Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcycha wrote:Gosiaczkova, z ciekawości, czy mierzyłaś betę w tym okresie z pustym jajem płodowym, czy nie masz z tego czasu wartości przyrostów bety?
Nie mierzyłam wtedy przyrostu, oceniane było na podstawie USG u ginekologa i później w szpitalu
Marcycha lubi tę wiadomość
Starania o 1🤱👶 od maja 2021
Wcześniej 10 lat tabletek anty ❌
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psia mama 🐕🐩 x2
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
Morfologia 👍
TSH 👍
Glukoza ❌😔 101,11
HCV 👍
HIV 👍
Toksoplazmoza 👍
Kiła 👍
Różyczka👍
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
Amh 0,6 ng/ml
Endometrioza 😶
FSH 8,5
LH 4,3
Estradiol 26,89
prolaktyna 27,13
DHEA-SO4 516,5
testosteron 62
SHBG 27
17-OHP 2,7 (norma <1)
androstendion 4,27
kortyzol 16
testosteron wolny 3,74 -
Buburuza wrote:Dobra znalałam!!!! Bardzo się cieszę, że bierzesz tego proga. Będę zaglądać na testowanie. Jak myślisz do którego dpo wytrzymasz?
Dzięki że pytasz ❤️
Biorę proga od poniedziałku i czuję straszny spokój bo w końcu z mojej strony zrobiłam wszystko co możliwe..
Nie mam pojęcia jak długo wytrzymam dziś 7 dpo i nie czuje potrzeby żeby jeszcze sprawdzać.. aż dziwne 🙈😅 każde kłucie tłumaczę sobie braniem proga i chyba to mnie jak narazie uspokaja 😊
A Tobie życzę kochana spokojnej ciąży 🍀❤️
Buburuza, Nigri, MiśkaK lubią tę wiadomość
M 💁🏽♀️ 28 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 2,02 ✅
Ferrytyna: 29,39 ⬆️
Prolaktyna: 19,01 ✅
Progesteron 7-8dpo: 11,90 ✅
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️ -
Maalwii wrote:Dzięki że pytasz ❤️
Biorę proga od poniedziałku i czuję straszny spokój bo w końcu z mojej strony zrobiłam wszystko co możliwe..
Nie mam pojęcia jak długo wytrzymam dziś 7 dpo i nie czuje potrzeby żeby jeszcze sprawdzać.. aż dziwne 🙈😅 każde kłucie tłumaczę sobie braniem proga i chyba to mnie jak narazie uspokaja 😊
A Tobie życzę kochana spokojnej ciąży 🍀❤️
Dobra to będę zaglądać i oczywiście kciuki za wszystkie testujące czerwcówki 👍❤️
Maalwii, Nikaaa_, Domi ^^, Tofuszka, MiśkaK lubią tę wiadomość
-
Kompotlinka, monii00, Monia•, Domi ^^, MiśkaK lubią tę wiadomość
"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"
Starania od 2018r.
8 poronień, 9 ciąża donoszona (2023r). ❤️
Starania o drugie dziecko od 08.2025r
6cs ❌️
Wykryte przeszkody:
* Atrofia endometrium:
* Endometrioza IV stopnia;
* Adenomioza;
* Niskie AMH - 0,2ng;
* Mutacja PAI-1;
* Zespół antyfosfolipidowy;
* Macica dwurożna;
* Nadciśnienie;
* Niedoczynność tarczycy;
* Przeciwciała przeciwplemnikowe;
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie". -
Na tych zdjęciach na forum też gorzej widzę niż w rzeczywistości ale tylko takie zdjęcia udało mi się zrobić bo mały pomocnik krzyczał żebym wyszła z łazienki 😅"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"
Starania od 2018r.
6cs ❌️
Wykryte przeszkody:
* Atrofia endometrium:
* Adenomioza;
* Niskie AMH - 0,2ng;
* Mutacja PAI-1;
* Macica dwurożna;
* Nadciśnienie;
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie". -
Jejku nie rób tak więcej, nie rozbieraj testów, wiem ze bardzo chce się zobaczyć te dwie kreski ale to niepotrzebne nakręcanie. Testy z dnia poprzedniego czy też godzinę czy tam itd po są nieważne. Wszystko się utlenia leżąc w koszu.
Zrób dzisiaj nowy i kolejny następnego dnia jeśli małpa nie przyszła , ale nie odczytuj wyników gdy test już leży długo zwłaszcza w koszu. To są niewiarygodne wyniki. 😔
Nikaaa_ lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Kochana, to jest test zrobiony PO MINUCIE OD NASIKANIA. Skąd pomysł, że jest stary?Nigri wrote:Jejku nie rób tak więcej, nie rozbieraj testów, wiem ze bardzo chce się zobaczyć te dwie kreski ale to niepotrzebne nakręcanie. Testy z dnia poprzedniego czy też godzinę czy tam itd po są nieważne. Wszystko się utlenia leżąc w koszu.
Zrób dzisiaj nowy i kolejny następnego dnia jeśli małpa nie przyszła , ale nie odczytuj wyników gdy test już leży długo zwłaszcza w koszu. To są niewiarygodne wyniki. 😔
rozebrany do zdjęcia bo mamy w łazience bardzo dużo świateł i od okienka w pinkach się poprostu odbijają jak się robi zdjęcie. 🙈
Ps. Staram się od 2017r więc nie musisz mnie uczyć jak robić testy i kiedy odczytuje się wyniki 😉"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"
Starania od 2018r.
6cs ❌️
Wykryte przeszkody:
* Atrofia endometrium:
* Adenomioza;
* Niskie AMH - 0,2ng;
* Mutacja PAI-1;
* Macica dwurożna;
* Nadciśnienie;
Wczorajszy test jest już dawno w koszu. To jest nowy. Napisałam, że "wczoraj był biały" bo też robiłam PINKA takiego samegoNigri wrote:Jejku nie rób tak więcej, nie rozbieraj testów, wiem ze bardzo chce się zobaczyć te dwie kreski ale to niepotrzebne nakręcanie. Testy z dnia poprzedniego czy też godzinę czy tam itd po są nieważne. Wszystko się utlenia leżąc w koszu.
Zrób dzisiaj nowy i kolejny następnego dnia jeśli małpa nie przyszła , ale nie odczytuj wyników gdy test już leży długo zwłaszcza w koszu. To są niewiarygodne wyniki. 😔"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"
Starania od 2018r.
6cs ❌️
Wykryte przeszkody:
* Atrofia endometrium:
* Adenomioza;
* Niskie AMH - 0,2ng;
* Mutacja PAI-1;
* Macica dwurożna;
* Nadciśnienie;
AnaHope ja niestety jestem ślepcem cieniowym - nie tylko w twoim wypadku, ale wogole (moze to wina tel? Albo wady wzroku?) i podziwiam was dziewczyny jak jesteście w stanie wypatrzyć te cienie cienia.
Ale za Ciebie trzymam mocno kuciuki! 🤞🤞🤞 I czekamy na jutrzejszy test
U mnie 5 dpo. Temperatura pomału sobie rośnie, a ja niecierpliwie czekam. Mam mieszane uczucia co do tego cyklu.👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
starania od 02.2026 -
AnaHope wrote:Kochana, to jest test zrobiony PO MINUCIE OD NASIKANIA. Skąd pomysł, że jest stary?
rozebrany do zdjęcia bo mamy w łazience bardzo dużo świateł i od okienka w pinkach się poprostu odbijają jak się robi zdjęcie. 🙈
Ps. Staram się od 2017r więc nie musisz mnie uczyć jak robić testy i kiedy odczytuje się wyniki 😉
A to przepraszam zrozumiałam jakby to był stary test 🤣
Niektóre panie mimo stażu i tak z nadziei robią takie błędy warto komuś przypomnieć🤷♀️
Będę czekać na aktualizacje bo ciężko powiedzieć co tu widac 🙂
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Ja w telefonie też gorzej widzę ale to raczej jakość zdjęć bo ta strona do wrzucania zdjęć zmniejsza rozdzielczość. Gdybym nie zobaczyła cienia na żywo to bym nawet zdjęcia nie zrobiła bo na zdjęciu też by nic nie było 🤣dzydzy wrote:AnaHope ja niestety jestem ślepcem cieniowym - nie tylko w twoim wypadku, ale wogole (moze to wina tel? Albo wady wzroku?) i podziwiam was dziewczyny jak jesteście w stanie wypatrzyć te cienie cienia.
Ale za Ciebie trzymam mocno kuciuki! 🤞🤞🤞 I czekamy na jutrzejszy test
U mnie 5 dpo. Temperatura pomału sobie rośnie, a ja niecierpliwie czekam. Mam mieszane uczucia co do tego cyklu.
Zdziwiłam się bo wczoraj taki sam test nawet pod światło nie miał cienia (bo chciałam sprawdzić czy ovi się wypłukało- było dopiero 8dpo więc wtedy to by nie była ciążowa na bank)
I teraz nie wiem czy to wadliwy test tym razem czy coś się szykuje i trzeba żyć w niepewności do jutra. 😅"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"
Starania od 2018r.
6cs ❌️
Wykryte przeszkody:
* Atrofia endometrium:
* Adenomioza;
* Niskie AMH - 0,2ng;
* Mutacja PAI-1;
* Macica dwurożna;
* Nadciśnienie;
AnaHope ja coś widzę. Trzymam kciuki i czekam na powtórkę jutro ❣️
A co do testów to pink są moje ulubione i nigdy mnie nie oszukał żaden, ale parę godzin po czasie jak już zaczęły wysychać albo leżały w ciepłym miejscu to pokazywały drugą kreskęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca, 08:26
👩 29 👨28
🔹2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - poród SN🥰
🔹3 cs starań o drugie dziecko
⏸️16.10.2025
1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc
🔹wznawiamy starania🌈

-
Mnie właśnie zaczęły boleć piersi jak zawsze 3-7 dni przed okresem. Więc już wiem że nic z tego i @ nadchodzi👩 29 👨28
🔹2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - poród SN🥰
🔹3 cs starań o drugie dziecko
⏸️16.10.2025
1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc
🔹wznawiamy starania🌈

-
Poprzedni pink w styczniu z takim cieniem cienia zamienił się w biochem- może niektóre z was pamiętają. Wyłapał betę niewiele większą niż 5 (chyba 8? Wyparłam to chyba z pamięci). Tylko skoro są tak czułe to może to jednak jeszcze ovi zrobione 1 czerwca?"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"
Starania od 2018r.
6cs ❌️
Wykryte przeszkody:
* Atrofia endometrium:
* Adenomioza;
* Niskie AMH - 0,2ng;
* Mutacja PAI-1;
* Macica dwurożna;
* Nadciśnienie;
Szczerze mówiąc podczas tych starań czyli od roku ani razu nie zostawiałam testu "na później".Monia• wrote:AnaHope ja coś widzę. Trzymam kciuki i czekam na powtórkę jutro ❣️
A co do testów to pink są moje ulubione i nigdy mnie nie oszukał żaden, ale parę godzin po czasie jak już zaczęły wysychać albo leżały w ciepłym miejscu to pokazywały drugą kreskę
Tak jak teraz- zrobiłam zdjęcie nawet nie po 4 minutach tylko jakaś minuta bo coś widziałam i poleciał do kosza właśnie po to żeby mnie nie korciło sprawdzać po czasie. 😅
Jedyne testy jakie zostawiam to z kreskami- na pamiątkę ale kreski a nie cienie wuja cienia.
Monia• lubi tę wiadomość
"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"
Starania od 2018r.
6cs ❌️
Wykryte przeszkody:
* Atrofia endometrium:
* Adenomioza;
* Niskie AMH - 0,2ng;
* Mutacja PAI-1;
* Macica dwurożna;
* Nadciśnienie;
AnaHope wrote:Poprzedni pink w styczniu z takim cieniem cienia zamienił się w biochem- może niektóre z was pamiętają. Wyłapał betę niewiele większą niż 5 (chyba 8? Wyparłam to chyba z pamięci). Tylko skoro są tak czułe to może to jednak jeszcze ovi zrobione 1 czerwca?
Ale poprzedni był biały, może to jakaś świeża sprawa i test jest jasny, nienastawaj się negatywnie. 😉PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań