest tak jechac do rodzicow i rodzenstwa na wies, ale człowiek powoli sie od tego wszystkiego odzwyczaja i najlepeij u siebie tym bardziej jak sie ma 5 rodzenstwa i wszyscy jeszcze z rodzicami mieszkaja hałas, zamet, wyspac sie nie mozna, nie ma jak u siebie...
jutro w nocy mezu wraca w koncu. miesiac rozstania to troche duzo...
Eavonne naprawde poki @ nie ma jest jeszcze nadzieja, ja tez tak miałam, 2 dni po terminie test negatywny, a pozniej sie okazało ze to ciaza...
MariaAntonina zycze przyjemnego bez myslenia o starankach, mnie tez niedługo to czekaMatylda36, Mikusia2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Boze tak bardzo chciałabym w to uwierzyć.. Ale brak mi wiary!! Mój mezus myśli ze mam okres(bo tak mu rano napisałam) a co tam.. Mam tylko jeszcze jeden test nie wiem czy zrobić go jutro czy później(jakby wciąż nie było o @)???
W sumie to test zrobiłam kolo 14-tej a nie z porannego moczu. Ale czy to ma jakies znaczenie?!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny