Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie nakręcam co miesiąc.... a potem dolinka... no zobaczymy tym razem jak bedzie... moj mąż mówi że za dużo myśle o tym wszystkim, ale jak tu nie myśleć ??:)

relgg7rfroacrbi5.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety @ przyszła jak w zegarku.
    Mam nadzieje że ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy i pojawi się dużo zielonych kropek :)

sylvia ja też tak mam że za dużo sobie wyobrażam

Iwka lubi tę wiadomość

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może czerwiec będzie dla ciebie szczęśliwy.... dla wielu z nas :) mogli by coś takiego wymyślić aby można było sprawdzić czy jest się w ciąży szybciej po kilku dniach najlepiej :) :P

Sasza20, Iwka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

relgg7rfroacrbi5.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje że będzie :) no to by było dobre :) albo dni płodnie aż do momentu zajścia w ciąże :P

sylvia lubi tę wiadomość

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolaczam do Was kobiety bo @ zawitala dzisiaj:-((((((
    Niech czerwiec będzie tym wspaniałym miesiącem!!!

kaarolaa, sylvia, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• juicca Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj w Naszym gronie ;)

Musi sie udać ;)Czerwiec też piękny miesiąc

sylvia, Iwka lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane, ostatnio jakos nie zaczesto do was zagladam. czerwiec musze sobie odpusc, ale Wam kochane zycze duzo czerwonych kreseczek lub zielonych kropeczek, powodzenia :)

;oniqa, sylvia, Iwka, Miriam, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja:)
    Mąż przed chwilą wrócił z kawalerskiego i jest już mi dobrze :) Ja wczoraj byłam na panieński ogólnie okazało się że miesiąc temu zaciążyła a lekarz jej powiedział że ma chorą tarczyce i ciężko będzie - dwa miesiące brała leki i fasolka jest. Może jestem straszna ale trochę mi smutno że to nie ja!! Ona dwa miesiące się starała....oczywiście cieszę się z jej szczęścia ale......

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwciu i my prędzej czy póżniej zafasolkujemy- zobaczysz :* przegoń takie myśli - będzie dobrze... Buziaki :*

kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaczek wrote:
    Iwciu i my prędzej czy póżniej zafasolkujemy- zobaczysz :* przegoń takie myśli - będzie dobrze... Buziaki :*

racja, nie ma co o tym myslec w ten sposob, dookoła mnie tez pełno zafasolkowanych ale ja wiem ze nie moge tak myslec... bedzie dobrze :)

Iwka lubi tę wiadomość

• sylvia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musi byc dobrze :)

Iwka lubi tę wiadomość

relgg7rfroacrbi5.png
  • ecencia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba całkiem zeświruje w tym cyklu, to trzeci cykl starań i mam jakiś kryzys bo ciągle myślę o ciąży. Staranka były jak zawsze bez spinania tylko wtedy kiedy ochota ale mam dziś 20dc i zaczęły się pierwsze symptomy i oczywiste skojarzenia, że może to oznaka ciąży. To za boli brzuch to piersi, nawet mnie rano mdliło ale co z tego jak tak naprawdę na oznaki za wcześnie. Jestem już chyba przeczulona i każdy sygnał mojego ciała kojarzę z ciążą. Zakupiłam już nawet paczkę testów ciążowych na allegro, żeby je robić do woli i nie zbankrutować. Jeszcze co najmniej tydzień czekania na cud. A tymczasem codziennie mierzę temp. i się zastanawiam czy jest dobrze czy źle bo już trzy dni stoi na 36,4.

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    Chyba całkiem zeświruje w tym cyklu, to trzeci cykl starań i mam jakiś kryzys bo ciągle myślę o ciąży. Staranka były jak zawsze bez spinania tylko wtedy kiedy ochota ale mam dziś 20dc i zaczęły się pierwsze symptomy i oczywiste skojarzenia, że może to oznaka ciąży. To za boli brzuch to piersi, nawet mnie rano mdliło ale co z tego jak tak naprawdę na oznaki za wcześnie. Jestem już chyba przeczulona i każdy sygnał mojego ciała kojarzę z ciążą. Zakupiłam już nawet paczkę testów ciążowych na allegro, żeby je robić do woli i nie zbankrutować. Jeszcze co najmniej tydzień czekania na cud. A tymczasem codziennie mierzę temp. i się zastanawiam czy jest dobrze czy źle bo już trzy dni stoi na 36,4.

najwazniejsze to nie zwariowac na tym punkcie i spokojnie czekac do konca cyklu na rezultaty. co z tego, ze temperatura niska, czasem idzie do gory na sam koniec albo nawet w ciazy moze byc niska. zycze powodzenia i juz niedługo 2 kreseczek na tescie :)

• ecencia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa dzięki z słowa otuchy

kaarolaa lubi tę wiadomość

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa kochana a jak u Ciebie??

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie bez zmian. teraz czerwiec wolny od staran, odpoczywam sobie. 10 do lekarza ide, zobacze co tym razem mi powie. czekam jeszcze do jesieni i pozniej zmieniam lekarza na innego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co tam u Ciebie słychac?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    kaarolaa dzięki z słowa otuchy

walczymy kochana i nie poddajemy sie :) :) :) pamietaj

;oniqa lubi tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz racje nie poddajemy się :) <3 ja uciekam spac bo rano do pracy do usłyszenia jutro buziaki :* <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2013, 20:57

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekaj uciekaj, ja tez mam do pracy ale dopiero na 9 takze spokojnie sie wyspie :) buziaki i dobrej nocy...

;oniqa lubi tę wiadomość

‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ