Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusiaczek wrote:DZięki matylda kochana jesteś dzięki temu wierze ze wszytsko jest oki
Byłąm odebrac wyniki bety i progesteronu
beta 761,20
progest 19,73
a ja dziś zaczęłam kolejny cykl
a to pisałam na innym wątku WCZORAJ cyt siebie :a ja ryczę i jestem załamana ,już plamię ,zawsze cykl długi (47,43dni)to się skrócił,(jeśli jutro się rozkręci to będzie 28dniowy cykl) niby jest normalny ale co z tego,,jak był wiedziała to bym serduszkowała przynajmniej od 7dc codziennie a tak następny na pewno się przeciągnie i zaś dupa ,jebie(Sorki) mi to wszystko ,czuję się do dupy i do niczego...mam nadzieje ze wam się dziewczyny uda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 19:50
inessa lubi tę wiadomość
-
Samirko głowa do góry
U mnie chyba nic z tego nie bedzie
wczoraj juz mniej plamienia i takie zółte bardziej niz brazowe a popoludniu wczoraj do dzisiejszego popoludnia nic nie było
Własnie wróciłam z działki i na działce brzuch mnie pobolewał juz.. i znow ciemne palmienie ale nie wiem juz czy brazow czy ciemnoczerwone jakies takie brudne. Niby nieduzo.. ale czuje ze nic chyba z tego nie bedzie.. tylko zastanawia mnie ze beta na plusie i wogole a tu takie cos wychodzi ... masakra...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Tusiaczek, nie pisz takich rzeczy Czemu tak się negatywnie nastawiasz? Bóle jak na @ mogą być identycznie odczuwane jak się jest w ciąży. Betę masz dodatnią, fizycznie nie masz @, to powinnaś już dbać o siebie jak w ciąży, a nie tak wszystko czarno widzisz. Ani sobie, ani dziecku nie pomagasz
Andzia33 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Matylda ja dostaje własnie okres starałam sie widziec pozytywnie wszytsko ale vczułam ze cos jest nie tak... W poniedzaiłek rano ide na badania zrobie ta grupe krwi bo moze bede musiała jechac na ten zastrzyk
Na podpasc troche juz jest a wc kapalo ze mnie normalnie jak na poczatku okresu wiec wiem ze beta w poniedzailek to strata kasy ale zrobie bo musze do lekarki zadzwonic no i ta grupe krwi..
Nie wiem - w pewnym sensie nawet mi ulzylo- niz ciagl taka nerwowka - jestem nie jestem ..
Ucieszlam sie pozniej te plamienia ale mimo to testy były pozytywne i beta wiec znow zaczelam sie cieszyc a le po wczorajszej wizycie czulam ze cos jest nie tak. I dzis tylko wszytsko sie potwierdzilo
Widocznie tak musialo byc...
A bole jak na okres sa inne i podczas okresu sa inne- ja mam takie jak podczas okresu juz...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:Matylda ja dostaje własnie okres starałam sie widziec pozytywnie wszytsko ale vczułam ze cos jest nie tak... W poniedzaiłek rano ide na badania zrobie ta grupe krwi bo moze bede musiała jechac na ten zastrzyk
Na podpasc troche juz jest a wc kapalo ze mnie normalnie jak na poczatku okresu wiec wiem ze beta w poniedzailek to strata kasy ale zrobie bo musze do lekarki zadzwonic no i ta grupe krwi..
Nie wiem - w pewnym sensie nawet mi ulzylo- niz ciagl taka nerwowka - jestem nie jestem ..
Ucieszlam sie pozniej te plamienia ale mimo to testy były pozytywne i beta wiec znow zaczelam sie cieszyc a le po wczorajszej wizycie czulam ze cos jest nie tak. I dzis tylko wszytsko sie potwierdzilo
Widocznie tak musialo byc...
A bole jak na okres sa inne i podczas okresu sa inne- ja mam takie jak podczas okresu juz... -
Tusiaczku, bardzo mi przykro. Najgorsze jest to poczucie bezsilności i to, że własny organizm zwalcza to co tak bardzo ważne.
Ps. Tusiaczku, czy ty masz z partnerem konflikt serologiczny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2013, 21:36
-
no wlasnie ale dlaczego?? bo w sumie tego nie rozumiem jestem zdrowa mąż tez i dlaczego powiedzmy , że byłam w ciąży chociaż to dopiero pewnie mikroskopijne zairenko było organizm je odrzucil. To normalne??? Bo ja nie doswiadczona jestem dopiero zaczelam w sumie starania - 2 cykl i to dla mnie troche dziwne...
-
Kurczę, może jedź na izbę przyjęć. Niech jeszcze inny lekarz Cię zbada w szpitalu.
Akurat ja w każdej ciąży bóle miałam identyczne jak na @, dlatego dla mnie to normalne. W tej ciąży też trochę krwawiłam i byłam pewna, że to koniec, a okazało się, że dzidziuś ma się dobrze. Stąd tak mocno chcę byś walczyła, aż do końca.
Wspieram Cię mocno.Konwalia, Andzia33 lubią tę wiadomość
Tusiaczek wrote:nie mam pojecia slyszalam o czyms takim ale nie wiem dokladnie na czym on polega
Tutaj jest dość obszernie opisany konflikt serologiczny: http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/przed-ciaza/co-to-jest-konflikt-serologiczny_35339.html
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, mam urlop!!! od wczoraj aż 5 dni dzielę sobie go. Cały dzień spędziłam z D., w lesie, nad jeziorem, cu-do-wnie być razem... szkoda, że tak krótko..
Aha, objawy mam piękne ale...test owu wczoraj +, a dziś rano zaplamiłam. Raz, potem przeszlo, jestem na luteiniewięc okres odpada, więc co to było?Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Emilka WSK najbardziej prawdopodobne jest, że miałaś plamienie okołoowulacyjne. Rzadko się ono pojawia i nie u wszystkich kobiet. Ja raz w życiu zaobserwowałam u siebie taki objaw, akurat w tym cyklu, w którym zaszłam w ciążę
Matylda36 wrote:Emilka WSK najbardziej prawdopodobne jest, że miałaś plamienie okołoowulacyjne. Rzadko się ono pojawia i nie u wszystkich kobiet. Ja raz w życiu zaobserwowałam u siebie taki objaw, akurat w tym cyklu, w którym zaszłam w ciążęZawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Matylda36 wrote:Tak, lekko podbrzusze mnie bolało i kłucie miałam po lewej stronie, jakby jajnik.
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!