Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Mam nadzieję, że jeśli się w końcu rozkręci ta wredota to będę mogła ponarzekać troszkę czytałam że przy CLO jajniki dają do wiwatu
a masz tylko plamienie?
dla cb też mam aby ja mam głupi nick i nic nie znajdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 09:00
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:
Wczoraj założyłam już podpaskę, bo na urodziny się wybierałam to tylko lekko poplamiona była, a dziś śluz zabarwiony.
O ciąży tu raczej nie można pisać bo Ginekolog potwierdziła cykl bezowulacyjny, śluzu brak a jakich kolwiek objawów też -
Lena87 wrote:Wczoraj założyłam już podpaskę, bo na urodziny się wybierałam to tylko lekko poplamiona była, a dziś śluz zabarwiony.
O ciąży tu raczej nie można pisać bo Ginekolog potwierdziła cykl bezowulacyjny, śluzu brak a jakich kolwiek objawów też
ale widzialam ze skok mialas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 09:09
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny jestem zmuszona zrezygnować z testowania 27 czerwca, bo właśnie zrobiłam test i ... jestem w ciąży!!!! myślałam że zbliża się @ a tu taka niespodzianka!! jestem bardzo szczęśliwa
Lena87, mizzelka, merida17, slodka100, samira, Brawurka84, Sue, Kaśka, MartaAlvi, Ewa99, julita, lulu_ovufriend, potforzasta, Iwka, zonaboba, Daisy, jonka91, Katiś, Emily83 lubią tę wiadomość
Just-yna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17
2 - Kaśka , JaKo
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83, basiulkaa_89
6 -
7 - Gosiacu
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*,
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 -
22 - samira
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11,
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza
w tym miesiącu są 3
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 09:16
JaKo, Rybeńka, kejti91, Iwka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaKo wrote:dziewczyny jestem zmuszona zrezygnować z testowania 27 czerwca, bo właśnie zrobiłam test i ... jestem w ciąży!!!! myślałam że zbliża się @ a tu taka niespodzianka!! jestem bardzo szczęśliwa [/
To super Gratulacje! Jest trzeci bociekWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 09:16
Lena87, JaKo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JaKo wrote:dziewczyny jestem zmuszona zrezygnować z testowania 27 czerwca, bo właśnie zrobiłam test i ... jestem w ciąży!!!! myślałam że zbliża się @ a tu taka niespodzianka!! jestem bardzo szczęśliwa
Lena87, JaKo, Iwka lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:JaKo wrote:dziewczyny jestem zmuszona zrezygnować z testowania 27 czerwca, bo właśnie zrobiłam test i ... jestem w ciąży!!!! myślałam że zbliża się @ a tu taka niespodzianka!! jestem bardzo szczęśliwa [/
To super Gratulacje! Jest trzeci bociekLena87, merida17, JaKo, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a jak to wyczarowałaś
Czary Mary Hokus Pokus
Jak chcesz aby napis istniał dłużej to się musisz zalogować
http://www.glitery.pl/napisy
Kilka lat temu bawiłam się takimi bajeramiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 09:19
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny