Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sie zgodze z wami zmam takich duzo przypadków że tzw. patologie mają dzieci i wogóle tego nie potrafią docenić, ale nic sie na to nie zrobi.
Kurcze wiecie co jeszcze mam tydzień do @ a mnie tak jajniki czasami bolą i mam takie ciężkie podbrzusze eh... czyżby znowu ... już mam takie myśli... coś wogóle mam dziś taki dzień strasznysamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie wiem czy pisałam
a ja @ nie mam ,dziś 41dc ...
katar odpuszcza ale jest taki gesty fuj i mam go w gardle fuj...
dziś byłam u reumatolog ,kwas moczowy w normie a to powiedziała najważniejsze,czynnik RF tez ok, ALT tylko podwyższony troszkę ale miałam ta infekcje pęcherza przeciąż to może po tym ,mam l-4 do 13.06 wyproszone i zabiegi na kolana laser a na barki taka lampę specjalna ale nie soluxsylvia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia wrote:sie zgodze z wami zmam takich duzo przypadków że tzw. patologie mają dzieci i wogóle tego nie potrafią docenić, ale nic sie na to nie zrobi.
Kurcze wiecie co jeszcze mam tydzień do @ a mnie tak jajniki czasami bolą i mam takie ciężkie podbrzusze eh... czyżby znowu ... już mam takie myśli... coś wogóle mam dziś taki dzień straszny
nie myśl objawy na @ takie jak na ciążę ,ale ciążowe przeważnie zaczynaja się dopiero parę dni po terminie @ !!sylvia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane bardzo mi przykro na wieści o Emilce WSK. Razem wszystkie cieszyłyśmy się z jej zieloności i na pewno wesprzejmy ją w tych trudnych chwilach - każda na swój sposób. Wierzę, że będzie tak jak Pan Bóg zaplanował. Przed snem pomodlę się do Niego, żeby dał siłę fasoleczce i mamusi.
samira, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:nie wiem czy pisałam
dziś byłam u reumatolog ,kwas moczowy w normie a to powiedziała najważniejsze,czynnik RF tez ok, ALT tylko podwyższony troszkę ale miałam ta infekcje pęcherza przeciąż to może po tym ,mam l-4 do 13.06 wyproszone i zabiegi na kolana laser a na barki taka lampę specjalna ale nie solux
Ty masz zawsze takie długie cykle czy to pierwszy raz?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia28:( wrote:a mam jeszcze jedno pytanie od wczoraj bardzo piecze mnie pochwa co to może być?
Gosia ja niestety również mam uczucie pieczenia i swędzenia w pochwie. Byłam z tym u lekarza. Objawy takie mam drugi cykl. W pierwszym leczyłam się z infekcji, ale po wyleczeniu (mam posiew OK) objawy podrażnienia nie ustąpiły. Dostałam globulki nawilżające, które trochę pomogły, ale nie do końca. Aktualnie obserwuje swoje ciało: zaprzestałam mycia się lactacydem i w następnym cyklu mam zamiar luteinę brać doustnie. Przede wszystkim staram się dużo naturalnych jogurtów jeść. Jeżeli bejbusia nie będzie, a objawy będą nadal po @ to zamierzam wykupić receptę na gynoxin. Radzę Tobie udać się do lekarza. Może to są początki infekcji, albo zwykłe podrażnienie. -
nick nieaktualnyJaga wrote:samira wrote:nie wiem czy pisałam
dziś byłam u reumatolog ,kwas moczowy w normie a to powiedziała najważniejsze,czynnik RF tez ok, ALT tylko podwyższony troszkę ale miałam ta infekcje pęcherza przeciąż to może po tym ,mam l-4 do 13.06 wyproszone i zabiegi na kolana laser a na barki taka lampę specjalna ale nie solux
Ty masz zawsze takie długie cykle czy to pierwszy raz?
od jakiegoś roku ale nie cały czas,ostatnio najdłuzsze przez jakieś trzy miesiące -
nick nieaktualny