Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie zawsze wszystko się ze sobą zsynchronizuje. Czekaj spokojnie Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, również w innych dniach cyklu, niż około owulacji, to wtedy możesz zacząć się martwić, teraz myślę, że nie powinnaś
Może to ten szczęśliwy cyklNusia, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Ach sama nie wiem...biorę lutkę która owu blokuje, a dziś znów test owu mocno +...
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
hej wiec to wyglada tak
GRUPA KRWI NA SZCZESCIE Rh + ( B RhD+)
Beta : 3052,00
pO telefonie do lekarki musze w srode jechac do chojnowa na wizyte i da mi leki
Nadal mam plamienia teraz takie brdune jak po okresie na koniec raz mam raz mniej
Nie krwawie ( chyba)
Jutro mam zostac w domu i wypoczac
A w srode jade na wizyte;oniqa, Andzia33, inessa, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
matylda kochana dzieki
ale powiedz z czego to krwawienie i plamienia do tego takie brudne z jakimis kawałkami??
Czuje sie dosc dobrze
Wszytskie wyniki robie reglarnie i mam bardzo dobre
Nie mam krwiaka,
nigdy nie miałam problemów ginekologicznych( jakies zapalenia tylko od których nadzerka sie zrobila) poza nadżerką małą którą ze 2 lata temu usunęłam zamroziłam - nie ma ani śladu po niej
nie ma ciazy pozamacicznej bo to lekarka w piatek sprawdzila
nic sie nie odkleja ani "łożysko" napisałąm cudzysłowiu bo jeszcze na usg nie było za bardzo widac nic tylko taka lekko pogrubiona ściana..
Wiec dlaczego mam te plamienia??
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Widzisz kochana, coraz częściej lekarzom jest trudno znaleźć przyczynę plamień i zdarzają się one bez powodu. U mnie też lekarz rozkłada ręce. Wyniki mam w porządku, jestem po "generalnym remoncie macicy", wszystko jest idealnie, ciąża rozwija się książkowo, a ja plamię (zdarzało się, że nawet z krwią). Raz te plamienia są mniejsze, raz większe, raz takie galaretowate, raz jak woda. Dzisiaj na przykład mam spor plamienie i nie powiem, że czuję się komfortowo i bezpiecznie
Pewnie, że mnie, mojego lekarza, moich najbliższych bardzo to martwi, ale wytłumaczalnej przyczyny nie ma i sam gin powiedział, dopóki dzidziuś ma się dobrze, będziemy walczyć, dokładnie z tygodnia na tydzień, z dnia na dzień.
Tyle możemy zrobić.
Myślę, że poprawi się trochę lub te plamienia znikną jak dostaniesz leki, pewnie duphaston albo luteinę. Szkoda, że musisz aż do środy czekać i nie dostałaś niczego od razu. Zawsze to trochę uspakaja.Andzia33 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
co ma byc to bedzie mam mnadzieje ze wszytsko ok a ze w srode to nawet lepiej jak ma sie utrzymac to sie utrzyma i bez leków moim zdaniem a jak ma sie nie utrzymac to i z lekami nigdy nie wiadomo troche mnie brzuch pobolewa znow jak na okres ale nie jest to mocny bol... zobaczymy
dziekuje wam kochane za pamiecMatylda36, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Super tusiaczku,ze wynik prawidłowo wzrasta,odpoczywaj i słuchaj lekarza,dziewczyny juz napisały wszystko,nie będę powtarzac,Trzymam kciuki,i wierzę że będzie dobrze.Moja znajoma bardzo krwawiła,pojechała na pogotowie,położyli ją w szpitalu na tydz i okazało się ze to jakies krwawienie zakosmówkowe i nie zagrażało dziecku,bo maluszek dobrze rośnie,tez jest jakos około 12 tyg.
Matylda36 lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Do Tusiaczkowego maleństwa ciocia trzyma kciuki ( wszytskie ciocie trzymaja ) wiec walcz o zdrowe i swoej i mamusi by była szczesliwa...
Tysiaczku , odpoczywaj nie stresuj... do srody juz nie daleko...beta ładna wierze że zarodek 100% zdrowy i silny..co widac , walczy a plamienia czasem kobiety maja okres 3 mies.. nie wiedzac , że sa i dzieci rodza sie zdrowiuśkie.. wiec nic innego nie pozostaje jak liczyc , wierzyć i być cierpliwym...Bez stresu to podstawa , choć wiem trudno być spokojnym kiedy takie rzeczy spotykaja NAs kobiety które staraja się o maleństwa..
Głowa do góry wysyłam pozytywne fluidy...Nusia, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Witam dziewczyny;) dawno mnie nie było... widze ze dużo się zmienilo;) ja sobie odpuscilam z notatkami i tym zaznaczaniem ... chciałam się was poradzić ... miałam okres dużo skrzepów ale krotko. Dziwnie się czuje mysle o ciąży caly czas ... mój 12 dc a sluz mam bialy gesty i kleisty ... dziwne uczucie wgl gnębi mnie myśl zrobienia testu ... w poprzedniej ciąży miałam okres a później okazało się ze ciaza...wiec tak mysle może...??? proszę was o odp
Andzia33 lubi tę wiadomość
Lenka19 -
Tusiaczek wrote:matylda kochana dzieki
ale powiedz z czego to krwawienie i plamienia do tego takie brudne z jakimis kawałkami??
Czuje sie dosc dobrze
Wszytskie wyniki robie reglarnie i mam bardzo dobre
Nie mam krwiaka,
nigdy nie miałam problemów ginekologicznych( jakies zapalenia tylko od których nadzerka sie zrobila) poza nadżerką małą którą ze 2 lata temu usunęłam zamroziłam - nie ma ani śladu po niej
nie ma ciazy pozamacicznej bo to lekarka w piatek sprawdzila
nic sie nie odkleja ani "łożysko" napisałąm cudzysłowiu bo jeszcze na usg nie było za bardzo widac nic tylko taka lekko pogrubiona ściana..
Wiec dlaczego mam te plamienia??;oniqa, Andzia33, Tusiaczek, Iwka lubią tę wiadomość
-
hej jestem
w sumie wiadomo niewiele wiecej.. tzn dostałam leki na podtrzymanie i na plamienie.. jutro mam znowu zrobic bete ( o zgrozo- mam cieniutkie zyły a to ktores z kolei pobranie krwi w ciagu tygodnia!!!) i jak bedzie wzrastac mam brac leki a jak nie odstawic... i w poniedziałek kolejna beta a w piatek 19 do kontroli chyba ze wczesniej cos bedzie sie dzialo...
A dzis na usg był widoczny ( bo ostatnio nic nie było) pęcherzyk ale był jakis troche nieregularny co zmartwilo troche i mnie i ginekolog... ehhh zobaczymy... -
Kochana trzymaj się ciepło..jeszcze nic straconego moja koleżanka ma córunie z nieregularnego pęcherzyka :* i jest zdrowiutka.
Wierze, że i w Twoim przypadku tak będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 19:10
Mikusia2 lubi tę wiadomość