X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    musi byc wszystko w porzadku :* jestem myslami z nia i modlitwa :* pozdrow ja od nas :*

jasne pozdrowię,najgorsza ta niepewność.jak napisała że widziała dzidzię raczki ,nóżki i brak akcji serca to mi łzy napłynęły do oczu :(
    teraz chyba nie krwawi ale cały czas jej betę robią ,to już chyba ze trzy tego dnia a jest od wczoraj wieczorem...niby mogłaby iść do domu i tam czekać ale w szpitalu to przynajmniej kontrolują ... i powiedziała ze dla dziecka wszystko...

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• sylvia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna :(

relgg7rfroacrbi5.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorem zawsze modlę się do mojej córeczki i drugiego dzieciątka( modlitwa mi pomaga to wszystko przetrwać) , podłączę w intencji emilki i jej dzidziusia żeby wszystko było w porządku , i w intencji Nas oczekujących na poczęcie swoich kruszynek

eh aż popłakałam się...

samira lubi tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moze byc tak ze np ten guz czy to z czego krwawila przyslania tetno dziecka i dlatego nie widac?? masakra az mnie brzuch boli biedna emilka a tak sie cieszyla :( mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok pozdrow koniecznie i napisz ze jestesmy z nia wszytskie

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • ;oniqa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko pozdrów ją od nas i prześlij jej mnustwo buziaków, niech pamięta że jesteśmy z nią i codziennie będziemy się o Nią i dzidzię modlić :*

inessa lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juicca wrote:
    Wieczorem zawsze modlę się do mojej córeczki i drugiego dzieciątka( modlitwa mi pomaga to wszystko przetrwać) , podłączę w intencji emilki i jej dzidziusia żeby wszystko było w porządku , i w intencji Nas oczekujących na poczęcie swoich kruszynek

eh aż popłakałam się...

ja cały czas o niej myślę :)

inessa lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam pojęcia ale oby wszystko było w porządku z nimi.. nie mogę w to uwierzyć..:(

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz buziaczki prześlę i pozdrowienia ,dzięki dziewczyny :*

widać dzidzie bo sama widziała ale nie widać serduszka bijącego ...

ale cuda się zdarzają !!!

;oniqa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz racje samirka ! wszystko dla dzidzi ! :*

samira lubi tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwszym cudem było jak siędowiedziała o ciąży kolejnym będzie jhak się dowie że serduszko bije trzymam mocno kciuki :*

samira lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaglądam tu dopiero teraz, a tu takie złe wieści :(
    Emilka myślami jestem z Tobą. Trzeba wierzyć i mieć nadzieję...

samira lubi tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z pierwszą ciazą 2 razy w szpitalu byłam za pierwszym razem krwiak pozałozyskowy 7 tyg lezałam ( 2 tyg w szpitalu i 5 tyg w domu) potem było ok , nastepnie trafiłam w 16 tyg bo krwawiłam okazało sie ze polip na szyjce i ze bede podkrwawiać cała ciazę i po porodzie miałam go miec usuwany ale straciłam córke przez stres ( ogólnie nie zwiazany z ciażą ) może faktycznie coś zle zinterpretowali a krawienie nie zawsze oznacza ze cos z ciazą.aczkolwiek zawsze to trzeba sprawdzić

samira lubi tę wiadomość

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz sobie myślę, że moje "coś" w macicy jest niczym w porównaniu z tym co przeżywa Emilka..:( Może jej tam wyrosło coś podobnego jak u mnie... :( tylko ja to wykryłam jeszcze przed staraniami... ehh

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juicca wrote:
    ja z pierwszą ciazą 2 razy w szpitalu byłam za pierwszym razem krwiak pozałozyskowy 7 tyg lezałam ( 2 tyg w szpitalu i 5 tyg w domu) potem było ok , nastepnie trafiłam w 16 tyg bo krwawiłam okazało sie ze polip na szyjce i ze bede podkrwawiać cała ciazę i po porodzie miałam go miec usuwany ale straciłam córke przez stres ( ogólnie nie zwiazany z ciażą ) może faktycznie coś zle zinterpretowali a krawienie nie zawsze oznacza ze cos z ciazą.aczkolwiek zawsze to trzeba sprawdzić

myślę ze ona ma takiego krwiaka jak ty piszesz ze miałaś...

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu tak to jest, że te wszystkie patologiczne "mamusie" zachodza w ciąże ot tak i w ogole nie dbają o siebie a z ciąża i dzidzią jest wszytko ok a ktoś kto bardzo chce dziecko ma zawsze jakies problemy..

Ja ze względu na swoją prace ( świadczenia rodzinne i becikowe) znam dobrze to środowisko i im więcej widze takich przypadków tym bardziej mi żal...

atdc8iikup31msj2.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    juicca wrote:

myślę ze ona ma takiego krwiaka jak ty piszesz ze miałaś...

też tak może być , mi najpierw zaczęło się od plamienia a potem czysta krew i znów uspokoiło sie , lezałam plackiem i po 7 tyg krwiak wchłonął się i było ok

Wierzę ze Emilka i dzidzia mają się dobrze i nic juz sie nie dzieje
    Naprawdę w to wierzę , tylko bedzie musiała duuużo odpoczywać

samira lubi tę wiadomość

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ofelaine wlasnie!!! ja ostatnio pisalam to samo!!!! patologie maja pelno dzieciakow pija pala wogole nie dbaja tylko kasa i zapomogi po to sa dla nich dzieciaki -tzw wpadki z ktorych sie utrzymuja i nie pracuja a kobiety ktore chca miec dzieci staraja sie dbaja czesto maja pod gorke- nie ma sprawiedliwosci

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dziewczynki chciałam wam tylko napomknąć ze Emilka WSK ,na pewno kojarzycie jest w szpitalu :( (pisała na majowych staraniach i założyła wiara czyni cuda)

Trzymam wszystkie kciuki za Emilke i jej maleństwo, mam nadzieję , że się wszystko ułoży.
    Ja będąc z Marcelem w ciązy w 6 tygodniu poszłam do lekarza(leczył mnie 5 lat) na potwierdzenie obecności fasolki, pojechałam do niego do szpitala , zbadał mnie i powiedział , że nie ma bicia serduszka i za 2 tygodnie miałam iść do niego na łyżeczkowanie. Zestresowałam się jak cholera i na następny dzień poszłam prywatnie do klientki która jest ginekologiem i okazało się , że serduszko biło i wszystko było wporządku. Mam nadzieje , że i tutaj skończy się to wszystko dobrze

juicca, samira lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie taka sory ale suka zabije i do beczek schowa a ta co pragnie albo roni albo nie zachodzi ,nie rozumiem tego ...

Tusiaczek lubi tę wiadomość

• juicca Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze piszesz samirka "suka" i nie masz za co przepraszac , takie okreslenie i tak jeszcze łagodne

Dziewczyny Ten U Góry Nas jeszcze wynagrodzi za cierpliwość i za te smutki
    Samirko informuj na na bieżąco , jak coś bedziesz wiedzieć co u Emilki i jej kruszyneczki

samira lubi tę wiadomość

3jvz3e5ek8iil2ca.png

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ