Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:dziewczynki jak idziecie na wizyte do gina zabieracie wykres wydrukowany ze soba żeby gin obejrzała czy to głównie dla waszej informacji jest wykres nie wiem właśnie czy mam go zabrać jak pójde ?
-
nick nieaktualny
-
Katiś wrote:wcale nie żart ! Rosół z gołębia jest bardzo delikatny w smaku Pyyszny, szczególnie pomaga w przeziębieniu
a'propo jedzienia. Wczoraj mój T ugotował cały gar żuru i wcinam go od wczoraj z takim smakiem, że aż się trzęsę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój jak mu wspomniałam, że prowadzę to stwierdził, że to jest bardzo niedokładne, niepotrzebne i to można tylko z ciekawości robić, a nie na serio. Więc ja żadnych wykresów mu nie noszę i nic nie mówię o moich obserwacjach.
Kasia *, Nona lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:w środę troszkę późno ale niech będzie chyba ze będziesz jutro w Katowicach
No popatrz ją Człowiek chce oddać i jeszcze źle Ja nawet nie mieszkam w okolicy Polski i u mnie jutro poczta zamknięta, bo święto, więc siłą rzeczy się nie da szybciej Przesyłka wyfrunie najszybciej w środę, nie mam na to wpływusamira lubi tę wiadomość
-
la wrote:mizzelka gdzieś ty się podziewała jak cię nie było! Tak z ciekawostek, moja @ się chyba zastopowała. Brukselki nie lubię, ale szpinak zawsze i wszędzie pod każdą postacią.
samira lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:kwiatuszek ja wlaśnie tez się zastanawiam co on mi powie jak zobaczy ten wykres zdziwi sie pewnie n oale cóż edzie musiał pooglądac ))) on mnie chyba niepodejrzewa o prowadzenie wykresu ))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:No popatrz ją Człowiek chce oddać i jeszcze źle Ja nawet nie mieszkam w okolicy Polski i u mnie jutro poczta zamknięta, bo święto, więc siłą rzeczy się nie da szybciej Przesyłka wyfrunie najszybciej w środę, nie mam na to wpływu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
La. tęsknilas?
przepraszam ze nie odp ale ogarnąć na tel to ciężko co do dupka to wiem tylko o tempce ze nie podnosi. gorzej z lutjiem.
co do gin to zastanowiła bym się nad zmiana... skoro wyznaczył ci tak jakbyś z góry miała tyle i tyle dni cyklu... książkowo. no ludzie... gdzie oni byli jak były wykłady czy co? nie wiedzą ze każdy ma inaczej? Ja co cykl to coraz krócej mam i ciężko ni określić owulkę. dzięki bogu mam bóle ... i tylko wtedy wiem ze coś się dzieje no i śluz...
Siostra miała teraz nauki przed małżeńskie i miała lekcję z poło żna i opowiadała jej o tym ze dziecko tworzy się najpierw w głowie... a dopiero coś się dzieje... ze dużo działa psychika. i opowiadała o kobiecie co ciągle regulowała hormony przez 6lat a nikt nie skierował jej na hormony tarczycy... wyszły problemy za dwa miesiące zaszła...
chyba idę w następnym cyklu na badania bez kitu.
No chyba ze nie będę musiała hiiisamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:samira Ty byłąś wsobote na jakims szkoleniu jeszcze ze dostalaś ten pakiet startowy jakis cos dostałaś gin Ci dał czy położna
jedynie jeden BIOFER dostałam osobno a tak to wszystko w tym pakunku (z drugim BIOFER FLIC)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:32