Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysamira wrote:Kasiu położna dała pakunek jak byliśmy tam z G u niej na pogawędce mimo że w ciąży jeszcze nie jestem,a było warto bo ciekawie mówiła ,zresztą czytałaś
oo chetnie bym sobie poszła pogadac zpołozna i posłuchac co ciekawego powie .posłuchac zawsze moznasamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Niestety tak. A i przy monitoringach czasami cuda wychodza. Kiedys pisalam chyba na majowkach ze jedynym potwierdzeniem owulki jest ciaza
no to mnie nie pocieszyłaś kochana ze potwierdzeniem owulki jest ciaza ehh to sobie poczekam -
nick nieaktualnyKasia * wrote:oo chetnie bym sobie poszła pogadac zpołozna i posłuchac co ciekawego powie .posłuchac zawsze mozna
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:A pro po ale GAPA ze mnie:(
KOBIETY MOJE Z OKAZJI DNIA DZIECKA ŻYCZĘ WAM... DZIECKA... DZIECI_a co? jak szaleć to szaleć :*
wzajemnie mizelciu i to tego spłodzonego właśnie w dniu dziecka ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:37
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:wydaję mi się ze była to główna położna ale muszę zajrzeć na szpital,może będzie zdjęcie ,bardzo kładą nacisk na ochronę krocza podczas porodu żeby nie cieli lub nie pękło dlatego te wszystkie rzeczy o których czytałaś zaleca
no masowanie przed porodem kilka tygodni jest wazne ja sie ogólnie boje porodu bardzo panikara jestem tzn jka mnie zacznie bolec to wpadne wpanikeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:41
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynona dobre masz racje przydadza nam sie wycwiczone mieśnie kegla
Ćwicz mięśnie Kegla kiedy czytasz moje posty, kiedyś mi za to podziękujesz
przynajmnije teraz ma do tego motywacje )))Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:44
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też idę lulu dobranoc!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.