Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja nie wiem od czego zacząć
Iwona super, żę gin Cię uspokoił
Co do diet- to ja nie znam tego pojęcia. Też nie umiem przytyć, ale u mnie to może być przyczyna tarczycy.
Co do dzisiejszej aury, tak mnie chyba też ogarnęło ogólne PMS
Kasia * lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyIwonaa11 wrote:dokaldnie to mi powiedział: Hej dziewczyny wracam od gina i bardzo mnie uspokiil po pierwsze mowil zeby nie wpadac jakas w paranoje i nie nakrecac sie bo 4 miesiace straan to malo. Mowil tez ze tym bardziej ze regularnie miesiaczkuje to wiadomo ze mam owulki i nie ma co wydawac kasy na roznego typu badania. Mam mala infekcje ale przepisal antybiotyk itp. Powoedzial mi tez ze jak nie bd okresu to nie popadac w szal bo czesto sa ciaze biochemiczne dlatego najlepiej odvzekac dwa tyg i sie pochwalic a nie zapeszac mega super ginekolog widac ze opanowany i co najwazniejsze nie popadac w szal )) bo to zle wplywa na psychike jak ma byc dzidzi to bedzie i od dzis tego sie trzymam )
mi też ginka mówiła ,ze więcej cierpliwości ,ale ja za bardzo czasu nie mam na tak długie starania drugie dziecko
teraz już nie mówi
za to prywatny powiedział ze jeszcze spoko w tym wieku dziecko ale też muszę się sprężyćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 16:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja wlasnie wstawilam piekarnik na pizze, wrocilam niedawno z cora do domu a bylam cicho bo w koncu pojechalam po rowerek i sie napatrzec nie moge na niego nie znam sie tam na przerzutkach i amortyzatorach, takze mezus mi wybieral, ale kolor piekny fioletowo bialy
Izuniaa89, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Kochane ja wlasnie wstawilam piekarnik na pizze, wrocilam niedawno z cora do domu a bylam cicho bo w koncu pojechalam po rowerek i sie napatrzec nie moge na niego nie znam sie tam na przerzutkach i amortyzatorach, takze mezus mi wybieral, ale kolor piekny fioletowo bialy
-
Kochane potrzebuję porady:
Dziś zaobserwowałam dziwny śluz. Mleczny ale zawiera takie "nitki" jakby przy owulacyjnym. Te "nitki" to takie rozciągliwe. Czy to jest w granicach normy w tym czasie cyklu?
Słoneczna 85- dziękuję, ale nie nakręcam sięPola
Hania -
Katis rozumiem Cie doskonale. Ja kiedy zaczynalam samoobserwacje to tez pytalam, czytalam, szukalam..takze dobrze ze chcesz poznac swoje cialo Ja czesto mam taki sluz i widzisz.. Teraz to juz tylko czekaj na testowanie, jak ma byc fasolka, to bedzie wiem wiem latwo mowic :p A potem jak przychodzi u mnie fl to tez swiruje
W tym cyklu jednak postanowilam troche zluzowac portki i mezusia nie mieszac w to wszystko. Nic mu nie mowie, a jak bede u gin i bedzie pytal to powiem mu ze cykl bezowulacyjny czy cos bedzie sie mniej stresowal i moze to pomoze nam stawac na wysokosci zadania bez wspomagaczysamira lubi tę wiadomość