Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
Odpowiedz

Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶

Oceń ten wątek:
  • Carlina Przyjaciółka

Wysłany: 24 czerwca, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    czas się przywitać, wróciłam na forum po 5 latach. Wcześniej gościłam tu trochę, gdy staraliśmy się o pierwsze dziecko. Udało się w 6 cyklu. Potem, gdy Młody skończył dwa lata znów zaczęliśmy się starać o kolejne i przez rok nic nie wychodziło, później mieliśmy rok przerwy i teraz od 3 miesięcy znów się staramy. Ale znów nie wychodzi 😓 Jutro zaczynam diagnostykę, zacznę od badań krwi. Czytałam sobie trochę Wasze posty i zmagania i myślę sobie, że cholernie silne z nas babki! Zostanę z Wami tu trochę...

Nigri, Kompotlinka, xSophie, Skowronek, MiśkaK, Lisia00, Anna_30, mommytobe, shaylen, Gosiaczkova lubią tę wiadomość

💃35 |🕺37 | 👶 5

Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
    Obecnie powrót do starań od 05.2026

Diagnoza in progress...
  • MiśkaK Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maalwii wrote:
    Dzięki za słowa wsparcia jest nam z mężem mega przykro.. 💔 ale nie poddamy się na pewno i wierzymy że prędzej czy później ta kropeczka do nas wróci..

Maalwii zajrzałam spojrzeć jak u Ciebie i strasznie mi przykro 🫂
    Bardzo mocno wierzę, że Twoja Kropeczka do Ciebie wróci już wkrótce

• aaandzia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwii przytulam :((((

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carlina wrote:
    Cześć dziewczyny,
    czas się przywitać, wróciłam na forum po 5 latach. Wcześniej gościłam tu trochę, gdy staraliśmy się o pierwsze dziecko. Udało się w 6 cyklu. Potem, gdy Młody skończył dwa lata znów zaczęliśmy się starać o kolejne i przez rok nic nie wychodziło, później mieliśmy rok przerwy i teraz od 3 miesięcy znów się staramy. Ale znów nie wychodzi 😓 Jutro zaczynam diagnostykę, zacznę od badań krwi. Czytałam sobie trochę Wasze posty i zmagania i myślę sobie, że cholernie silne z nas babki! Zostanę z Wami tu trochę...
    Cześć! Rozgość się! Trzymam kciuki żebyś szybko przeszła na fioletową stronę ☺️

Sporo z nas myślami jest już przy lipcu - jesteśmy w trakcie wybierania tytułu dla lipcowego wątku - zachęcam do głosowania - link znajdziesz na końcu pierwszego postu w tym wątku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca, 22:13

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
    Starania od 02.2025r.

Leki: letrox, estrofem mite, duphaston

Sono-HSG 15.07 🤞
  • mommytobe Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Beta 16,7 🙈 to by wyjaśniało czemu wczoraj test był biały 😂

Gratulacje kochana ❤️❤️❤️

Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
    👧18.01.2019 🩷 cc
    👧07.11.2020 🩷 cc

🌸 Lipiec 2026 - 3cs
    ✨29 lipca - testowanie 🤞

mommytobe
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwi bardzo mi przykro :(

age.png
  • Carlina Przyjaciółka

Wysłany: 24 czerwca, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:
    Cześć! Rozgość się! Trzymam kciuki żebyś szybko przeszła na fioletową stronę ☺️

Sporo z nas myślami jest już przy lipcu - jesteśmy w trakcie wybierania tytułu dla lipcowego wątku - zachęcam do głosowania - link znajdziesz na końcu pierwszego postu w tym wątku

Dziękuję! Zagłosowane 😉

💃35 |🕺37 | 👶 5

Diagnoza in progress...
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwii, aż serce pęka. Naprawdę wierzyłam, że będzie dobrze. Nie wiem nawet co powiedzieć. Bardzo, bardzo mi przykro.

Maalwii lubi tę wiadomość

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs) 38+3

6cs po usunięciu jajowodu
    CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
    Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml
    9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4
    23.04 19+0 251g
    25.04 🌸🌸🌸 It is a girl! 🌸🌸🌸
    30.04 Gensulin N - insulina nocna
    13.05 20+5 379g
    21.05 21+6 574g
    08.07 28+5 1320g (III prenatalne)

Insulina nocna 13j ↘️ 3j

Rośnij maluszku
    preg.png
  • AnaHope Przyjaciółka

Wysłany: 24 czerwca, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maalwii wrote:
    Dziewczyny wynik 4,94..
    wiedziałam że jest coś nie tak ..
    Bardzo mi przykro, trzymaj się. 🙁
    Wiem co czujesz, ostatnio przechodziłam to kolejny raz ale mimo wszystko mam nadzieje, że ostatni. Kiedyś musi się nam udać. 🤞

Maalwii lubi tę wiadomość

"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"

Starania od 2018r.
    8 poronień, 9 ciąża donoszona (2023r). ❤️
    Starania o drugie dziecko od 08.2025r

Wykryte przeszkody:
    * Atrofia endometrium:
    * Endometrioza IV stopnia;
    * Adenomioza;
    * Niskie AMH - 0,2ng;
    * Mutacja PAI-1;
    * Zespół antyfosfolipidowy;
    * Macica dwurożna;
    * Nadciśnienie;
    * Niedoczynność tarczycy;
    * Przeciwciała przeciwplemnikowe;

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie".
  • mommytobe Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biało… za 2 dni powtórka 💁‍♀️

Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
    👧18.01.2019 🩷 cc
    👧07.11.2020 🩷 cc

🌸 Lipiec 2026 - 3cs
    ✨29 lipca - testowanie 🤞

mommytobe
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maalwii bardzo mi przykro 😢

age.png
  • Lisia00 Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwi bardzo mi przykro, czekalam na wiadomość od ciebie :( Ale zobacz, chociaż już wiesz że udaje się dojsc do zapłodnienia i zagnieżdżenia - a to juz cos! Trzymam kciuki za przyszly cykl ❤️

Odnośnie kampanii TATA - super sprawa, ale nie ukrywam że zirytował mnie trochę fakt że warmińsko-mazurskie zostało pominięte XD

A w temacie studiów - we wtorek mam właśnie obronę magisterki, trzymajcie proszę kciuki haha :D Cały czas sobie wmawiam że mój przyszly kropeczek nie chce dokładać mi dodatkowego stresu i czeka az skończę studia

Aha, i z update u mnie - żadnych zmian, jak co cykl - plamienia :) Brązowe i krwiste eh, a to dopiero 17 dc Zapisałam się w dzien obrony (rano) jeszcze do innego ginekologa, także wtorek zapowiada się emocjonalnie 😆

Tofuszka lubi tę wiadomość

👩24 🧔‍♂️26

starania od 01.2026

PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy

💊euthyrox, concor cor, glucophage
    suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12

podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
  • Carlina Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisia00 wrote:
    Malwi bardzo mi przykro, czekalam na wiadomość od ciebie :( Ale zobacz, chociaż już wiesz że udaje się dojsc do zapłodnienia i zagnieżdżenia - a to juz cos! Trzymam kciuki za przyszly cykl ❤️

Odnośnie kampanii TATA - super sprawa, ale nie ukrywam że zirytował mnie trochę fakt że warmińsko-mazurskie zostało pominięte XD

A w temacie studiów - we wtorek mam właśnie obronę magisterki, trzymajcie proszę kciuki haha :D Cały czas sobie wmawiam że mój przyszly kropeczek nie chce dokładać mi dodatkowego stresu i czeka az skończę studia

Aha, i z update u mnie - żadnych zmian, jak co cykl - plamienia :) Brązowe i krwiste eh, a to dopiero 17 dc Zapisałam się w dzien obrony (rano) jeszcze do innego ginekologa, także wtorek zapowiada się emocjonalnie 😆

O rety, pamiętam jak się stresowałam obroną, ale kiedy to było 🤭 Trzymam kciuk! Też mnie za trzy tygodnie czeka ważny egzamin w pracy, więc łącze się w stresie 😁

💃35 |🕺37 | 👶 5

Diagnoza in progress...
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisia00 wrote:

Kciuki trzymane i do wtorku trzymane.😁
    A z tym kropkiem może być jak mówisz, czeka na spokojniejszy moment 😉

Swoją drogą jak ja bym chciała żeby ten lipiec był wyspany w kropeczki ☺️

Kompotlinka lubi tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie krew spuszczona. znów czekanie do 17 na wyniki. Robiłam rano test to wyglądał już na legitnie pozytywny także jestem dobrej myśli. Ale kciuki i tak się przydadzą

Kompotlinka, Tofuszka, Nigri, Nikaaa_, MiśkaK, Anna_30, mommytobe, shaylen, Madzialenka95, xSmerfetkax, xSophie lubią tę wiadomość

age.png
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 mommytobe czekamy na sobotę 🤞🤞

🌸 Lisia co za dyskryminacja! 😡 Kciuki za obronę. 🤞🤞 Kropek na pewno czeka na odpowiedni moment. 😉

🌸 Nigri jak tam u Ciebie sytuacja? Widać owulkę na horyzoncie?

🌸 Anabbit 🤞🤞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 09:51

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrócę jeszcze do tematu lipcowego - nadal nie mamy prowadzącej! Żadnej chętnej na klątwę? 😎

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:
    A ja wrócę jeszcze do tematu lipcowego - nadal nie mamy prowadzącej! Żadnej chętnej na klątwę? 😎

Ktoś w tamtym miesięcy też chciał, tylko nie pamiętam kto to był. Ty byłaś pierwsza le jeszcze później ktoś się zgłaszał, może teraz by chciała?🤔

Kompotlinka powiem ci szczerze i ja i aplikacja totalnie zgłupiałyśmy. Oragnizm świruje tak że codziennie przestawia mi aplikacja, tak jakbym codziennie miała dzień płodny 🤭
    Powiem szczerze zawaliłam ten cykl żałuję że nie kupiłam testów na owulacje, no ale zawsze na owulacje miałam typowe symptomy, śluz idealny płodny, kłucie, temperaturka i bóle w odcinku lędzwiowym i przestałam używać testów (bo tylko wywoływały napiecie). Kto by przewidział że w tym cyklu nie będzie tych symptomów tak jak zawsze, albo są w innej formie. Chyba się umowie do ginka żeby zobaczył co się dzieje, bo liczyłam że się sytuacja wyklaruje sama, no ale...

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • emmac Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11dpo vizir :-/ odstawiam proga

🥺2026
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigri wrote:
    Ktoś w tamtym miesięcy też chciał, tylko nie pamiętam kto to był. Ty byłaś pierwsza le jeszcze później ktoś się zgłaszał, może teraz by chciała?🤔
    Ano to 🌸 Madzialenka chyba była ☺️

I poprawka, ja nie byłam pierwsza, tylko Madzialenka stwierdziła, że jest zbyt nowa, a z chęcią by się na klątwę skusiła ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 10:16

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ