X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    ja bym wydrukowała, nie zaszkodzi ;) zresztą ja swoje notatki nosiłam ze sobą zawsze ;)

to tak zrobie zabiore ze soba niech sobie gin poogląda

merida17 lubi tę wiadomość

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    dziewczynki jak idziecie na wizyte do gina zabieracie wykres wydrukowany ze soba żeby gin obejrzała czy to głównie dla waszej informacji jest wykres nie wiem właśnie czy mam go zabrać jak pójde ?
    ja mojej pokazalam ostatnio, to najpierw stwierdzila ze skoro juz sie napracowalam tym mierzeniem to zebym juz pokazaa (poczulam sie jakby drwila z tego) ale jak zerknela to juz sie przygladała z zaciekawieniem

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    mam 3 pudełka po 5 pasków ;)
    ok mam nadzieję ze koleżanka nati odpowie

Nati co z TESTAMI BO JA TEZ CHĘTNA :D

Kasia * lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    wcale nie żart ! :) Rosół z gołębia jest bardzo delikatny w smaku :) Pyyszny, szczególnie pomaga w przeziębieniu :)

a'propo jedzienia. Wczoraj mój T ugotował cały gar żuru i wcinam go od wczoraj z takim smakiem, że aż się trzęsę :D
    A mięso z królika jakie pyszności. nigdy tego nie zapomnę... kurczak przy nim siada... a z gołębia rosół wiem ze słodki od mamy ja niestety nie pamiętam jaki bo byłam mała :(

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ok mam nadzieję ze koleżanka nati odpowie

Nati co z TESTAMI BO JA TEZ CHĘTNA :D

Dziewczyny to umówmy się, że w środę wysyłam (wcześniej nie dam rady) tylko muszę wiedzieć, do której :)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek ja wlaśnie tez się zastanawiam co on mi powie jak zobaczy ten wykres zdziwi sie pewnie n oale cóż edzie musiał pooglądac :)))) on mnie chyba niepodejrzewa o prowadzenie wykresu :)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida poczekaj do północy jak tamta dzieczyna nie zechce wyslij samirce :)))))oczywiscie zrobisz jak zechcesz ale to taka sugestia mała :******

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Dziewczyny to umówmy się, że w środę wysyłam (wcześniej nie dam rady) tylko muszę wiedzieć, do której :)
    w środę troszkę późno ale niech będzie chyba ze będziesz jutro w Katowicach ;)

• la Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jak mu wspomniałam, że prowadzę to stwierdził, że to jest bardzo niedokładne, niepotrzebne i to można tylko z ciekawości robić, a nie na serio. Więc ja żadnych wykresów mu nie noszę i nic nie mówię o moich obserwacjach.

Kasia *, Nona lubią tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja go zabiore wspomne ze prowadze wykres i jak zapyta czy mam to mu pokaze

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    w środę troszkę późno ale niech będzie chyba ze będziesz jutro w Katowicach ;)

No popatrz ją ;) Człowiek chce oddać i jeszcze źle ;) Ja nawet nie mieszkam w okolicy Polski i u mnie jutro poczta zamknięta, bo święto, więc siłą rzeczy się nie da szybciej :) Przesyłka wyfrunie najszybciej w środę, nie mam na to wpływu :)

samira lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    mizzelka gdzieś ty się podziewała jak cię nie było! Tak z ciekawostek, moja @ się chyba zastopowała. Brukselki nie lubię, ale szpinak zawsze i wszędzie pod każdą postacią.
    U mamusi :) obzarłam się... :) :) i pisze z tel eh ciężko ni ogarnac chciałam i testy katiś zobaczyć ale nie mogę :( to dziwne a powinna się rozkręcać... a u mnie zatrzymał się ból ozulacyjny i śluz ciągle. wodnisty. kurde... ale za to teraz jaja mnie bolą ze to sz ok. najgorzej prawy aż pali mnie :(

samira lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    kwiatuszek ja wlaśnie tez się zastanawiam co on mi powie jak zobaczy ten wykres zdziwi sie pewnie n oale cóż edzie musiał pooglądac :)))) on mnie chyba niepodejrzewa o prowadzenie wykresu :)))
    Moja kazala mi testy owu robic ale w jednym cyklu jeszcze sie nie staralismy a w kolejnym stwierdzilam ze jak zaczne je robic to bardziej bede sie stresowala. A jak juz zobaczyla te wykresy i powiedzialam ze testow nie robilam to pow. ze skoro mam pomiary temp to nie musze robic testow owilacyjnych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:20

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no to dobrze no ma racje jak byl skok to owulka była

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej byla :-) bo niestety skok tempki nie swiadczy o tym ze odbyla sie ona wlasciwie :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:23

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    No popatrz ją ;) Człowiek chce oddać i jeszcze źle ;) Ja nawet nie mieszkam w okolicy Polski i u mnie jutro poczta zamknięta, bo święto, więc siłą rzeczy się nie da szybciej :) Przesyłka wyfrunie najszybciej w środę, nie mam na to wpływu :)
    to smutne ale cóż będę czekała ;) najwyżej będzie po owulce :P hahaha będę robiła jako ciążowe podobno wychodzą jak się jest :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tsk wiem mógł pęcheryzk niepeknąc no nic chyba zostaje mi tylko monitoring

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira Ty byłąś wsobote na jakims szkoleniu jeszcze ze dostalaś ten pakiet startowy jakis cos dostałaś gin Ci dał czy położna

samira lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La. tęsknilas? :D :D
    przepraszam ze nie odp ale ogarnąć na tel to ciężko co do dupka to wiem tylko o tempce ze nie podnosi. gorzej z lutjiem.
    co do gin to zastanowiła bym się nad zmiana... skoro wyznaczył ci tak jakbyś z góry miała tyle i tyle dni cyklu... książkowo. no ludzie... gdzie oni byli jak były wykłady czy co? nie wiedzą ze każdy ma inaczej? Ja co cykl to coraz krócej mam i ciężko ni określić owulkę. dzięki bogu mam bóle ... i tylko wtedy wiem ze coś się dzieje no i śluz...

Siostra miała teraz nauki przed małżeńskie i miała lekcję z poło żna i opowiadała jej o tym ze dziecko tworzy się najpierw w głowie... a dopiero coś się dzieje... ze dużo działa psychika. i opowiadała o kobiecie co ciągle regulowała hormony przez 6lat a nikt nie skierował jej na hormony tarczycy... wyszły problemy za dwa miesiące zaszła...
    chyba idę w następnym cyklu na badania bez kitu.

No chyba ze nie będę musiała hiii :)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    samira Ty byłąś wsobote na jakims szkoleniu jeszcze ze dostalaś ten pakiet startowy jakis cos dostałaś gin Ci dał czy położna
    Kasiu położna dała pakunek jak byliśmy tam z G u niej na pogawędce mimo że w ciąży jeszcze nie jestem,a było warto bo ciekawie mówiła ,zresztą czytałaś

jedynie jeden BIOFER dostałam osobno a tak to wszystko w tym pakunku (z drugim BIOFER FLIC):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:32

‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ