Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam wyniki, na pierwszy rzut oka chyba ok? Badania zrobiłam w 3 dc.
- prolaktyna 18,01ng/ml (3,5-25,0)
- FSH 6,89 mIU/ml (3,5-12,5)
- LH 5,85 mIU/ml (2,4-12,6)
- estradiol 97,95pg/ml (25,0-195,0)
Na godz. 20 mam ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 16:53
słoneczna 85, samira, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:Odebrałam wyniki, na pierwszy rzut oka chyba ok? Badania zrobiłam w 3 dc.
Na godz. 20 mam gina
dobre a co o 20? usg?samira lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Katis rozumiem Cie doskonale. Ja kiedy zaczynalam samoobserwacje to tez pytalam, czytalam, szukalam..takze dobrze ze chcesz poznac swoje cialo Ja czesto mam taki sluz i widzisz.. Teraz to juz tylko czekaj na testowanie, jak ma byc fasolka, to bedzie wiem wiem latwo mowic :p A potem jak przychodzi u mnie fl to tez swiruje
W tym cyklu jednak postanowilam troche zluzowac portki i mezusia nie mieszac w to wszystko. Nic mu nie mowie, a jak bede u gin i bedzie pytal to powiem mu ze cykl bezowulacyjny czy cos bedzie sie mniej stresowal i moze to pomoze nam stawac na wysokosci zadania bez wspomagaczy
i bardzo dobrze. Na luzaka - apropo wiecie ze to nasz 1 cykl starań. Jeeezu ale sie stresowałam, az mnie brzuch bolal teraz jezeli nic z tego nie wyszło, o w czerwcu na luzakaDaisy lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:samirka chciała to jej wkleiłam film jeszcze raz
aż mi się swój ślub przypomina, ale co do kiecki panny młodej to nie miałabym odwagi na taką... -
nick nieaktualny
-
Katiś wrote:Kochane potrzebuję porady:
Dziś zaobserwowałam dziwny śluz. Mleczny ale zawiera takie "nitki" jakby przy owulacyjnym. Te "nitki" to takie rozciągliwe. Czy to jest w granicach normy w tym czasie cyklu?
Słoneczna 85- dziękuję, ale nie nakręcam się -
Daisy wrote:Katis rozumiem Cie doskonale. Ja kiedy zaczynalam samoobserwacje to tez pytalam, czytalam, szukalam..takze dobrze ze chcesz poznac swoje cialo Ja czesto mam taki sluz i widzisz.. Teraz to juz tylko czekaj na testowanie, jak ma byc fasolka, to bedzie wiem wiem latwo mowic :p A potem jak przychodzi u mnie fl to tez swiruje
W tym cyklu jednak postanowilam troche zluzowac portki i mezusia nie mieszac w to wszystko. Nic mu nie mowie, a jak bede u gin i bedzie pytal to powiem mu ze cykl bezowulacyjny czy cos bedzie sie mniej stresowal i moze to pomoze nam stawac na wysokosci zadania bez wspomagaczy
I słusznie.
Mój nawet sobie sprawy nie zdaje że teraz konkretnie ma szansę na zrobienie Franka.Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulita wrote:Odebrałam wyniki, na pierwszy rzut oka chyba ok? Badania zrobiłam w 3 dc.
Na godz. 20 mam gina