Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Gosiu każda kobieta zdrowa ma conajmniej dwa razy w roku cykl bezowulacyjny i to jest normalne organizm musi odpocząć. Lecz wiesz to możena stwierdzić na koniec cyklu lub przez monitoring, a Ty masz jeszcze czas i miejmy nadzieję,że bedzie owulka, pamietaj też,że testy też nie zawsze są dobre ja z nich zresygnowałam bo za bardzo się denewrowałam. Najlepsza jest obserwacja siebie a i tak owulacje jest bardzo trudno stwierdzić często naewt lekarzom choś warto mieć monitoring.
dziś boli brzuch jak na owu, a możesz spojrzeć na wykres?inessa lubi tę wiadomość
-
Klif wrote::oniqa testowałaś już? Masz piekną temperaturę i jestem pewna, ze Ci się udało ale nie widzę tu żadnego potwierdzenia
kochana będe testowac w piątek tempka minimalnie spadła ale nie jest najgorzejinessa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:witajcie kochane babeczki
;onia a co ja nie na biezaco ty w ciazy ??? no chwalic sie tu chwalic ale nie zapeszac
inessko przykro mi strasznie moze cos jeszcze sie zmieni - to nasze chore prawo - normalni ludzie starajacy sie i chcacy miec bobsaka zapewnic mu domek rodzine i godne warunki maja szanse ograniczone lub czasem wogole sie nie doczekuja z blahych powodow a niektorzy od reki dostaja a pozniej zabijaja katuja itp do dupy to wszytsko
Musisz sie trzymac a nuz do tego czasu pojawi sie twoja wlasna fasolka i bedziesz miala nawet 2 szczescia
nie wiem testu jeszcze nie robiłam zobaczymy w piątekinessa lubi tę wiadomość
-
gosia28 nie ma co sie sugerowac wylacznie tym wykresem tak jak kolezanka napisala moze zle wyliczac np przez tem zmierzona o innej porze. kazda kobieta moze miec bezowulacyjne cykle i to od czasu do czasu jest normalne chociaz jesli chodzi o ciebie to zalezy ilu dniowe masz cykle owulacja jest mniej wiecej w polowie kazdego cyku nie ma co panikowac i doszukiwac sie we wszytskim symptomow czy to owulacji czy tez ciazy trzeba wyluzowac bo inaczej dostanie sie na glowe buziaki
gosia28:(, inessa lubią tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:gosia28 nie ma co sie sugerowac wylacznie tym wykresem tak jak kolezanka napisala moze zle wyliczac np przez tem zmierzona o innej porze. kazda kobieta moze miec bezowulacyjne cykle i to od czasu do czasu jest normalne chociaz jesli chodzi o ciebie to zalezy ilu dniowe masz cykle owulacja jest mniej wiecej w polowie kazdego cyku nie ma co panikowac i doszukiwac sie we wszytskim symptomow czy to owulacji czy tez ciazy trzeba wyluzowac bo inaczej dostanie sie na glowe buziaki
wiem tylko wydaje mi sie ze moj gin powinien sprawdzic czy pecherzyk wogole peka a tym czasem kazal przyjsc w nastepnym cyklu jesli sie nie uda i bedzie moj m badany a jezeli z jego badaniami bedzie ok to mi hsginessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia28:( wrote:inessa wrote:Gosiu każda kobieta zdrowa ma conajmniej dwa razy w roku cykl bezowulacyjny i to jest normalne organizm musi odpocząć. Lecz wiesz to możena stwierdzić na koniec cyklu lub przez monitoring, a Ty masz jeszcze czas i miejmy nadzieję,że bedzie owulka, pamietaj też,że testy też nie zawsze są dobre ja z nich zresygnowałam bo za bardzo się denewrowałam. Najlepsza jest obserwacja siebie a i tak owulacje jest bardzo trudno stwierdzić często naewt lekarzom choś warto mieć monitoring.
dziś boli brzuch jak na owu, a możesz spojrzeć na wykres?
Gosiu wiesz trudno stwierdzić tylko po tempce czy miałaś owulke jak na razie to wygląda,że może miałaś owulke w sobote lub wczoraj ale za mało jeszcze temperatur no i tak jak dziewczyny piszą warto sprawdzać śluz bo on jest bardzo ważnym wskaźnikiem. Mam wielką nadzieję,że bedzie owulka i zieloniutko na końcu jak obserwujesz swój organizm to widzisz czy coś się zbliża ja radze serduszkować -
eunika wrote:dziewczynki wiem, że to nie na temat ale dlaczego mi na miniaturce i na tablicy zamiast wykresu widać tylko białe pole? kilka temperatur już mam wpisanych...
Prawdopodobnie masz za mało temperaturek wpisanychinessa, eunika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny