Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już z wypadającymi włosami się poddałam. Wszystko pomaga na chwilę, więc zmieniłam strategie i poszłam w szybki porost włosów więc co wypadnie to się uzupełnia 😂
Dysiu widzę w stopce bobasik rośnie, bardzo sie cieszę i spokojnej ciąży życzę❤️. A w wiruskach się już tarzam może pomoże 😅
Elegnda 🫂 ale w następnym cyklu się uda zbieraj wiruski🤭
Cały czas zajmuje sobie głowę najgorzej jest rano gdy uzupełniam kalendarz, wtedy jest czarno na białym ze musze czekać 😏
_Dysia_, Elgenda, aaandzia lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Karolaxoxo wrote:🦠🦠🦠🦠🦠 Akurat jestem po wizycie, mały wojownik dzielnie walczy więc i ja również nieśmiało zostawiam wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
I bardzo ale to bardzo mocno trzymam zaciśnięte kciuki za każdą z was, podczytuje i kibicuję z boku 🫶🤞🍀🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Gratulacje ! I z chęcią przyjmę wiruska 🦠
Karolaxoxo lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
No tyle tych wirusków ostatnio dostałyśmy, że musi się udać! Dzięki dziewczyny ❤️
Nigri, aaandzia, Anna_30, Dawdler34, Nikaaa_, Karolaxoxo, Emi14 lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
Ja właśnie też muszę czekać, nawet nie wiem kiedy tak naprawdę dostanę okres 🧐
Cieszę się, że ten pierwszy boom hormonalny za mną, bo był fatalis.33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Co do supli to ja w tym cyklu wdrażam kilka nowych - wiesiołek, L-arginina, NAC (3-7dc) i to chyba tyle (swoją drogą pokładam spore nadzieje w NAC).Elgenda wrote:Jednak to hormony u mnie szaleją

Beta 0,200 mIU/ml, przynajmniej wiem, że nie ma sensu robić testów przez następnych kilka dni.
Zaczynam rozglądać się za suplementacją 😊
Naczytałam się jeszcze o tym co brać z jedzeniem a co bez i czy coś z moich supli nie hamuje wchłaniania innego supla i trochę miałam rozmowy z doktorem Gepetto jak to rozdzielić i nie oszaleć. Straaasznie dużo tego teraz mam. Oszaleć idzie💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
Ja zamówiłam Fertistim Ovu - głównie ze względuna Inozytol, NAC oraz Resweratrol - ale to jako antyoksydant.
Czyli NAC powinno się brać 3-7 dc?? Olej z wiesiołka też kupię 😊 Muszę poczytać co i jak.33👱♀️ 34👨🦱
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
69 kg, 168 cm wzrostu -
NAC można przez cały cykl w małej dawce, a w 3-7 dc w większej. Wiesiołek tylko do owulacji bo może powodować skurcze macicy. W pierwszym poście jest sporo o kilku suplementach w tym właśnie o nich ☺️Elgenda wrote:Ja zamówiłam Fertistim Ovu - głównie ze względuna Inozytol, NAC oraz Resweratrol - ale to jako antyoksydant.
Czyli NAC powinno się brać 3-7 dc?? Olej z wiesiołka też kupię 😊 Muszę poczytać co i jak.💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r -
Marcycha no chyba tak 😂 Będzie wiosenne 😍
Tofuszka, dziękuję za informacje 😊
33👱♀️ 34👨🦱
69 kg, 168 cm wzrostu -
Kompotlinka wrote:🌸 aaandzia 🫂 Tulę za dzisiejszą biel, ale póki nie ma 🐒, to piłka w grze! 🤞
Też to sobie powtarzam 🙏
Dziękuję 🫂
Kompotlinka lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
Miłego dnia dziewczyny!
Ja dzisiaj 7dpo i w sumie jak wcześniej miałam nadzieję na ten cykl tak teraz już je całkowicie straciłam aczkolwiek pewnie będę robiła kilka testów od jutra lub czwartku bo chcę sprawdzić czy ovitrelle mi się długo będzie trzymało.
KamilaAnt2026, Nigri lubią tę wiadomość
"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"
Starania od 2018r.
8 poronień, 9 ciąża donoszona (2023r). ❤️
Starania o drugie dziecko od 08.2025r
6cs ❌️
Wykryte przeszkody:
* Atrofia endometrium:
* Endometrioza IV stopnia;
* Adenomioza;
* Niskie AMH - 0,2ng;
* Mutacja PAI-1;
* Zespół antyfosfolipidowy;
* Macica dwurożna;
* Nadciśnienie;
* Niedoczynność tarczycy;
* Przeciwciała przeciwplemnikowe;
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie". -
Hej dziewczyny! Przytulam wszystkie dziewczyny z bielami 🥲🥲 i gratuluje tym, co sie udało! Ja już po pobraniu bety - coś czuje że to bedzie najdłuższe oczekiwania ever. Nie chce pobierać tych wyników w pracy, bo nie chce sie rozryczeć
ale z drugiej strony nie wiem czy wytrzymam xD
KamilaAnt2026, Nigri lubią tę wiadomość
-
Spadek energii i wiary mam dzisiaj, ja naprawdę podziwiam wszystkie starające się pary, ja niestety nie mam cierpliwości 🤷🏻♀️ czuje się już typowo jak na @ i pojawił się różowy śluz więc niech ona przychodzi już i zaczynamy od nowa🍀🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
Cześć!
A ja jestem zła i mi jest źle 😔 przez to plamienie które miałam od niedzieli wieczora do wczoraj trochę się nastawiłam, że może teraz faktycznie zaskoczyło, że to plamienie implantacyjne, bo nawet pokrywało by się to trochę z dpo 🤦🏽♀️ i co? I nic. Jest środa, a ja mam nadal biały test i brak okresu 🤷🏽♀️ mam nadzieję że mi się hormony nie rozjechały
W ostatnim cyklu też miałam plamienie, ale to był 29 dc, a w kolejny dzień już przyszła małpa
Teraz planowo mam dostać dopiero w piątek 😭
mommytobe lubi tę wiadomość