Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tynka1990 wrote:Haha
Ja już im powiedziałam, że jak nie mają dla mnie przesyłki to niech omijają mój dom szerokim łukiem -
mizzelka wrote:u mnie był + na sikaczu a tu nic, to dopiero była jazda... byłam bardzo zdezorientowana, ale moja wina, nie douczyłam się że jak jest krwiomocz to jest fałszywie dodatni.
masakra takie przezycie ;( taka radosc a potem jednak to pomylka a ja mam ten sam nawet test chyba check & go i dzieki twojemu wpisowi i jednej laseczki jak bedzie mi dane go zrobic to bede wiedziec na co zwracac uwageno i wogole wiadomo, ze test + to juz mega radosc ale lepiej sie postarac az tak nie radowac dopoki gin nie potwierdzi gdzies 2tyg po pozytywie
rozpisalam sie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 08:54
-
Dziewczyny, czy alkohol spożywany poprzedniego wieczoru może wpłynąć na temperaturę mierzoną kolejnego poranka, czyli dzisiaj? Wczoraj mieliśmy gości i wysączyłam butelkę wina (różowe mniam mniam), dzisiaj po przebudzenie głowa i gardło do naprawy i temperatura dość wysoka. Zaznaczyłam zignorowanie tempki, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam?
Co o tym myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 08:56
-
mizzelka wrote:to i ja muszę im do powiedzieć, choć ja mieszkam naprzeciwko rzeki na wsi, to ciężko bd mu wytlumaczyc ze jest niemile widziany bez dobrych wiadomosci
jak przyniosą paczuszkę to powiesz gdzie najwięcej żab znajdą
:D:D
-
mizzelka wrote:chyba tak... jak codziennie bd się modernizować to bd łatwiej liczyć co nie?
mizzelka lubi tę wiadomość
-
julita wrote:Dziewczyny, czy alkohol sporzywany poprzedniego wieczoru może wpłynąć na temperaturę mierzoną kolejnego poranka, czyli dzisiaj? Wczoraj mieliśmy gości i wysączyłam butelkę wina (różowe mniam mniam), dzisiaj po przebudzenie głowa i gardło do naprawy i temperatura dość wysoka. Zaznaczyłam zignorowanie tempki, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam?
Co o tym myślicie? -
slodka100 wrote:wiem codziennie staram sie czytac wszystkie posty tutaj
masakra takie przezycie ;( taka radosc a potem jednak to pomylka a ja mam ten sam nawet test chyba check & go i dzieki twojemu wpisowi i jednej laseczki jak bedzie mi dane go zrobic to bede wiedziec na co zwracac uwageno i wogole wiadomo, ze test + to juz mega radosc ale lepiej sie postarac az tak nie radowac dopoki gin nie potwierdzi gdzies 2tyg po pozytywie
rozpisalam sie...dlatego ja na przyszlosc biorę dwa testy i jak oba się nie mylą i nie mam krwiomoczu czy @ to bd bardziej wierzyć.
-
julita wrote:Dziewczyny, czy alkohol spożywany poprzedniego wieczoru może wpłynąć na temperaturę mierzoną kolejnego poranka, czyli dzisiaj? Wczoraj mieliśmy gości i wysączyłam butelkę wina (różowe mniam mniam), dzisiaj po przebudzenie głowa i gardło do naprawy i temperatura dość wysoka. Zaznaczyłam zignorowanie tempki, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam?
Co o tym myślicie? -
ja też idę jeść bo mi burczy... smacznego i miłego dzionka:*
i mnie też jaakoś gardło boli... mąż upierał sie że chrapie.. widocznie nos mialam zatkany ;/ i dlatego mnie i gardlo boli... a sam tez chrapie mądrala...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 09:05
-
julita wrote:Mizzelka, to chyba dobrze że zignorowałam, butelka wina ta raczej większa ilość
ja ignoruje nawet po czosnku bo mi tempka diametralnie spada nawet glupi szczypiorek w sałatce ( a lubie go to dużo walę) i wieczorem zjadłam już tempka taka jak nie brak, ale nie mogłam się powstrzymać
-
nick nieaktualny
-
merida gratulacje!
Wczoraj zastanawiałam się, czy te plamienia i krwawienie wieczorem potraktować jako pierwszy dzień i traktuję, wczoraj brzuch bolał niesamowicie, dziś tylko lekkie rozwolnienie (jak się oczyszczam to tak mam) i leje się ze mnie jak z odkręconego kranu2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
merida17 wrote:Dziewczyny, a ja jednak nie będę testować tego 30go, bo właśnie trzymam w jednej ręce II kreski, a w drugiej potwierdzenie, że ten stan utrzymuje się jakieś dobre 5-6 tyg
o jasny gwint
Mam nadzieję, że to nie sen)))) to byłby niesamowity prezent na rocznicę ślubu i moje urodzinki
dobrze, że idę do pracy
miłego dnia Dziewczyny!!
Gratuluję!!! Mamy pierwszego bociana.mizzelka lubi tę wiadomość
-
la wrote:merida gratulacje!
Wczoraj zastanawiałam się, czy te plamienia i krwawienie wieczorem potraktować jako pierwszy dzień i traktuję, wczoraj brzuch bolał niesamowicie, dziś tylko lekkie rozwolnienie (jak się oczyszczam to tak mam) i leje się ze mnie jak z odkręconego kranumam nadzieję że w koncu szczęśliwego :* bardzo mocno trzymam za Cb kciuki &