Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
czas się przywitać, wróciłam na forum po 5 latach. Wcześniej gościłam tu trochę, gdy staraliśmy się o pierwsze dziecko. Udało się w 6 cyklu. Potem, gdy Młody skończył dwa lata znów zaczęliśmy się starać o kolejne i przez rok nic nie wychodziło, później mieliśmy rok przerwy i teraz od 3 miesięcy znów się staramy. Ale znów nie wychodzi 😓 Jutro zaczynam diagnostykę, zacznę od badań krwi. Czytałam sobie trochę Wasze posty i zmagania i myślę sobie, że cholernie silne z nas babki! Zostanę z Wami tu trochę...
Nigri, Kompotlinka, xSophie, Skowronek, MiśkaK, Lisia00, Anna_30, mommytobe, shaylen, Gosiaczkova lubią tę wiadomość
💃35 |🕺37 | 👶 5
Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
Obecnie powrót do starań od 05.2026
Diagnoza in progress... -
Maalwii wrote:Dzięki za słowa wsparcia jest nam z mężem mega przykro.. 💔 ale nie poddamy się na pewno i wierzymy że prędzej czy później ta kropeczka do nas wróci..
Maalwii zajrzałam spojrzeć jak u Ciebie i strasznie mi przykro 🫂
Bardzo mocno wierzę, że Twoja Kropeczka do Ciebie wróci już wkrótce -
Cześć! Rozgość się! Trzymam kciuki żebyś szybko przeszła na fioletową stronę ☺️Carlina wrote:Cześć dziewczyny,
czas się przywitać, wróciłam na forum po 5 latach. Wcześniej gościłam tu trochę, gdy staraliśmy się o pierwsze dziecko. Udało się w 6 cyklu. Potem, gdy Młody skończył dwa lata znów zaczęliśmy się starać o kolejne i przez rok nic nie wychodziło, później mieliśmy rok przerwy i teraz od 3 miesięcy znów się staramy. Ale znów nie wychodzi 😓 Jutro zaczynam diagnostykę, zacznę od badań krwi. Czytałam sobie trochę Wasze posty i zmagania i myślę sobie, że cholernie silne z nas babki! Zostanę z Wami tu trochę...
Sporo z nas myślami jest już przy lipcu - jesteśmy w trakcie wybierania tytułu dla lipcowego wątku - zachęcam do głosowania - link znajdziesz na końcu pierwszego postu w tym wątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca, 22:13
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Tofuszka wrote:Cześć! Rozgość się! Trzymam kciuki żebyś szybko przeszła na fioletową stronę ☺️
Sporo z nas myślami jest już przy lipcu - jesteśmy w trakcie wybierania tytułu dla lipcowego wątku - zachęcam do głosowania - link znajdziesz na końcu pierwszego postu w tym wątku
Dziękuję! Zagłosowane 😉💃35 |🕺37 | 👶 5
Malwii, aż serce pęka. Naprawdę wierzyłam, że będzie dobrze. Nie wiem nawet co powiedzieć. Bardzo, bardzo mi przykro.
Maalwii lubi tę wiadomość
👩🏻🦰41🧔🏻39
👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
👱🏻♀2020 3520g SN (1cs) 38+3
6cs po usunięciu jajowodu
CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml
9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4
23.04 19+0 251g
25.04 🌸🌸🌸 It is a girl! 🌸🌸🌸
30.04 Gensulin N - insulina nocna
13.05 20+5 379g
21.05 21+6 574g
08.07 28+5 1320g (III prenatalne)
Insulina nocna 13j ↘️ 3j
Rośnij maluszku

-
Bardzo mi przykro, trzymaj się. 🙁Maalwii wrote:Dziewczyny wynik 4,94..
wiedziałam że jest coś nie tak ..
Wiem co czujesz, ostatnio przechodziłam to kolejny raz ale mimo wszystko mam nadzieje, że ostatni. Kiedyś musi się nam udać. 🤞
Maalwii lubi tę wiadomość
"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"
Starania od 2018r.
8 poronień, 9 ciąża donoszona (2023r). ❤️
Starania o drugie dziecko od 08.2025r
Wykryte przeszkody:
* Atrofia endometrium:
* Endometrioza IV stopnia;
* Adenomioza;
* Niskie AMH - 0,2ng;
* Mutacja PAI-1;
* Zespół antyfosfolipidowy;
* Macica dwurożna;
* Nadciśnienie;
* Niedoczynność tarczycy;
* Przeciwciała przeciwplemnikowe;
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie". -
Malwi bardzo mi przykro, czekalam na wiadomość od ciebie
Ale zobacz, chociaż już wiesz że udaje się dojsc do zapłodnienia i zagnieżdżenia - a to juz cos! Trzymam kciuki za przyszly cykl ❤️
Odnośnie kampanii TATA - super sprawa, ale nie ukrywam że zirytował mnie trochę fakt że warmińsko-mazurskie zostało pominięte
A w temacie studiów - we wtorek mam właśnie obronę magisterki, trzymajcie proszę kciuki haha
Cały czas sobie wmawiam że mój przyszly kropeczek nie chce dokładać mi dodatkowego stresu i czeka az skończę studia
Aha, i z update u mnie - żadnych zmian, jak co cykl - plamienia
Brązowe i krwiste eh, a to dopiero 17 dc Zapisałam się w dzien obrony (rano) jeszcze do innego ginekologa, także wtorek zapowiada się emocjonalnie 😆
Tofuszka lubi tę wiadomość
👩24 🧔♂️26
starania od 01.2026
PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy
💊euthyrox, concor cor, glucophage
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115) -
Lisia00 wrote:Malwi bardzo mi przykro, czekalam na wiadomość od ciebie
Ale zobacz, chociaż już wiesz że udaje się dojsc do zapłodnienia i zagnieżdżenia - a to juz cos! Trzymam kciuki za przyszly cykl ❤️
Odnośnie kampanii TATA - super sprawa, ale nie ukrywam że zirytował mnie trochę fakt że warmińsko-mazurskie zostało pominięte
A w temacie studiów - we wtorek mam właśnie obronę magisterki, trzymajcie proszę kciuki haha
Cały czas sobie wmawiam że mój przyszly kropeczek nie chce dokładać mi dodatkowego stresu i czeka az skończę studia
Brązowe i krwiste eh, a to dopiero 17 dc Zapisałam się w dzien obrony (rano) jeszcze do innego ginekologa, także wtorek zapowiada się emocjonalnie 😆
O rety, pamiętam jak się stresowałam obroną, ale kiedy to było 🤭 Trzymam kciuk! Też mnie za trzy tygodnie czeka ważny egzamin w pracy, więc łącze się w stresie 😁💃35 |🕺37 | 👶 5
Lisia00 wrote:Malwi bardzo mi przykro, czekalam na wiadomość od ciebie
Kciuki trzymane i do wtorku trzymane.😁
A z tym kropkiem może być jak mówisz, czeka na spokojniejszy moment 😉
Swoją drogą jak ja bym chciała żeby ten lipiec był wyspany w kropeczki ☺️
Kompotlinka lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
U mnie krew spuszczona. znów czekanie do 17 na wyniki. Robiłam rano test to wyglądał już na legitnie pozytywny także jestem dobrej myśli. Ale kciuki i tak się przydadzą
Kompotlinka, Tofuszka, Nigri, Nikaaa_, MiśkaK, Anna_30, mommytobe, shaylen, Madzialenka95, xSmerfetkax, xSophie lubią tę wiadomość
-
🌸 mommytobe czekamy na sobotę 🤞🤞
🌸 Lisia co za dyskryminacja! 😡 Kciuki za obronę. 🤞🤞 Kropek na pewno czeka na odpowiedni moment. 😉
🌸 Nigri jak tam u Ciebie sytuacja? Widać owulkę na horyzoncie?
🌸 Anabbit 🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 09:51
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
A ja wrócę jeszcze do tematu lipcowego - nadal nie mamy prowadzącej! Żadnej chętnej na klątwę? 😎💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Tofuszka wrote:A ja wrócę jeszcze do tematu lipcowego - nadal nie mamy prowadzącej! Żadnej chętnej na klątwę? 😎
Ktoś w tamtym miesięcy też chciał, tylko nie pamiętam kto to był. Ty byłaś pierwsza le jeszcze później ktoś się zgłaszał, może teraz by chciała?🤔
Kompotlinka powiem ci szczerze i ja i aplikacja totalnie zgłupiałyśmy. Oragnizm świruje tak że codziennie przestawia mi aplikacja, tak jakbym codziennie miała dzień płodny 🤭
Powiem szczerze zawaliłam ten cykl żałuję że nie kupiłam testów na owulacje, no ale zawsze na owulacje miałam typowe symptomy, śluz idealny płodny, kłucie, temperaturka i bóle w odcinku lędzwiowym i przestałam używać testów (bo tylko wywoływały napiecie). Kto by przewidział że w tym cyklu nie będzie tych symptomów tak jak zawsze, albo są w innej formie. Chyba się umowie do ginka żeby zobaczył co się dzieje, bo liczyłam że się sytuacja wyklaruje sama, no ale...PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Ano to 🌸 Madzialenka chyba była ☺️Nigri wrote:Ktoś w tamtym miesięcy też chciał, tylko nie pamiętam kto to był. Ty byłaś pierwsza le jeszcze później ktoś się zgłaszał, może teraz by chciała?🤔
I poprawka, ja nie byłam pierwsza, tylko Madzialenka stwierdziła, że jest zbyt nowa, a z chęcią by się na klątwę skusiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 10:16
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞

odstawiam proga