Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tynka1990 wrote:Haha
Ja już im powiedziałam, że jak nie mają dla mnie przesyłki to niech omijają mój dom szerokim łukiem -
mizzelka wrote:u mnie był + na sikaczu a tu nic, to dopiero była jazda... byłam bardzo zdezorientowana, ale moja wina, nie douczyłam się że jak jest krwiomocz to jest fałszywie dodatni.
masakra takie przezycie ;( taka radosc a potem jednak to pomylka a ja mam ten sam nawet test chyba check & go i dzieki twojemu wpisowi i jednej laseczki jak bedzie mi dane go zrobic to bede wiedziec na co zwracac uwage no i wogole wiadomo, ze test + to juz mega radosc ale lepiej sie postarac az tak nie radowac dopoki gin nie potwierdzi gdzies 2tyg po pozytywie
rozpisalam sie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 08:54
-
Dziewczyny, czy alkohol spożywany poprzedniego wieczoru może wpłynąć na temperaturę mierzoną kolejnego poranka, czyli dzisiaj? Wczoraj mieliśmy gości i wysączyłam butelkę wina (różowe mniam mniam), dzisiaj po przebudzenie głowa i gardło do naprawy i temperatura dość wysoka. Zaznaczyłam zignorowanie tempki, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam?
Co o tym myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 08:56
-
mizzelka wrote:to i ja muszę im do powiedzieć, choć ja mieszkam naprzeciwko rzeki na wsi, to ciężko bd mu wytlumaczyc ze jest niemile widziany bez dobrych wiadomosci
-
mizzelka wrote:chyba tak... jak codziennie bd się modernizować to bd łatwiej liczyć co nie?
mizzelka lubi tę wiadomość
-
julita wrote:Dziewczyny, czy alkohol sporzywany poprzedniego wieczoru może wpłynąć na temperaturę mierzoną kolejnego poranka, czyli dzisiaj? Wczoraj mieliśmy gości i wysączyłam butelkę wina (różowe mniam mniam), dzisiaj po przebudzenie głowa i gardło do naprawy i temperatura dość wysoka. Zaznaczyłam zignorowanie tempki, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam?
Co o tym myślicie? -
slodka100 wrote:wiem codziennie staram sie czytac wszystkie posty tutaj
masakra takie przezycie ;( taka radosc a potem jednak to pomylka a ja mam ten sam nawet test chyba check & go i dzieki twojemu wpisowi i jednej laseczki jak bedzie mi dane go zrobic to bede wiedziec na co zwracac uwage no i wogole wiadomo, ze test + to juz mega radosc ale lepiej sie postarac az tak nie radowac dopoki gin nie potwierdzi gdzies 2tyg po pozytywie
rozpisalam sie... -
julita wrote:Dziewczyny, czy alkohol spożywany poprzedniego wieczoru może wpłynąć na temperaturę mierzoną kolejnego poranka, czyli dzisiaj? Wczoraj mieliśmy gości i wysączyłam butelkę wina (różowe mniam mniam), dzisiaj po przebudzenie głowa i gardło do naprawy i temperatura dość wysoka. Zaznaczyłam zignorowanie tempki, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam?
Co o tym myślicie? -
ja też idę jeść bo mi burczy... smacznego i miłego dzionka:*
i mnie też jaakoś gardło boli... mąż upierał sie że chrapie.. widocznie nos mialam zatkany ;/ i dlatego mnie i gardlo boli... a sam tez chrapie mądrala...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 09:05
-
julita wrote:Mizzelka, to chyba dobrze że zignorowałam, butelka wina ta raczej większa ilość
-
nick nieaktualny
-
merida gratulacje!
Wczoraj zastanawiałam się, czy te plamienia i krwawienie wieczorem potraktować jako pierwszy dzień i traktuję, wczoraj brzuch bolał niesamowicie, dziś tylko lekkie rozwolnienie (jak się oczyszczam to tak mam) i leje się ze mnie jak z odkręconego kranu2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
merida17 wrote:Dziewczyny, a ja jednak nie będę testować tego 30go, bo właśnie trzymam w jednej ręce II kreski, a w drugiej potwierdzenie, że ten stan utrzymuje się jakieś dobre 5-6 tyg o jasny gwint
Mam nadzieję, że to nie sen )))) to byłby niesamowity prezent na rocznicę ślubu i moje urodzinki dobrze, że idę do pracy miłego dnia Dziewczyny!!
Gratuluję!!! Mamy pierwszego bociana.mizzelka lubi tę wiadomość
-
la wrote:merida gratulacje!
Wczoraj zastanawiałam się, czy te plamienia i krwawienie wieczorem potraktować jako pierwszy dzień i traktuję, wczoraj brzuch bolał niesamowicie, dziś tylko lekkie rozwolnienie (jak się oczyszczam to tak mam) i leje się ze mnie jak z odkręconego kranu