Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
Odpowiedz

Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶

Oceń ten wątek:
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Nigri o kurczę, to współczuję. Organizm w kulki leci. 🤭 Faktycznie chyba najlepsza byłaby wizyta. 😉

🌸 emmac przykro mi. 🫂

Nigri lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:
    Ano to 🌸 Madzialenka chyba była ☺️

I poprawka, ja nie byłam pierwsza, tylko Madzialenka stwierdziła, że jest zbyt nowa, a z chęcią by się na klątwę skusiła ;)

A no może i tak to było 😅
    Ja jeszcze nie ogarniam tych opcji tutaj, zresztą jestem zbyt roztrzepana na prowadzenie wątku 😅

Emmac szkoda że nie wyszło 🫂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 10:23

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • mommytobe Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maalwii wrote:
    Dziewczyny wynik 4,94..
    wiedziałam że jest coś nie tak ..

Tule Maalwi 🥺❤️

Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
    👧18.01.2019 🩷 cc
    👧07.11.2020 🩷 cc

🌸 Lipiec 2026 - 3cs
    ✨29 lipca - testowanie 🤞

mommytobe
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy wam pisałam, ale już od 1dpo mam nabrzmiałe piersi (zawsze zaczyna się ok. 7dpo). Brajanek powoli nabiera rozpędu, no bo przecież tak wczesne objawy to znaczy że owulacja była "lepsza", więc szanse większe. Mąż ma przeczucie że to TEN cykl (mówił tak już przed owulacją) więc nooo wesoło.

A dziś 5dpo, cycki mi chyba odpadną zaraz 😂 ale przynajmniej humorków jeszcze nie mam i poza cyckami czuję się całkiem dobrze poza ogólnym lekkim zmęczykiem.

No i czytałam że niektóre dziewczyny właśnie w takich cyklach zachodziły, więęęęc tym bardziej 🤞🤞🤞

Kompotlinka, Madzialenka95, Elgenda, Anna_30, Nigri, dzydzy, MiśkaK, xSophie lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
    Starania od 02.2025r.

Leki: letrox, estrofem mite, duphaston

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Nikaaa_ Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:
    Nie wiem czy wam pisałam, ale już od 1dpo mam nabrzmiałe piersi (zawsze zaczyna się ok. 7dpo). Brajanek powoli nabiera rozpędu, no bo przecież tak wczesne objawy to znaczy że owulacja była "lepsza", więc szanse większe. Mąż ma przeczucie że to TEN cykl (mówił tak już przed owulacją) więc nooo wesoło.

A dziś 5dpo, cycki mi chyba odpadną zaraz 😂 ale przynajmniej humorków jeszcze nie mam i poza cyckami czuję się całkiem dobrze poza ogólnym lekkim zmęczykiem.

No i czytałam że niektóre dziewczyny właśnie w takich cyklach zachodziły, więęęęc tym bardziej 🤞🤞🤞
    Oby Wasze przeczucia były dobre 🤞 mocno trzymam za Ciebie kciuki! Kiedy zamierzasz testować?

Tofuszka, Kompotlinka lubią tę wiadomość

👩🏼31 🧔🏻‍♂️33
    starania od 01.2026
  • shaylen Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem 6dpo i kurde no nie chce sie nakrecac, ale czuję taka wzdeta macice😆 nie wiem jak to określić, ale moze to jelita a ja sobie cos wkręcam. Pobolewa mnie czasem podbrzusze i tyle.
    No i jakos ten czas sie dluuuzyyy.... teoretycznie tydzien do okresu :)

MiśkaK lubi tę wiadomość

👱‍♀️29👱‍♂️30+🐈+🐕
    Początek starań 06.23 🥲
    *prawy jajowód niedrożny
    17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
    31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm

05.26 wracamy do gry 🤞
    Czy ponownie stanie się CUD? 🥹

07.26 stał sie cud✨️
    2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️

Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji :)
    age.png
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikaaa_ wrote:
    Oby Wasze przeczucia były dobre 🤞 mocno trzymam za Ciebie kciuki! Kiedy zamierzasz testować?
    2-3.07 muszę, żeby wiedzieć czy progesteron brać dalej, ale nie omieszkam siknąć jeszcze ostatniego czerwca, bo będzie akurat 10dpo 😊

Kompotlinka, Nikaaa_, Aenu, Nigri, MiśkaK lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaylen wrote:
    Ja jestem 6dpo i kurde no nie chce sie nakrecac, ale czuję taka wzdeta macice😆 nie wiem jak to określić, ale moze to jelita a ja sobie cos wkręcam. Pobolewa mnie czasem podbrzusze i tyle.
    o, to będziemy podobnie testować <3 trzymam kciuki za macice, a jelita niech się odwalą!

Wgl co do jelit to moje mają się wyjątkowo dobrze jak na to że jest po owu, więc się cieszę

shaylen lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:

Haha, trzymam kciuki, żeby Brajanek tym razem miał rację! 🤞❤️ U mnie z kolei też coś się dzieje – piersi i sutki bolą zupełnie inaczej niż zwykle, mam sporo kremowego śluzu, a temperatura ładnie się utrzymuje po domniemanej późnej owulacji. Staram się jednak nie nakręcać, bo wiem, że progesteron potrafi narobić zamieszania. 😅 Obyśmy obie miały powody do radości na początku lipca! 🍀

Tofuszka, MiśkaK, xSophie lubią tę wiadomość

• Aenu Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaylen wrote:
    Oj, wiem, ten czas po owulacji strasznie się dłuży. 😅 Ja jestem dopiero 5 dpo i też łapię się na analizowaniu wszystkiego. U mnie piersi i sutki bolą bardziej niż zwykle, mam dużo kremowego śluzu i temperatura ładnie się trzyma. Staram się jednak nie nakręcać, bo progesteron potrafi robić identyczne objawy.

• Elgenda Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisia00 powodzenia na obronie 😊

Lubię czytać o Waszych Brajanach 😂

U mnie według apki 2dpo, chociaż myślę, że była wcześniej i nic nie czuję xD Śluzu na razie brak, szyjka bardzo wysoko. Nic mnie nie boli, czas pokaże 🫠

Lisia00 lubi tę wiadomość

33👱‍♀️ 34👨‍🦱

Początek starań: maj 2026

Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia

Leki: Letrox 125, Ezen 10
    Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50

69 kg, 168 cm wzrostu
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elgenda wrote:
    U mnie według apki 2dpo, chociaż myślę, że była wcześniej i nic nie czuję xD Śluzu na razie brak, szyjka bardzo wysoko. Nic mnie nie boli, czas pokaże 🫠
    Długo badasz szyjkę? Ja zaczęłam w poprzednim cyklu i ocipieję, w tym cyklu jest wszystko inaczej XD

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
  • KamilaAnt2026 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisia00 wrote:
    Malwi bardzo mi przykro, czekalam na wiadomość od ciebie :( Ale zobacz, chociaż już wiesz że udaje się dojsc do zapłodnienia i zagnieżdżenia - a to juz cos! Trzymam kciuki za przyszly cykl ❤️

Odnośnie kampanii TATA - super sprawa, ale nie ukrywam że zirytował mnie trochę fakt że warmińsko-mazurskie zostało pominięte XD

A w temacie studiów - we wtorek mam właśnie obronę magisterki, trzymajcie proszę kciuki haha :D Cały czas sobie wmawiam że mój przyszly kropeczek nie chce dokładać mi dodatkowego stresu i czeka az skończę studia

Aha, i z update u mnie - żadnych zmian, jak co cykl - plamienia :) Brązowe i krwiste eh, a to dopiero 17 dc Zapisałam się w dzien obrony (rano) jeszcze do innego ginekologa, także wtorek zapowiada się emocjonalnie 😆
    Powodzenia na obronie i daj koniecznie znać co ginekolog powiedział na te plamienia, może tobie powie coś sensownego ;)

Lisia00 lubi tę wiadomość

👩31 🧒29

♀️
    * zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
    * macica dwurożna

♂️
    Morfologia pl. 1%

Starania od 09.25 - 11cs
  • Gorzkax33333 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam u Was słychać dziewczyny? 😊 U mnie 6 dni po, objawów brak, sikam częściej bo pije dużo wody zawsze miałam PMS a tu nic, nawet cycki nie bolą tylko brzuch większy, ale wzdęć zaparć i bólu brzucha brak 😊

• Gorzkax33333 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maalwii wrote:
    Dzięki za słowa wsparcia jest nam z mężem mega przykro.. 💔 ale nie poddamy się na pewno i wierzymy że prędzej czy później ta kropeczka do nas wróci..
    Przykro mi :(

• Elgenda Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:
    Długo badasz szyjkę? Ja zaczęłam w poprzednim cyklu i ocipieję, w tym cyklu jest wszystko inaczej XD

Od zeszłego cyklu i nie potrafię tego rozszyfrować. W tym cyklu 2 razy pomyliłam szyjkę z wejściem do pochwy/pochwą. I tak myślę co to tak nienaturalnie nisko xd

33👱‍♀️ 34👨‍🦱

Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia

69 kg, 168 cm wzrostu
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam betę!!!
    Wzrost z 16.7 na 71.1 w niecałe 48h (47 dokładnie) 🎉🎉🎉🎉

Paula2124, Kompotlinka, Monia•, Anna_30, xSmerfetkax, Elgenda, Lisia00, Tofuszka, Madzialenka95, Nigri, dzydzy, shaylen, MiśkaK, monii00, Skowronek, Nikaaa_, Gosiaczkova, xSophie lubią tę wiadomość

age.png
  • Elgenda Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit 🥳🥳🥳

Anabbit lubi tę wiadomość

33👱‍♀️ 34👨‍🦱

69 kg, 168 cm wzrostu
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Mam betę!!!
    Wzrost z 16.7 na 71.1 w niecałe 48h (47 dokładnie) 🎉🎉🎉🎉
    Gratulacje! 🤗

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit gratki!! ❤️❤️

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
‹‹ 69 70 71 72 73 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ