Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Cieszcie się wolnością póki możecie, bo później to gary, pieluchy, brudne skarpetki męża powciskane w buty... No, to tak po krótce
to co napisałaś to ja już mam mieszkamy razem od pół roku
nie jest tak źle mój pracuje w kopalni więc nie wymagam od niego dużo, bo wiem że ma bardzo stresującą pracę.. Ale jest taki kochany, że czasami nawet sam posprząta a ode mnie bardzo mało wymagaczrnula 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:W kopalni? Ojesu, to ciężka praca jest. Chylę czoła. Mój wujek pracował w kopalni w latach 80. Aż go potem wykrzywiło od tej roboty.
no powiem Ci, że jakieś tąpnięcia to od raz na nogach stoję.. boję się, no ale cóż taka praca mój pociesza się tym, że jeszcze 20 lat i emeryturka, bo w kopalni po 25 latach emeryturka to chyba jedyny plus tej pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 19:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochane tak sobie pomyślałam ( bo ja od czasu kiedy mogę być w ciąży nie piję alkoholu - staram się przynajmniej) że podzielę się z Wami informacją, że jeżeli macie ochotę na piwko to polecam Piwo Bavaria które jak jedno z niewielu ma 0,0 % alkoholu a jest bardzo dobre.
Właśnie czytam OF i popijam sobieczrnula 22, Zajsonek, mizzelka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
Katiś wrote:kochane tak sobie pomyślałam ( bo ja od czasu kiedy mogę być w ciąży nie piję alkoholu - staram się przynajmniej) że podzielę się z Wami informacją, że jeżeli macie ochotę na piwko to polecam Piwo Bavaria które jak jedno z niewielu ma 0,0 % alkoholu a jest bardzo dobre.
Właśnie czytam OF i popijam sobie
powiem wam, że może jestem jakaś dziwna, ale nienawidzę alkoholu w żadnej postaci.. Za to nie mogę się odkleić od papierosówczrnula 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:powiem wam, że może jestem jakaś dziwna, ale nienawidzę alkoholu w żadnej postaci.. Za to nie mogę się odkleić od papierosów
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny