Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wywiało Ja właśnie odwiozłam M na kawalerski wraca w niedziele....co ja będę robić przez ten czas??
A Gośśśka pewnie sobie smacznie śpi a my się tu niecierpliwimy !!!!Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Bąbelki, jak tam u Was? Pouciekałyście na różne wątki a Emilk Was szuka Jak testy, jak wykresiki, jak zdrówko?
Miriam lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Iwka wrote:No wywiało Ja właśnie odwiozłam M na kawalerski wraca w niedziele....co ja będę robić przez ten czas??
A Gośśśka pewnie sobie smacznie śpi a my się tu niecierpliwimy !!!!
oj nie dostałam dzisiaj takie krwawienie ze masakra boli mnie brzuszek zaczynam wątpić ze kiedyś mi się uda ja bedę tu wpadać dziewczynki ale czerwiec u mnie odpada bo mój mąż wyjeżdża na 2 tygodnie i wróci po owulce więc w lipcu kolejne starania wtedy minie pełny roczek jak z mężem się staramyeunika lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:Iwka wrote:No wywiało Ja właśnie odwiozłam M na kawalerski wraca w niedziele....co ja będę robić przez ten czas??
oj nie dostałam dzisiaj takie krwawienie ze masakra boli mnie brzuszek zaczynam wątpić ze kiedyś mi się uda ja bedę tu wpadać dziewczynki ale czerwiec u mnie odpada bo mój mąż wyjeżdża na 2 tygodnie i wróci po owulce więc w lipcu kolejne starania wtedy minie pełny roczek jak z mężem się staramy
nie smuć się Kochana, lipiec gorący to może tempka skoczy i już nie spadnie ja już mam 5dc więc zaczynam powoli a wzmożone starania... nie wiem właśnie bo ostatni cykl był strasznie długi i chyba się wszystko pokręciło, nie mam pojęcia jak wyśledzić owu więc chyba co 2 dni to jedyna metoda -
eunika wrote:Gośśśka wrote:Iwka wrote:No wywiało Ja właśnie odwiozłam M na kawalerski wraca w niedziele....co ja będę robić przez ten czas??
oj nie dostałam dzisiaj takie krwawienie ze masakra boli mnie brzuszek zaczynam wątpić ze kiedyś mi się uda ja bedę tu wpadać dziewczynki ale czerwiec u mnie odpada bo mój mąż wyjeżdża na 2 tygodnie i wróci po owulce więc w lipcu kolejne starania wtedy minie pełny roczek jak z mężem się staramy
nie smuć się Kochana, lipiec gorący to może tempka skoczy i już nie spadnie ja już mam 5dc więc zaczynam powoli a wzmożone starania... nie wiem właśnie bo ostatni cykl był strasznie długi i chyba się wszystko pokręciło, nie mam pojęcia jak wyśledzić owu więc chyba co 2 dni to jedyna metoda
muszę porobić sobie badania bo coś jest tak zeby tyle czasu z testami owulacyjnymi mierzeniem temp nic się nie wydarzyło? nie wiem musze porobić badania hormonów tylko nie wiem od czego zacząć -
Gośśśka wrote:eunika wrote:Gośśśka wrote:Iwka wrote:No wywiało Ja właśnie odwiozłam M na kawalerski wraca w niedziele....co ja będę robić przez ten czas??
nie smuć się Kochana, lipiec gorący to może tempka skoczy i już nie spadnie ja już mam 5dc więc zaczynam powoli a wzmożone starania... nie wiem właśnie bo ostatni cykl był strasznie długi i chyba się wszystko pokręciło, nie mam pojęcia jak wyśledzić owu więc chyba co 2 dni to jedyna metoda
muszę porobić sobie badania bo coś jest tak zeby tyle czasu z testami owulacyjnymi mierzeniem temp nic się nie wydarzyło? nie wiem musze porobić badania hormonów tylko nie wiem od czego zacząć
ja niestety nie pomogę, nie znam się na tych badaniach, na razie tak spokojnie do tego podchodzę i wspieram się żelem, mężowi suplement daję i mam nadzieję, że wystarczy. Ale jak już roczek minie to wybierz się do lekarza i na pewno coś zaradzicie -
eunika wrote:Gośśśka wrote:eunika wrote:Gośśśka wrote:Iwka wrote:No wywiało Ja właśnie odwiozłam M na kawalerski wraca w niedziele....co ja będę robić przez ten czas??
muszę porobić sobie badania bo coś jest tak zeby tyle czasu z testami owulacyjnymi mierzeniem temp nic się nie wydarzyło? nie wiem musze porobić badania hormonów tylko nie wiem od czego zacząć
ja niestety nie pomogę, nie znam się na tych badaniach, na razie tak spokojnie do tego podchodzę i wspieram się żelem, mężowi suplement daję i mam nadzieję, że wystarczy. Ale jak już roczek minie to wybierz się do lekarza i na pewno coś zaradzicie
no muszę się wybrać do lekarza bo to mnie wkurza pomału i łapie nie potrzebne schizy -
Cześć Czytam was regularnie ale nie mam możliwości odpisywać.
Byłam wczoraj na przygotowaniu w szpitalu i w poniedziałek mam laparoskopie ( mam nadzieję że zrobią chociaż lekarzowi mówiłam że @ do niedzieli powinna być).
Lekarz powiedział że to torbiel czekoladowa czyli nic dobrego i z moim szczęściem mam pewnie endometriozę
https://www.maluchy.pl/li-68999.png