Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:ale powiedz mi samirko cos Ci mówił o komórkach jajowych ja tez mam czasami długi cykl ico wynika ztego że te długie są zazwyczaj bezowulacyjne?
nie mówił ale,za to mówił ze przy długich cyklach można mieć bardzo późno owulacje i podał przekład ze laska miała owulkę w 22dc sprawdzała testami ,no i zastało potem potwierdzone ze tak jest
testy owu dwa razy dziennie rano ok.11 i potem ok. 17 ,gadał ze rano może być pozytywny a potem już nie dlatego kazał robić dwa razyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 22:44
-
nick nieaktualnysamira wrote:dlatego kazał zrobić AMH żeby wiedzieć czy jest wystarczająca liczba jajek
nie mówił ale,za to mówił ze przy długich cyklach można mieć bardzo późno owulacje i podał przekład ze laska miała owulkę w 22dc sprawdzała testami ,no i zastało potem potwierdzone ze tak jest
no tez racja ja ide wprzyszlym tygodniu na monitoring no ja ma nadzeije ze owulk bedzie do 15 dnia cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 22:44
-
Dziewczyny, ale wystarczy mieć cykl około 32 dniowy z 12 dniową fazą lutealną i już macie owulację w 20dc. Cykle bodajże do 40 albo 40 paru dni nie są liczone jako długie. U mnie jak się nie rozregulowało to jak w zegarku 20 dc owulacja, 32 @.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:w sumie sanirko masz dopiero 11 dzien cyklu o ile dobrze spojrzałam wiec jest jeszcze troche czasu na owulkę
wiecie co ,myślę nad porodem w wodzie ,oni teraz maja specjalną wannę do porodówWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 22:53
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla wrote:Dziewczyny, ale wystarczy mieć cykl około 32 dniowy z 12 dniową fazą lutealną i już macie owulację w 20dc. Cykle bodajże do 40 albo 40 paru dni nie są liczone jako długie. U mnie jak się nie rozregulowało to jak w zegarku 20 dc owulacja, 32 @.
u mnie dokładnie to samo, owulacja 19-21 dc, a 32-34 @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:
wiecie co ,myślę nad porodem w wodzie ,oni teraz maja specjalną wannę do porodów
ja póki co nie mysle o porodzie troche sie bólu boje no ale musze zajść potem bede myślała o porzodzie jak bede miala kogo rodzić )))))
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:ja póki co nie mysle o porodzie troche sie bólu boje no ale musze zajść potem bede myślała o porzodzie jak bede miala kogo rodzić )))))
dobranocKasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
la wrote:Moja znajoma zaszła z owulacją w 60 dc potwierdzoną USG. Poszła po coś na wywołania bo cykl miał być bezowulacyjny, a tu bach i dzidzia.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a ja jednak nie będę testować tego 30go, bo właśnie trzymam w jednej ręce II kreski, a w drugiej potwierdzenie, że ten stan utrzymuje się jakieś dobre 5-6 tyg o jasny gwint
Mam nadzieję, że to nie sen )))) to byłby niesamowity prezent na rocznicę ślubu i moje urodzinki dobrze, że idę do pracy miłego dnia Dziewczyny!!mizzelka, Kaśka, julita, slodka100, Daisy, samira, lulu_ovufriend, lulu_ovufriend, Lena87, Brawurka84, zonaboba, Elfik, potforzasta, Sue, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość