Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:pyszne te crunchipsy paprykowe zjadłam ci pół paczki zajsonek )0 ja tez uwoeilbiam fastfoody mcdonalda hmmm ale nie wiem czy burger king nie lepszy
spoko ja Ci powiem, że burger king - pychotka tylko u nas w galerii splajtowała wszyscy jedli w KFC i McDonald's -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia ale po co ty sie odchudzasz szczupła jesteś ja sie nigdy nie odchudzalam nie nadaje sie do tego musialabym siedziec zamknieta w 4 scianach ina swiat nie wychodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:06
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonaa11 wrote:ale ja się nie obrażam... dobrze ze sobie dyskutujecie na temat jedzonka chcialam sie z Wami podzielic i myslalam ze Was to zainteresuje ale ja nie to szkoda;) dlatego znikam
A ja tak sobie myślę a co mi tam..ryzyk/fizyk jak możecie dopiszcie mnie na 25 czerwca najwyżej jak coś się zmieni to dam znać a co do emotki to bociek bociek bociekZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka, Katiś
2 - aisza, Kaśka
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 -
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 -
22 - samira
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, liwi, Zajsonek
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11
28 - la, Pysiaaa21, julita, Bombelek87
29 - mizzelka, Neli
30 - merida17
w tym miesiącu jest ...
Izuniaa89 lubi tę wiadomość
-
iwonaa skoro postawiłaś na spokój ducha to nic tylko Ci brawa bić bo o to teraz trudno:)
chociaż tak szczerze.. to ja teraz jestem ogólnie spokojna. I taka zamierzam pozostac do mniej więcej lipca. A potem zobaczymy.
jestem szczupła, ale chce się troche brzusia pozbyć bo na kiecce odstajeZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda lena noo dlatego jestem bardzo zadowolona po wizycie i teraz na pewno nie bede panikowac i liczyc czy sie uda czy sie uda ) jak sie uda to bede w niebie a jak nie to nastepnym razem. dokladnie sam mi gin powiedzial ze trzeba serduszkowac z przyjemnosci a nie ze pracie ze dziecko
Zajsonek, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Izuniaa89 wrote:
jestem szczupła, ale chce się troche brzusia pozbyć bo na kiecce odstaje
no i dobrze, ja mam niedowage co prawda kilograma ale jest jem wszystko i w podwójnych porcjach i nic nie tyje brzuch płaski a tak chciałabym mieć boczki i brzuszka -
nick nieaktualny