Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To będzie nasz cykl! Musi być.
mizzelka, Kasia * lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
A ja muszę się pochwalić że jestem "wredna"
pisałam wcześniej że mąż anty na witaminki itp...
mam swój ogród, szpinak, brokuły już rosną, koktajlówki itp...
i co dzien robię mu sałatkę a on biedny je i je ze smakiem..
jak nie tabsami to naturalnie go wspomogę
szpinak zawiera dużo żelaza i kwasu foliowego ;> i jescze inne cenne witaminkilulu_ovufriend, Brawurka84, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Szpinak jest pyszny! Jak się uda to w przyszłą sobotę spotykamy się ze znajomymi na wspólne posiedzonko. Mają dwójkę małych dzieci, wczoraj jak do nich zaszliśmy mój mąż takimi maślanymi oczami patrzył na te dzieciaki. Widać, że chce własne.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dupek chyba nie blokuje owulki, to lutka tak robi.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Taki wynik był po 1 minucie
http://zapodaj.net/ba43381644a87.jpg.html
A takie po 5 min
http://zapodaj.net/05edd88366fb8.jpg.html
Test z napisem HCG to pink test
Ten drugi to Quixx duo.
Teraz jest jeszcze ciemniejsza na obydwóch
Jak myślicie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 11:09
Lena87, lulu_ovufriend, Kaśka, przedszkolanka:), Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyKatiś wrote:Taki wynik był po 1 minucie
http://zapodaj.net/ba43381644a87.jpg.html
A takie po 5 min
http://zapodaj.net/05edd88366fb8.jpg.html
Test z napisem HCG to pink test
Ten drugi to Quixx duo.
Teraz jest jeszcze ciemniejsza na obydwóch
Jak myślicie ?
Piękny prezent na Dzień Dziecka
Beta to tylko formalność jeszcze raz Gratuluję Tobie i MężowiKatiś lubi tę wiadomość
-
Julita, ale ja nie wiem czy mogę się już cieszyć. W sumie zrobiłam dziś 3 testy. o 5 rano był cień cienia cienia, więc kupiłam dwa kolejne (każdy z tych 3 był innej firmy). No i tylko w sumie na tym pink są dwie wyraźne krechy, a na tych pozostałych to takie mocniejsze cienie. Mówiłyście, że te testy okłamują , więc nie wiem czy mogę wyrażać radość Wiem jednak, że jutro idę na bete
Lena87, samira, paaulla84 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyKatiś wrote:Julita, ale ja nie wiem czy mogę się już cieszyć. W sumie zrobiłam dziś 3 testy. o 5 rano był cień cienia cienia, więc kupiłam dwa kolejne (każdy z tych 3 był innej firmy). No i tylko w sumie na tym pink są dwie wyraźne krechy, a na tych pozostałych to takie mocniejsze cienie. Mówiłyście, że te testy okłamują , więc nie wiem czy mogę wyrażać radość Wiem jednak, że jutro idę na bete
Nie wydaje Mi się aby to była pomyłka, trzy testy każdy innej firmy które jednoznacznie pokazują to samo
Tak więc zaciskam kciuki aby beta była piękna
Mężuś już wie ? -
Lulu:nie jestem pewna czy od duphastonu jest wzrost temperatury,od luteiny na 100% tak,ale na forum ginekologicznym są informacje,że duphaston nie działa na temperaturę.Więc może to właśnie skok owulacyjny
Katiś,jeszcze raz gratuluję przypomniałaś mi moje emocje,sprzed 3 lat,aż mi łzy lecą przez te wspomnienia Jutro beta,ale to będzie już tylko potwierdzenie
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratulacje, jaki cudowny początek czerwca:-)
Aż się Buzka śmieje:-)
Ja na wyjeździe widziałam cale stada bocianów, ale żaden chyba nie widział mnie, niestety
A widzę, ze macie fajne informacje, powiedzie proszę, co jeszcze może obniżać tempke?
Juz wiem, że czosnek, a co jeszcze? -
Witam:)
nieśmiało dołączam do Waszego grona.
Jestem tu nowa.Od kilku miesięcy po cichutku podczytuje:)
Od 5 miesięcy staramy się z partnerem ale bez skutku:( No ale nie poddajemy się
W piątek miałam dostać @ ale nie była taka jak zawsze, przez 2 dni miałam brunatne większe plamienia. Od wczoraj brzuch mam mega wzdęty i lewy jajnik bardzo boli:(
Jutro zrobię test...ale nie nastawiam się;/ może to jakieś zapalenie;/
Miłego dnia dla wszystkichLena87, julita, samira, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość