Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
HEJ KOCHANE
Ja tylko się witam z wami
A u mnie bez większych zmian - po wczorajszym krwawieniu i po braniu leków troche ustało nadal wylatują ze mnie jakieś ścieki ale dziś mniej- może to dlatego, że dziś większość dnia odpoczywałam i leżakowałam oglądając swoje ulubione filmy hih
beta wczoraj wyszła ponad 5500 wiec gin kazała mi brac dalej leki no i biore a czy cos z tego bedzie wszytsko w rękach TEGO NA GÓRZE. Chciałabym ale teraz bardziej jestem nastawiona co będzie to będzie
We wtorek mam powtórzyc bete i to od niej duzo bedzie zalezec- narazie ladnie rosnie ale krwawie i plamie wiec nie wiem co się tam dzieje - moja mama też miała podobnie w ciązach do 3 miesiąca. Więc tylko spokój faktycznie mnie uratuje ... A w piatek po wtorkowej becie to gin i wtedy moze bedzie juz wiadomo wiecej.. narazie odpoczywam...
Buziaki kochane miłego wieczorkaNusia, inessa, kaarolaa, Mikusia2, Iwka, Andzia33, Iwo123, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusiaczek wrote:HEJ KOCHANE
Ja tylko się witam z wami
A u mnie bez większych zmian - po wczorajszym krwawieniu i po braniu leków troche ustało nadal wylatują ze mnie jakieś ścieki ale dziś mniej- może to dlatego, że dziś większość dnia odpoczywałam i leżakowałam oglądając swoje ulubione filmy hih
beta wczoraj wyszła ponad 5500 wiec gin kazała mi brac dalej leki no i biore a czy cos z tego bedzie wszytsko w rękach TEGO NA GÓRZE. Chciałabym ale teraz bardziej jestem nastawiona co będzie to będzie
We wtorek mam powtórzyc bete i to od niej duzo bedzie zalezec- narazie ladnie rosnie ale krwawie i plamie wiec nie wiem co się tam dzieje - moja mama też miała podobnie w ciązach do 3 miesiąca. Więc tylko spokój faktycznie mnie uratuje ... A w piatek po wtorkowej becie to gin i wtedy moze bedzie juz wiadomo wiecej.. narazie odpoczywam...
Buziaki kochane miłego wieczorkaAndzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Hej Koteńki, spotkałam dziś mojego gina (tak,tak, tego już X z kolei...) i powiedział, że w razie braku ciąży,w co wątpi, zrobi mi miesiąc monitoringu z Clo i Dupkiem... Huraa..
Aha test jest II ale słabiuteńki.inessa, Andzia33, Mikusia2, Iwo123 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Hej kochane
Ja też myslami jestem z wami wszystkimi
Wczoraj miałam mocna krwawienie poźniej bylo juz mniejsze a bylam na wyjezdzie akurat włąsnie wróciłam ale juz daje sobie na luz
Co bedzie to bedzie jestem pod opieka lekarza biore leki nic wiecej nie da sie zrobic... wiec bedzie to bedzie nie bedzie znow bedziemy próbowac tydzien tn jeszcze caly mam wolny wiec bede skupiac sie na sobie a nie ciagla na wszystkim poza sobą... pozniej zobacze bo od 29 lipca mam 3 tyg urlopu zobacze po srodowej becie ( chociaz zastanawiam sie nad jej sensem - wolałabym zeby bylo po wszytskim niz zeby byla ciaza i cos nie tak skoro krwawiłam i plamiłam i to ciagle...
) i w piatek do gin a tak laba i odpoczynek
Buziaki dla wszytskichIwo123, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny sorki że się nie odzywałam ale w czwartek około 22:30 wylądowałam w szpitlu ze względu na wymioty i plamienia dzisiaj dopiero wyszłam przez te 4 dni było wszystko ok a jak jechałm do domu to znów zaczęlam plamic a więc mam duzo odpoczywac i sie oszczedzać. Gin w szpitalu jak zrobił usg to powiedzia.ł że prawdopodobniełożysko się minimalnie odkleiło i to może być przyczyna plamień. mam duzo zaległości może w skrócie któras mi powie jakies nowiści??
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusiaczek wrote:Hej kochane
Ja też myslami jestem z wami wszystkimi
Wczoraj miałam mocna krwawienie poźniej bylo juz mniejsze a bylam na wyjezdzie akurat włąsnie wróciłam ale juz daje sobie na luz
Co bedzie to bedzie jestem pod opieka lekarza biore leki nic wiecej nie da sie zrobic... wiec bedzie to bedzie nie bedzie znow bedziemy próbowac tydzien tn jeszcze caly mam wolny wiec bede skupiac sie na sobie a nie ciagla na wszystkim poza sobą... pozniej zobacze bo od 29 lipca mam 3 tyg urlopu zobacze po srodowej becie ( chociaz zastanawiam sie nad jej sensem - wolałabym zeby bylo po wszytskim niz zeby byla ciaza i cos nie tak skoro krwawiłam i plamiłam i to ciagle...
) i w piatek do gin a tak laba i odpoczynek
Buziaki dla wszytskichinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się czuje w miare ok jutro jak @ nie przyjdzie mam testować ale już nie liczę na nic i to ni piszę tak sobie tylko poprostu tak czuję i to jest zdanie lekakarzy to jest mój ostatni cykl z prowadzeniem wykresu ale postaram się Was nie opuścic i Was bede dopingować na ciężarne oczekiwać na poród a na reszte aby się u Was zazieleniło
;oniqa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam Kochane
Inessko testowałas?? daj znac co i jak
;oniqa jak sie czujesz ?? mam nadzieje ze lepiej??? jak plamienia wszytsko oki?
Matylda chyba sie na mnie obraziła bo mnie usuneła z przyjaciółek podpadłam?? aha i jak u ciebie kochana?? dalej plamisz?? jak sie czujesz??
I co u was dziewczynki??
A ja po sobotnim krwawieniu znow w pon wieczorem pokrwawiłam i we wtorek dzis nieco mniej bo wiekszosc dnia odpoczywam
wczoraj byłam na becie i z 5 500 jest 12 700 niby super ale zobaczymy bo wg badan jest wszytsko ok ale nie wiadomo co tam w srodku
to dop 6 tydz jak cos wiec nie wieim czy na usg cos bedzie juz widac?? no i te krwawienia , plamienia no coz zobaczymy
czuje sie roznie- raz lepiej raz gorzej
pozdoweczki kochaneAndzia33, inessa, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam @ i nie bede prowadzić wykresu musze dać sobie odpocząć zwłaszcza psychice, nie żegnam się z Wami bede Wam dopingować poprostu nie umiem Was zostawić stałyście się mi bardzo bliskie ale bede tu mniej się udzielała przez jakiś czas
Tusiaczku super,że beta rośnie i mam nadzieja,że dzidzia również daj znać po wizycie.
Buziaki dla każdej i pamietam o WasMiriam, ;oniqa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:Witam Kochane
Inessko testowałas?? daj znac co i jak
;oniqa jak sie czujesz ?? mam nadzieje ze lepiej??? jak plamienia wszytsko oki?
Matylda chyba sie na mnie obraziła bo mnie usuneła z przyjaciółek podpadłam?? aha i jak u ciebie kochana?? dalej plamisz?? jak sie czujesz??
I co u was dziewczynki??
A ja po sobotnim krwawieniu znow w pon wieczorem pokrwawiłam i we wtorek dzis nieco mniej bo wiekszosc dnia odpoczywam
wczoraj byłam na becie i z 5 500 jest 12 700 niby super ale zobaczymy bo wg badan jest wszytsko ok ale nie wiadomo co tam w srodku
to dop 6 tydz jak cos wiec nie wieim czy na usg cos bedzie juz widac?? no i te krwawienia , plamienia no coz zobaczymy
czuje sie roznie- raz lepiej raz gorzej
pozdoweczki kochane
Witajcie dziewczyny ja jestem po wizycie u gina powiedział że z dzidziusiem jest wszystko ok rosnie super ma juz 3,55 cm jedynie mam minimalna jeszcze plamke w sensie lekko odkeljone łożysko ale goi się jestem bardzo szczęśliwainessa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość