Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczekaj tak długo jak sie da. ja robiłam w 16 dniu po owulce i to rano i wyszedł negatywny a 3 dni pozniej juz 2 kreska była. i nie denerwuj sie tak, wiem co przechodzisz teraz bo ja miałam tak samo, ale najwazniejsza jest nadzieja bo moze to bedzie ten cykl
Eavonne, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie okres byl jakis inny krew w sumie bez skrzepow mniej obfity a 3 ostatnie jego dni to plamienia byly. Poza tym brzuch caly czas mam wydety i pobolewa podbrzusze (jajniki) i zamiast normalnego polodnego sluzu a to juz 12 dzien cylku mam sporo takiego bialawego sluzu, piersi powiekszone i ciagle boli mnie glowa masakra jakas.
Eavonne dopuki nie ma @ to jest nadzieja a test powinno sie robic z porannego moczu wtedy wynik jest bardziej wiarygodny. Trzymam mocno kciukiAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Czasami ponoc w ciąży okres jest ale słabszy i z jasną krwią,ale nie chcę Cię nakręcac,zobaczysz jak to się dalej potoczy.
O tak, lepiej mnie nie nakręcać. To się źle dla mnie kończy. Coraz bardziej się przekonuje, że to była ciąża biochemiczna. Ja mam z moim małżem konflikt serologiczny i trochę to mnie martwi. Myślicie, że po takiej wczesnej ciąży można się od razu starać?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki u mnie dzis ladna pogoda i cieplo y=tak jak lubie- ciepło a nie upał .
Jutro jade na 3 dni w góry odpoczac od tego wszystkiego bo czeka mnie teraz gorące 2 tyg w pracy... Bede miała firme na głowie bo szef na wakacje jedzie masakra...
Niech szybko miną i pod koniec lipca w ostatnim tyg ja bede sie wakacjowac
\Buziakikaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:U mnie okres byl jakis inny krew w sumie bez skrzepow mniej obfity a 3 ostatnie jego dni to plamienia byly. Poza tym brzuch caly czas mam wydety i pobolewa podbrzusze (jajniki) i zamiast normalnego polodnego sluzu a to juz 12 dzien cylku mam sporo takiego bialawego sluzu, piersi powiekszone i ciagle boli mnie glowa masakra jakas.
Eavonne dopuki nie ma @ to jest nadzieja a test powinno sie robic z porannego moczu wtedy wynik jest bardziej wiarygodny. Trzymam mocno kciuki -
Hejka dziewczyny chcialam tylko napisac ze @ wciaz brak zaraz wyjezdzam w gory na 3 dni . Wczoraj popoludniu zrobilam test cien cienia wyszedl dzis rano powtorzylam i wyszla druga blada ale widoczna. Niepokoi mnie tylko ten bol brzucha juz 7 dzien jak na okres buziaki
Ps nie zaznaczam zielonej kropki bo moze to nie jest pozytywny jednak i okres sie zjawi ehhhAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:Hejka dziewczyny chcialam tylko napisac ze @ wciaz brak zaraz wyjezdzam w gory na 3 dni . Wczoraj popoludniu zrobilam test cien cienia wyszedl dzis rano powtorzylam i wyszla druga blada ale widoczna. Niepokoi mnie tylko ten bol brzucha juz 7 dzien jak na okres buziaki
Ps nie zaznaczam zielonej kropki bo moze to nie jest pozytywny jednak i okres sie zjawi ehhh
początkowe oznaki ciąży są jak na miesiączke;)
mnie też pobolewa brzuch raczej jak na okres a 4 testy pozytywne;)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:Hejka dziewczyny chcialam tylko napisac ze @ wciaz brak zaraz wyjezdzam w gory na 3 dni . Wczoraj popoludniu zrobilam test cien cienia wyszedl dzis rano powtorzylam i wyszla druga blada ale widoczna. Niepokoi mnie tylko ten bol brzucha juz 7 dzien jak na okres buziaki
Ps nie zaznaczam zielonej kropki bo moze to nie jest pozytywny jednak i okres sie zjawi ehhh
Dla potwierdzenia http://www.mamazone.pl/slajdy/staram-sie-o-dziecko/2010/9-pytan-o-testy-ciazowe/test-pokazal-blada-druga-kreske-czy-jestem-w-ciazy.aspxAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Uciekam Kochane czuję jak małpa się zbliża wielkimi krokami i pewnie dzisiaj rano lub jutro wieczorem zawita.
Wyjeżdżam na dwa dni do Grudziądza więc jutro wieczorem dopiero zajrzę
Trzymam kciuki za zieloności i życzę udanego weekendu.
Będę tęsknić buziakiAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Jestem pelna nadzei bo okresu brak. Nie robiłam testu mysle ze zrobie go w poniedziałek. Ciesze się badzo i mój m tez chociaż caly czas mu powtarzam ze @ może się jeszcze zjawic. DZis imprezka pod golym niebem wiec przestane w końcu na jakiś czas o tym myslec:-)))))
SZczesliwa!!!kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczyny- u mnie dzis 32 dc - 14 dpo- zrobilam test rano-wyszla bladziocha widoczna tylko pod swiatlo... powtorze test w poniedzialek -wiec prosze was trzymajcie kciuki!!
w glowie mam metlik- z jednej strony nie ciesze sie jeszcze i wydaje mi sie ze lada chwila dostane okres- z drugiej strony mysle ze sie udalo bo w pierwszej ciazy 2 dni po terminie @ tez mialam taka bladzioszke!
pozostaje mi tylko czekac ale to takie trudne ...Nusia, kaarolaa, Matylda36, Andzia33, ;oniqa, Mikusia2, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny