Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, chyba będą u nas ciche dni 🙈
Mąż wrócił z pracy, zobaczył betę i stwierdził, że jest super. Po czym zaczął mówić do mojego brzucha, że siedzi tam nasza córeczka 😅
Ja na to, że po pierwsze może być chłopiec, a po drugie ja się na razie martwię, żeby wszystko było dobrze. Skończyło się moim wykładem o genetyce, płci i tym, że nic jeszcze nie wiadomo 🤓
Chyba biedny chciał się tylko ucieszyć, a został wyzwany 🙈
mommytobe lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za wsparcie dziewczyny.
Mam ostatnio ciężki czas. Dużo pracy w pracy, w domu ciężko bo syn ma bunt stulecia aż już policja u nas była- sąsiad stwierdził, że się nad dzieckiem znęcam bo płakał 2h cały czas i nie mogłam go uspokoić. 🙉🙈
Do tego te leczenie, hormony też nie pomagają. Wczoraj dostałam dużego krwawienia. Dziś już 2dc więc działamy dalej. Pewnie lekarz dołoży mi coś jeszcze po owulacji żeby zapobiegać kolejnemu biochemowi. Tym razem chyba wypadnie ovu z lewego jajnika więc lepszy jajowód. 🙂
KamilaAnt2026, Kompotlinka lubią tę wiadomość
"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"
Starania od 2018r.
8 poronień, 9 ciąża donoszona (2023r). ❤️
Starania o drugie dziecko od 08.2025r
Wykryte przeszkody:
* Atrofia endometrium:
* Endometrioza IV stopnia;
* Adenomioza;
* Niskie AMH - 0,2ng;
* Mutacja PAI-1;
* Zespół antyfosfolipidowy;
* Macica dwurożna;
* Nadciśnienie;
* Niedoczynność tarczycy;
* Przeciwciała przeciwplemnikowe;
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie". -
AnaHope wrote:Dziękuję za wsparcie dziewczyny.
Mam ostatnio ciężki czas. Dużo pracy w pracy, w domu ciężko bo syn ma bunt stulecia aż już policja u nas była- sąsiad stwierdził, że się nad dzieckiem znęcam bo płakał 2h cały czas i nie mogłam go uspokoić. 🙉🙈
Do tego te leczenie, hormony też nie pomagają. Wczoraj dostałam dużego krwawienia. Dziś już 2dc więc działamy dalej. Pewnie lekarz dołoży mi coś jeszcze po owulacji żeby zapobiegać kolejnemu biochemowi. Tym razem chyba wypadnie ovu z lewego jajnika więc lepszy jajowód. 🙂
Ooo też jestem 2dc
Zeszły cykl milczałam ale też miałyśmy równo dni cyklu i owulacje tego samego dnia 😊 trzymam za nas kciuki👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 11cs -
Jeeej, ale mam dziwnu cykl, jestem prawie 7 dni po ovitrelle, dominujacy pecherzyk byl z lewego, sluz plodny, ovu w niedziele byl a ja dzis na nowo mam sluz plodny i boli mnoe lewu jajnik. Miala tak ktoras?_____________________________________
starania od 10.2014
🥺9tc. 04.2015
2017 🌸 leczenie i 2022 🩵
🥺2026 -
To zawsze mogą być np jelita. Albo dajmy na to implantacja odczuwana w ten sposób. Oczywiście trzymam kciuki żeby to drugie i przede wszystkim żeby wszystko było w porządku.emmac wrote:Jeeej, ale mam dziwnu cykl, jestem prawie 7 dni po ovitrelle, dominujacy pecherzyk byl z lewego, sluz plodny, ovu w niedziele byl a ja dzis na nowo mam sluz plodny i boli mnoe lewu jajnik. Miala tak ktoras?
Mi często wydaje się że lewy jajnik pracuje, a to zwykle jelita właśnie (z prawym tak nie mam).
Co do śluzu to pewnie nie ma się czym martwić. On lubi sobie falować czasami, a być może na ovitrelle też różnie organizm reaguje💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Ładny wykład mu zrobiłaś 😂 my z nimi łatwo nie mamy, ale cóż, oni z nami też nie 😅Maltusia wrote:Dziewczyny, chyba będą u nas ciche dni 🙈
Mąż wrócił z pracy, zobaczył betę i stwierdził, że jest super. Po czym zaczął mówić do mojego brzucha, że siedzi tam nasza córeczka 😅
Ja na to, że po pierwsze może być chłopiec, a po drugie ja się na razie martwię, żeby wszystko było dobrze. Skończyło się moim wykładem o genetyce, płci i tym, że nic jeszcze nie wiadomo 🤓
Chyba biedny chciał się tylko ucieszyć, a został wyzwany 🙈
W każdym razie przyjdzie dzień kiedy dowiecie się czy to chłopiec czy dziewczynka i któreś z was powie "a nie mówiłem/am?" 😁💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Hahaha, dokładnie 😂🙈 Na razie biedny został zasypany wykładem o genetyce, chromosomach i tym, że jeszcze nic nie wiadomo 🤓😂Tofuszka wrote:Ładny wykład mu zrobiłaś 😂 my z nimi łatwo nie mamy, ale cóż, oni z nami też nie 😅
W każdym razie przyjdzie dzień kiedy dowiecie się czy to chłopiec czy dziewczynka i któreś z was powie "a nie mówiłem/am?" 😁
Ale przyznam, że jestem ciekawa, kto będzie miał rację 😅 Chociaż na ten moment najbardziej marzę o tym, żeby wszystko było dobrze ❤️🍀 A czy będzie chłopiec czy dziewczynka, to już naprawdę sprawa drugorzędna 🥹
No i jak przyjdzie ten dzień, to któreś z nas będzie mogło powiedzieć „a nie mówiłem/am?” 😂
Dawdler34, Tofuszka lubią tę wiadomość
-
I jak testowałaś też dzisiaj? Trzymamy mocno kciuki! ☺️PorannaRosa wrote:Ja dziś 11 dpo. Wczoraj wieczorem baaardzo słaba kreska ledwo widoczna, dziś rano cień cienia - zobaczymy co dalej...
aaandzia lubi tę wiadomość
👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
No właśnie, czekamy na aktualizacje 😁Anna_30 wrote:I jak testowałaś też dzisiaj? Trzymamy mocno kciuki! ☺️
Anna_30 lubi tę wiadomość
Starania o 1🤱👶 od maja 2021
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psia mama 🐕🐩 x2
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, silne stawianie macicy, nadciśnienie w ciąży)
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
Amh 0,6 ng/ml❌
Endometrioza ❌❓
PCOS androgenowe ❌❓
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Ściskam 🫂 daj sobie teraz przestrzeń na emocje, a pierwszy dzień 🐒 to może być pierwszy dzień Twojej ciąży 🥰dzydzy wrote:U mnie ⚪️
Odstawiam dupka i czekam na 🐒
Dzisiaj życie wydaje mi się okrutnie niesprawiedliwe
dzydzy lubi tę wiadomość
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Przykro mi, przytulam 🫂dzydzy wrote:U mnie ⚪️
Odstawiam dupka i czekam na 🐒
Dzisiaj życie wydaje mi się okrutnie niesprawiedliwe
dzydzy lubi tę wiadomość
👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
Dziewczyny ja dziś jadę na weselicho, jutro poprawiny i w domku będę pewnie późno w sobotę dopiero, więc odmeldowuję się na dzisiaj 🙋🏻♀️
Zerknę jeszcze za testami żeby kalendarz był na bieżąco ☺️
Miłego weekendu!
Gilgotka, Kompotlinka, Nikaaa_, Elgenda, Anna_30, MiśkaK, Domi ^^, Nigri, Lisia00 lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Bawcie się dobrze. My mamy wesele za tydzieńTofuszka wrote:Dziewczyny ja dziś jadę na weselicho, jutro poprawiny i w domku będę pewnie późno w sobotę dopiero, więc odmeldowuję się na dzisiaj 🙋🏻♀️
Zerknę jeszcze za testami żeby kalendarz był na bieżąco ☺️
Miłego weekendu!