Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane wiec ja uciekam wyjeżdżamy zaraz będę zaglądać ale może troszkę rzadziej niż dotychczas przynajmniej do wtorku w tedy wracamy muszę odpocząć od tych staranek i tak @ jest wiec nie mam na razie nad czym rozmyślać i życzę dużo zielonych kropeczek
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane, długo tu nie zaglądałam, bo potem za bardzo się nakręcałam, myślałam a po kolejnym okresie rozpaczałam, więc ten miesiąc całkiem odpuszczam...mam natomiast pytanie, bo mnie coś niepokoi. Dostałam okres 20 maja, takie typowo miesiączkowe krwawienie miałam jakoś do soboty aż, czyli do 25 maja, a do dzisiaj mam brązowe plamienie i się martwię, bo strasznie długo ten okres tym razem trwał i te plamienia/upławy...nie wiem co o tym myślec...czy wiecie może czym mogą być spowodowane????
-
Cześć, mam prośbę jak byście mogły zerknąć na mój wykres bo to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatur i zastanawiam się czy czy można uznać, że owu już była? Bo ostatnio kiepsko z seruszkowaniem i mam nadzieję że owu była na tyle wcześnie by te serduszka które mam wystarczyły.
-
ecencia wrote:Cześć, mam prośbę jak byście mogły zerknąć na mój wykres bo to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatur i zastanawiam się czy czy można uznać, że owu już była? Bo ostatnio kiepsko z seruszkowaniem i mam nadzieję że owu była na tyle wcześnie by te serduszka które mam wystarczyły.
Ecencia Kochana jeżeli ma być w tym cyklu bejbik, to nawet jedno serduszkowanie wystarczy. Plemniki są w stanie przeżyć do 3 dni. Oglądałam wykresy ciążowe na ovu - były tam mamusie, które zaskoczyły serduszkując raz w cyklu i się udało! Nie warto nastawiać się na ilość, tylko ważne żeby robić bejbika wtedy kiedy macie na to ochotę. -
Dopisałam się Kochane:
01.06 - H30
01.06 - Domi81
01.06 - doris85
03.06 - Anastazja
07.06 - ;oniqa
07.06 - Jolka76
08.06 - annia
12.06 - Konwalia
14.06 - adzia
17.06 - kaarolaa
19.06 - Kaja
10.06 - Jaga
12.06 - juicca
12.06 - ecencia
16.06 - gosia28
20.06 - Makak
21.06 - inessa
24.06 - elizka369
27.06 - Miriam
30.06 - Kami
- Tusiaczek
- marzenurek
- sylwia1808
- Iwo123
- gosia28
- Nishi ( 3 miesiace kuracji )
- annia
- Koza
- Insidia89
- Tweety
- jeszcze mam nadzieje
- sylvia
- Ofelaine
- basiulkaa_89
- madzia123
- juicca
- Mikusia2
- madzianka
- eunika
- Effcia28
- maximka84
- Klif -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Przenoszę się do was z maja. Dis rano przyszła @ tak więc zaczynam dziś 3 miesiąc starań. Smutno mi dziś - niestety cierpliwość nie należy do moich zalet. Od tego miesiąca rezygnuje z mierzenie temp w fazie lutealnej - za bardzo się przejmuję
-
Ja juz dzis dostalam castagnus olej z wiesiolka tez takze biore do tego kwas foliowy .... zobaczymy i moze namowie na kupienie dla mojego witaminek ale nie wiem co lepsze androvit czy salfazin..? moze cos mi doradzicie... poki co nie mam czasu siedziec i czytac bo mam na glowie przeprowadzke takze zdaje sie na wasze opinie....9 cykl staran