Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:Dzień dobry dziewczyny! Ale was było ciężko nadrobić
Po 1 : Merida i Katiś ogromne gratulacje!!!
Po 2 : Była mowa, ze ktoś chce testy owu, jeśli kogoś interesują te różowe z allegro to z chęcią podeśle, bo sama postanowiłam się z testami nie bawić, a kupiłam w ostatnim miesiącu 30pack
Jeszcze dużo z nich zostało
Oj ciezko, ciezko każdego dnia mam ten problem, to dziś od świtu czytam
Dzięki Ewa99, oby bylo dobrze, ze aż nudnoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:17
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17
2 - Kaśka
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83, basiulkaa_89
6 -
7 - Gosiacu
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*, Tynka
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 -
22 - samira
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, JaKo
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza
w tym miesiącu są 2
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:25
-
słoneczna 85 wrote:Dziewczyny!
od paru dni po potwierdzonej owulacji mialam brac luteine dopochwowo , rano i wieczorem-
dzis czuje sie fatalnie, wczoraj brzuch mnei pobolewal jak na @ i dzis tez, nie moglam nawet zjesc kanapki bo mi jakos slabo i mnie mdli.
czy to normalne przy Luteinie? dodam ze dostalam ja po raz pierwszy.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:Po 2 : Była mowa, ze ktoś chce testy owu, jeśli kogoś interesują te różowe z allegro to z chęcią podeśle, bo sama postanowiłam się z testami nie bawić, a kupiłam w ostatnim miesiącu 30pack
Jeszcze dużo z nich zostało
Hej, jeśli nie są Ci potrzebne to ja chętnie przygarnę
-
Wysłany: 30 maja, 06:39
Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
Witam was kochane, nie nadrobie was bo nie mam za bardzo kiedy.... ale proszę wykreślcie mnie z 2go czerwca albo zaznaczcie "@" w nocy przyszła wredna i póki co nie wiem kiedy będę testować.... albo załapię się na 30go albo dopiero w lipcu będę pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za testujące
a więc przepiszę na 30 czerwca aiszęLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja chyba nie bd się dodatkowo tym stresować, zaufam naturze :*
co innego jakbyś miała te niebieskie ciązowe hahah
a pro po mialam kupic ale tak sobie mysle że chyba nie warto?
tak wiem łudzę sieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:29
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam, mam nadzieję że dobry dzien, bo u mnie z samego rańca wypadek na skrzyzowaniu przed domem.. ehh... ale widziałam tylko że jedną osobę zabrali, była w stanie przejść się do karetki, to nie jest źle. cmoknęły się dwa auta.
a ja mam głupie jaja.. wieczorem stękam od skurczy a rano jak nowo narodzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:34
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane po weekendzie!
Jeszcze raz gratuluje wczorajszych 2 kreseczek i zycze wysooookiej bety
A za dzisiejsze testowanko trzymam mocno kciuki
A na majowkach 63 ! !! Mamy co robic
U mnie tempka lekko w gore ale to pewnie jakies przeklamanie. Czekam na testy owu bo kurde w piatek nie doszly i mi na wczoraj zabraklo..
Milego dnia! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:41
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Mizzelka, to dobrze że nic poważnego
Ja nie widzę wypadków ale za to słyszę jak dziennie karetka po kilka razy jedzie na sygnale
ale wlasnie z dwojga złego to dobrze że facet cały itp.. -
Tynka1990 wrote:Hej
Wypiszcie mnie z 15
Owulka robi mnie w jajo i wcale się nie pojawia więc testowanie 15 odpada
Miłego dniaLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Cześć Daisy
Mizzelka, ja to swoich w ogóle nie czuję .. Strasznie leniwy mój organizm jestLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:to bym ci jedno oddała... ból inny jak na @ ale jednak jest... albo bym ci pożyczyła na kilka dni jak mi jest nie potrzebny hahah żeby ci sygnalizował owulkę
Mam nadzieję, że jeśli się w końcu rozkręci ta wredota to będę mogła ponarzekać troszkę czytałam że przy CLO jajniki dają do wiwatu