Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:inessa wrote:Pozdrawiam znad słonecznego morza pamietam o każdej z Was kochane
Z plamieniami różnie bywa a po współżyciu czasami też tak może być :oniqa
Zycze dobrego wieczorku
pierwszy raz tak mam oby to nie było coś groźnego chce mi siespać, piersi mam napuchnięte, gorące i nie da ich się dotknąć nawet w staniku nie umię chodzić do tego jajniki napieprzająco jest grane ??
mialam identycznie chodzilam 2 tyg nawet w specjalnyh sportowych stanikach bez usztywnien- to samo - blolace piersi , do tego kremowy sluz, musiaam codziennie chociaz godzine sie przespac chociaz nigdy tak nie mialam i bol jajnikow - dzis @ dostalam... powinnam jutro lub pojutrze - mysle ze tez po czesci poghoda na nas wplywa usypiajaco i dazniaco przynajmniej na mnie.... -
ja was dziewczynki codziennie podgladam i czytam co tam u Was i nawet szczerze powiem, ze mnie nie interesuje to kiedy bede miec skok tempki i owulke, do gin ide 12.06 czerwca na rutunowy przeglad nawet raczej przegapie monitoring cyklu ale co tam mam teraz duzo pracy i na tym sie skupiam. buźka kochane dobranoc
-
nick nieaktualnyWitajcie kochaniutkie :* Cały dzień mnie nie było bo byłam u mojej 10 miesięcznej chrześniaczki na dzień dziecka
Fajnie było dopóki nie zaczęłam wymiotować jak kot porażka jakaś ból podbrzusza mam jak na okres ale tak pod pępkiem bardziej do tego boli mnie pępek w środku,sutki mam czerwone i mnie boa,szczypią swędzą wszystko naraz dosłownie i piersi bolą i swędzą . . . brzusio mam napięty masakra jakaś czuje się tak jakby za rogiem czaiła się @ Dobranoc miłej nocki :* -
ehhh z tego co widze to ie tak latwo jest splodzic dzidzie... albo poprostu za bardzo sie nakrecacie i nic nie wychodzi... zobaczymy... buziaki dla wszystkich
Ps. jak to jest ze w tych wszystkich patologiach tyle niechcianych dzieci a tam gdzie niektorzy staraja sie tak dlugo nic 8i nicweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki , maly problem . jak pisalam wczesniej kochalismy sie z mezem 1 dzien przed okresem i dostalam ale jakis dziwny ... 2 dni slabego krwawienia i 2 dni plamienia ... czy mozecie zerknac na moj wykres ?
https://ovufriend.pl/graph/ba8581860b6098e61a8acc5a7742850d -
nick nieaktualny
-
juicca zawsze jest szansa ale nie nakrecaj sie niepotrzebnie bo czasem czlowiek sobie tylko nadziei narobi a pozniej rozczarowanie tylko.. JA mialam temp caly tydz przed @ 37 i powyzej i i tak dostalam @ co ma byc to bedzie a jak bedzie wtedy dopiero trzeba sie cieszyc
juicca lubi tę wiadomość
-
No tak masz rację nakrecanie się jest najgorsze heh , każdy organizm jest inny chodzi mi też czy przy nizszej temp moze się ciaza utrzymać w sumie to tak z ciekawości pytam
-
no pewnie . nie wszytski maja temp podwyzszona czasem temp jest normalna a ciaza jest -jak ma byc to bedzie - najlepiej wyluzowac bo sie mozna wykonczyc - za mna 1-wszy cykl. Mam nadzieje ze to dlugo nie potrwa bo ja taka jestem ze pozniej pewnie bede sie denerwowac a ja wszytsko tez przezywam jak mrowka okres i w pracy ciagle stres wiec boje sie ze bedzie ciezko ale damy wszytskie rade
-
w 1 ciązy nie mierzyłam tempki , w drugiej mierzyłam i temke miałam po owulce miedzy 36,8 a 37, 2 no ale kazda ciaża jest inna
Tak jak piszesz co ma byc to bedzie , staram sie byc wyluzowana , chociaz róznie to bywa
nO nic mykam na herbatkę i ciasto( mały podwieczorek deserek )
Dziekuję Tusiaczek za odpowiedz
Buziaki