X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaj tak długo jak sie da. ja robiłam w 16 dniu po owulce i to rano i wyszedł negatywny a 3 dni pozniej juz 2 kreska była. i nie denerwuj sie tak, wiem co przechodzisz teraz bo ja miałam tak samo, ale najwazniejsza jest nadzieja bo moze to bedzie ten cykl :)

Eavonne, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam tu nie pisac, ale nie moge sie powstrzymac zeby czegos nie dopisac :) bo czytam Was codziennie...

Matylda36 lubi tę wiadomość

• madzianka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie okres byl jakis inny krew w sumie bez skrzepow mniej obfity a 3 ostatnie jego dni to plamienia byly. Poza tym brzuch caly czas mam wydety i pobolewa podbrzusze (jajniki) i zamiast normalnego polodnego sluzu a to juz 12 dzien cylku mam sporo takiego bialawego sluzu, piersi powiekszone i ciagle boli mnie glowa masakra jakas.
    Eavonne dopuki nie ma @ to jest nadzieja a test powinno sie robic z porannego moczu wtedy wynik jest bardziej wiarygodny. Trzymam mocno kciuki :-)

Andzia33 lubi tę wiadomość

p19us65glzzsn3k4.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Czasami ponoc w ciąży okres jest ale słabszy i z jasną krwią,ale nie chcę Cię nakręcac,zobaczysz jak to się dalej potoczy.

O tak, lepiej mnie nie nakręcać. To się źle dla mnie kończy. Coraz bardziej się przekonuje, że to była ciąża biochemiczna. Ja mam z moim małżem konflikt serologiczny i trochę to mnie martwi. Myślicie, że po takiej wczesnej ciąży można się od razu starać?

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki u mnie dzis ladna pogoda i cieplo y=tak jak lubie- ciepło a nie upał .
    Jutro jade na 3 dni w góry odpoczac od tego wszystkiego bo czeka mnie teraz gorące 2 tyg w pracy... Bede miała firme na głowie bo szef na wakacje jedzie masakra...
    Niech szybko miną i pod koniec lipca w ostatnim tyg ja bede sie wakacjowac :)
    \Buziaki

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie deszcz i zimno, chyba pod kocyk wejde i tak cały wieczor spedze...

;oniqa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzianka wrote:
    U mnie okres byl jakis inny krew w sumie bez skrzepow mniej obfity a 3 ostatnie jego dni to plamienia byly. Poza tym brzuch caly czas mam wydety i pobolewa podbrzusze (jajniki) i zamiast normalnego polodnego sluzu a to juz 12 dzien cylku mam sporo takiego bialawego sluzu, piersi powiekszone i ciagle boli mnie glowa masakra jakas.
    Eavonne dopuki nie ma @ to jest nadzieja a test powinno sie robic z porannego moczu wtedy wynik jest bardziej wiarygodny. Trzymam mocno kciuki :-)
    u mnie tez był inny krotszy i taki słabszy niz zawsze, tez bez skrzepow, ale ja podejrzewam, ze to przez brak owulki i prolaktyne.

• Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny chcialam tylko napisac ze @ wciaz brak zaraz wyjezdzam w gory na 3 dni . Wczoraj popoludniu zrobilam test cien cienia wyszedl dzis rano powtorzylam i wyszla druga blada ale widoczna. Niepokoi mnie tylko ten bol brzucha juz 7 dzien jak na okres buziaki
    Ps nie zaznaczam zielonej kropki bo moze to nie jest pozytywny jednak i okres sie zjawi ehhh

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaczek wrote:
    Hejka dziewczyny chcialam tylko napisac ze @ wciaz brak zaraz wyjezdzam w gory na 3 dni . Wczoraj popoludniu zrobilam test cien cienia wyszedl dzis rano powtorzylam i wyszla druga blada ale widoczna. Niepokoi mnie tylko ten bol brzucha juz 7 dzien jak na okres buziaki
    Ps nie zaznaczam zielonej kropki bo moze to nie jest pozytywny jednak i okres sie zjawi ehhh

początkowe oznaki ciąży są jak na miesiączke;)
    mnie też pobolewa brzuch raczej jak na okres a 4 testy pozytywne;)

lprktv73nye615w2.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaczek wrote:
    Pewnie już pojechałaś. ALe nawet najjaśniejsza kreska oznacza ciąże...więc ciąża jest 01zabka.gif

Dla potwierdzenia http://www.mamazone.pl/slajdy/staram-sie-o-dziecko/2010/9-pytan-o-testy-ciazowe/test-pokazal-blada-druga-kreske-czy-jestem-w-ciazy.aspx

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam Kochane czuję jak małpa się zbliża wielkimi krokami i pewnie dzisiaj rano lub jutro wieczorem zawita.
    Wyjeżdżam na dwa dni do Grudziądza więc jutro wieczorem dopiero zajrzę :)
    Trzymam kciuki za zieloności i życzę udanego weekendu.
    Będę tęsknić buziaki <3

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem pelna nadzei bo okresu brak. Nie robiłam testu mysle ze zrobie go w poniedziałek. Ciesze się badzo i mój m tez chociaż caly czas mu powtarzam ze @ może się jeszcze zjawic. DZis imprezka pod golym niebem wiec przestane w końcu na jakiś czas o tym myslec:-)))))
    SZczesliwa!!!

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miesiaczka spoznia mi się 3 dzień a odkad pamiętam to spozniala mi się max 2 dni.. Dodam ze dziś już niemam bolu miesiączkowego!

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym kochana zrobiła dzisiaj dla pewności przed imprezka teścik :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to trzymam kciuki zeby juz sie nie zjawiła :) tylko nie szalej na tej imprezie za bardzo :) i daj znac co i jak zebysmy były na bierzaco :)

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje jesteście kochane!!!!!!!

kaarolaa, ;oniqa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny która testuje dziś a może jutro ? :D

• Brava Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny- u mnie dzis 32 dc - 14 dpo- zrobilam test rano-wyszla bladziocha widoczna tylko pod swiatlo... powtorze test w poniedzialek -wiec prosze was trzymajcie kciuki!!
    w glowie mam metlik- z jednej strony nie ciesze sie jeszcze i wydaje mi sie ze lada chwila dostane okres- z drugiej strony mysle ze sie udalo bo w pierwszej ciazy 2 dni po terminie @ tez mialam taka bladzioszke!
    pozostaje mi tylko czekac ale to takie trudne ...

Nusia, kaarolaa, Matylda36, Andzia33, ;oniqa, Mikusia2, Iwka lubią tę wiadomość

km5scwa1ghavzzd2.png
    uwo93e3ktb237qer.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test może pomylić się i pokazać BRAK CIĄŻY kiedy ciąża jest.
    Ale NIGDY nie w drugą stronę.
    Więc OFICJALNIE CI GRATULUJĘ <3
    I oby tylko teraz przetrzymać do rozwiązania ;*

Brava, Andzia33, Mikusia2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki Brava :)

‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ