Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane dupa wielka wyszla z tego !!! czekalam na babke godzine i sie nie pojawila !!! zostawilam c.v i pojechalam do domu ciekawe czy zadzwoni?watpie ...ale ... jutro na 12 jestem umowion ana nastepna rozmowe kwalifikacyjna nwiec wszystko bedzie dobrze
OFELAINE kochana ja sie dowiedzialam 4 lata temu,ze mam miesniaka na macicy i okazalo sie,ze GO NIGDY NIE BYLO !!! BO BABKA ZLE MI ZROBILA USG I WIDZIALA KAL ZALEGAJACY W JELITACH A NIE ZADNEGO MIESNIAKA !!! UMIERALAM ZE STRACHU I JAKOS PO 3 LATACH SIE DOWIEDZIALAM ZE GO NIEMA I NIGDY NIE BYLO!!!
Dasz rade kochana :* 3mam kciuki :*inessa, samira, sylvia lubią tę wiadomość
-
Właśnie się zastanawiam czy nie iść do innego lekarza i zobaczyć co on powie, chciałabym żeby to była pomyłka. Chodzę regularnie do lekarza i nigdy nic nie było a teraz coś wyrosło..
A ja trzymam kciuki za twoją rozmowę kwalifikacyjnąsamira, basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka pisała że dziś (bo wczoraj też pisała do mnie )miała kolejne usg robione przez innego lekarza niż wczoraj i tamta nie widziała (dziecka-puste jajo ) ,dzidzia jest ale nie widać akcji serca i czekają trzy dni a krwawi z krwiaka który jest koło dzidzi umiejscowiony ,do tego torbiel 4cm na jajniku ,badają betę co kilka godzin a te 3dni na cud dają jak nie będzie serca słychać to zabieg... żal mi jej ,naprawdę -bardzo ,witać w tych eskach ze jest w rospaczy..ehhhh
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:co się stało jak ona się czuje kochana nasza Basiu głowa do góry jutro napewno na rozmowie pójdzie lepiej trzymam kciuki i zaraz sprawdzam wykres
podłączam się pod pytanko ? kurcze co sie z Emilką dzieje , jak dzidzia ? samirkojak napisałas ze wylądowała w szpitalu i krwotok to na samą myśl ciary przyszły przez ciało... oby wszystko było w porządku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny