Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykup sobie takie majaciochy iza wyszczuplajace:) a tak na brzuszek to njalepsze cwiczenia brzuszki najszybciej zgubisz po co sie katowac dieta ja sie nie odchudzam bo bede wciazy i i tak przytyje wiec nie zamierzam sie meczyć
Izuniaa89 lubi tę wiadomość
-
Iwonaa11 wrote:Magda lena noo dlatego jestem bardzo zadowolona po wizycie i teraz na pewno nie bede panikowac i liczyc czy sie uda czy sie uda ) jak sie uda to bede w niebie a jak nie to nastepnym razem. dokladnie sam mi gin powiedzial ze trzeba serduszkowac z przyjemnosci a nie ze pracie ze dziecko
a tak dodam od siebie to jest taka akcja CZERWCÓWECZKI wszystkie odwiedzone przez bociana -
nick nieaktualnydokaldnie to mi powiedział: Hej dziewczyny wracam od gina i bardzo mnie uspokiil po pierwsze mowil zeby nie wpadac jakas w paranoje i nie nakrecac sie bo 4 miesiace straan to malo. Mowil tez ze tym bardziej ze regularnie miesiaczkuje to wiadomo ze mam owulki i nie ma co wydawac kasy na roznego typu badania. Mam mala infekcje ale przepisal antybiotyk itp. Powoedzial mi tez ze jak nie bd okresu to nie popadac w szal bo czesto sa ciaze biochemiczne dlatego najlepiej odvzekac dwa tyg i sie pochwalic a nie zapeszac mega super ginekolog widac ze opanowany i co najwazniejsze nie popadac w szal )) bo to zle wplywa na psychike jak ma byc dzidzi to bedzie i od dzis tego sie trzymam )
Zajsonek, Kasia *, Roxanka, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywszytkie bedziemy wciazy tak na oko pi razy drzwi wciagu roku .nie martw sie iwoncia mówiłam ci ze gin Cie uspokoi i co ico mówiłam nie robic testów przed okresem ani bety a dzidiza i tak bedzie ale hmm on uznal ze 4mieisace staran to nie dlugo o matko to jak mój gin uslyszy ze ja che tabletki po 4 mieisacach ahahah
-
Iwonaa11 wrote:dokaldnie to mi powiedział: Hej dziewczyny wracam od gina i bardzo mnie uspokiil po pierwsze mowil zeby nie wpadac jakas w paranoje i nie nakrecac sie bo 4 miesiace straan to malo. Mowil tez ze tym bardziej ze regularnie miesiaczkuje to wiadomo ze mam owulki i nie ma co wydawac kasy na roznego typu badania. Mam mala infekcje ale przepisal antybiotyk itp. Powoedzial mi tez ze jak nie bd okresu to nie popadac w szal bo czesto sa ciaze biochemiczne dlatego najlepiej odvzekac dwa tyg i sie pochwalic a nie zapeszac mega super ginekolog widac ze opanowany i co najwazniejsze nie popadac w szal )) bo to zle wplywa na psychike jak ma byc dzidzi to bedzie i od dzis tego sie trzymam )
Iwona mi to samo powiedziała moja gin, że kochać się z przyjemności, ale jak bardzo chce się dzidzi to nie częściej niż co drugi dzień nie myśleć o tym za dużo -
nick nieaktualny
-
Ja powiedziałam, że zaczęłam starania rok temu, z przerwą na ciążę i poronieni. To powiedział, że to jeszcze za szybko żeby się martwić a ja bym chciała żeby mi coś doradził albo coś. Sama nie wiem. 4 czerwca idę do nowego lekarza tym razem gin-endo. Ma bardzo dobre opinie. Mam nadzieję, że coś zdziałamy. Ale Iwoncia tak jak mówisz, że chyba tylko spokój nas uratuje ;pOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Co do diet, to ja już chyba byłam na wszystkich ale przez Hashi nie jest to takie łatwe... ciągły efekt jojo. A odkąd wiem o chorobie i biorę tabsy (czyli od sierpnia 2013) to przytyłam 10kg!!!!!!!!!! Czuję się masakrycznie gruba a ja tak bardzo lubię jeść normalnie
Zajsonek lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya co do staran rok masakra ja nie wytrzymam tyle nie wiem mam nadzije ze moj mi tak nie powie ze mam sie rok starac nie chce wszystko pzez to rybeńka ze udalo nam sie wtedy za od razu wiesz tak cos mysle ze to nam kochana wglowie siedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonaa11 wrote:ok znikam chcialam sie podzielic z Wami moja wizyta u gina ale chyba brak zianteresowania ) Trzymajcie sie dziewuszki:)
ja tez napisałam post ze oglądałam program o porodach i nikt nie raczył odpisać (foch)Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rybeńka wrote:Ja powiedziałam, że zaczęłam starania rok temu, z przerwą na ciążę i poronieni. To powiedział, że to jeszcze za szybko żeby się martwić a ja bym chciała żeby mi coś doradził albo coś. Sama nie wiem. 4 czerwca idę do nowego lekarza tym razem gin-endo. Ma bardzo dobre opinie. Mam nadzieję, że coś zdziałamy. Ale Iwoncia tak jak mówisz, że chyba tylko spokój nas uratuje ;p
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny