X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wywiało :( Ja właśnie odwiozłam M na kawalerski wraca w niedziele....co ja będę robić przez ten czas??

A Gośśśka pewnie sobie smacznie śpi a my się tu niecierpliwimy !!!!

Gośśśka lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hyba sobie smacznie spi :D heheheh albo poprostu test wyszedl ppozytywnie i zapomniala o nas bo z rodzinka sie teraz cieszy :D

Gośśśka lubi tę wiadomość

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Bąbelki, jak tam u Was? Pouciekałyście na różne wątki a Emilk Was szuka :) Jak testy, jak wykresiki, jak zdrówko? <3

Miriam lubi tę wiadomość

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    No wywiało :( Ja właśnie odwiozłam M na kawalerski wraca w niedziele....co ja będę robić przez ten czas??

oj nie dostałam dzisiaj takie krwawienie ze masakra boli mnie brzuszek :( zaczynam wątpić ze kiedyś mi się uda :( ja bedę tu wpadać dziewczynki ale czerwiec u mnie odpada bo mój mąż wyjeżdża na 2 tygodnie i wróci po owulce więc w lipcu kolejne starania wtedy minie pełny roczek jak z mężem się staramy :( :(

eunika lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    Iwka wrote:

oj nie dostałam dzisiaj takie krwawienie ze masakra boli mnie brzuszek :( zaczynam wątpić ze kiedyś mi się uda :( ja bedę tu wpadać dziewczynki ale czerwiec u mnie odpada bo mój mąż wyjeżdża na 2 tygodnie i wróci po owulce więc w lipcu kolejne starania wtedy minie pełny roczek jak z mężem się staramy :( :(

nie smuć się Kochana, lipiec gorący to może tempka skoczy i już nie spadnie :) ja już mam 5dc więc zaczynam powoli <3 a wzmożone starania... nie wiem właśnie bo ostatni cykl był strasznie długi i chyba się wszystko pokręciło, nie mam pojęcia jak wyśledzić owu więc chyba <3 co 2 dni to jedyna metoda :)

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaś, i zamówiłam wczoraj żel conceive bo u mnie bardzo cienko ze śluzem, szczególnie jak przychodzi do <3 więc mam nadzieję, że pomoże...

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    Gośśśka wrote:
    Iwka wrote:

nie smuć się Kochana, lipiec gorący to może tempka skoczy i już nie spadnie :) ja już mam 5dc więc zaczynam powoli <3 a wzmożone starania... nie wiem właśnie bo ostatni cykl był strasznie długi i chyba się wszystko pokręciło, nie mam pojęcia jak wyśledzić owu więc chyba <3 co 2 dni to jedyna metoda :)

muszę porobić sobie badania bo coś jest tak zeby tyle czasu z testami owulacyjnymi mierzeniem temp nic się nie wydarzyło? nie wiem musze porobić badania hormonów tylko nie wiem od czego zacząć :/

relgl6d8fxp9gav7.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    eunika wrote:
    Gośśśka wrote:
    Iwka wrote:

muszę porobić sobie badania bo coś jest tak zeby tyle czasu z testami owulacyjnymi mierzeniem temp nic się nie wydarzyło? nie wiem musze porobić badania hormonów tylko nie wiem od czego zacząć :/

ja niestety nie pomogę, nie znam się na tych badaniach, na razie tak spokojnie do tego podchodzę i wspieram się żelem, mężowi suplement daję i mam nadzieję, że wystarczy. Ale jak już roczek minie to wybierz się do lekarza i na pewno coś zaradzicie ;)

• dzidzia Debiutantka

Wysłany: 31 maja 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gossska nie poddawaj sie jestem w tej samej sytuacji.naprewde myslalam ,ze to to ,a tu okres i bardzo ale to bardzo obfity.nic poczekamy i zaczniemy od nowa xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

alina
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    Gośśśka wrote:
    eunika wrote:
    Gośśśka wrote:
    Iwka wrote:

ja niestety nie pomogę, nie znam się na tych badaniach, na razie tak spokojnie do tego podchodzę i wspieram się żelem, mężowi suplement daję i mam nadzieję, że wystarczy. Ale jak już roczek minie to wybierz się do lekarza i na pewno coś zaradzicie ;)

no muszę się wybrać do lekarza bo to mnie wkurza pomału i łapie nie potrzebne schizy

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usycham z tęsknoty za mężem:/ i jeszcze odczuwam coś czego chyba nigdy nie czułam bo zawsze jestem optymistką a teraz żal i smutek...i brak perspektyw na lepsze jutro...dobranoc

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Koza Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Czytam was regularnie ale nie mam możliwości odpisywać.
    Byłam wczoraj na przygotowaniu w szpitalu i w poniedziałek mam laparoskopie ( mam nadzieję że zrobią chociaż lekarzowi mówiłam że @ do niedzieli powinna być).
    Lekarz powiedział że to torbiel czekoladowa czyli nic dobrego i z moim szczęściem mam pewnie endometriozę :/

https://www.maluchy.pl/li-68999.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koza mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i wszystko ułoży się jak najlepiej :)

Koza lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Koza Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga dziękuję :) Od wczoraj jakiegoś doła mam ,siedzę i siedzę ... Nic mi się nie chce i jeszcze jak dostane tą @ i przesuną mi zabieg to chyba zgłupieje.
    Najlepiej będę się stresować to może mi ta @ się przesunie :)

• ecencia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś miały testować aż trzy dziewczyny, ciekawa jestem jak tam efekty. U mnie jeszcze conajmniej 10 dni czekania.

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koza dużo zdrówka życze :)
    a później po zabiegu szybciutko zielonej kropeczki :)

Koza lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze nie nadążam już z czytaniem wszystkich wpisów... :) a wiecie co za 8 dni powinnam dostać @... kurcze nie lubie tego czekania czy sie udalo czy nie... eh....:)

relgg7rfroacrbi5.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koza dasz rade wszystko bedzie dobrze :)

Koza lubi tę wiadomość

relgg7rfroacrbi5.png
  • Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis @ i coz 1 cykl bezowocny :) koza zdrowka rowniez zycze i trzymam kciuki za wszyskie testujace - zwlaszcza za te ktore staraja sie od dluzszego czasu :*

Koza lubi tę wiadomość

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • Koza Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje kochane za miłe słowa:)
    Trzymam kciuki za was i gratuluje tym kobietkom którym się udało !

‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ