Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:merida fajnie by bylo ale wole nie robic se nadziei by potem sie rozczarowac
uwielbiam ovf i codziennie dowiadywac sie o nowych mamuskach bardzo mnie to cieszy ale moze w nast cyklu nie bede wcale tu wchodzic, tak se odpoczne o ile sie da ;p hehe bo sie uzaleznilam od was
Słodka ja wiem, jak to jest. Wszyscy wokół mnie zaliczyli już drugą kolejkę brzuszków, te pierwsze chodzą już do szkoły, tyle mi zajęło zobaczenie II kresek! Nie było to łatwe, wręcz bardzo trudne! Wierzę, że Tobie tyle to nie zajmie :)Przez ostatnie lata w świadomości wszystko układałam, na wypadek gdybym jednak była....aż do ostatniego miesiąca, założyłam, że nic nie wyjdzie (wszystko na to wskazywało) i nie wierzyłam, że taki "olewczy cykl" mi się w życiu zdarzy...a jednak zdarzył Głowa do góry, bo kto jak nie MYmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:siedź z nami i nas zarażaj ile się da :*
człowiek jak troszkę popisze itp to się wyluzuje i już nie myśli non stop o wykresie itp.. bynajmniej jest tak u mnie
Ja myślę, że mi pomogło to pisanie Poważnie Nigdzie się nie wybieram, tu mnie szczęście spotkało
Wizytę mam dopiero w niedzielę i po wizycie będę się dzielić wiruskami, jak już ustalę co mi dolega konkretniejmizzelka, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:hej dziewczynki zycze powodzenia testujacym w dniu dzisziejszym trzymam mocno kciuki. powiedzcie mi czy mozliwa jest owulacja juz w 8 dniu cyklu?
Ja mam takie i z reguly mam wczesne owulki. Kiedys mialam 9 dc. W zeszlym cyklu mialam owulacje 12 dc i to byla najpozniejsza owulacja w moim zyciu -
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:Ja myślę, że mi pomogło to pisanie Poważnie Nigdzie się nie wybieram, tu mnie szczęście spotkało
Wizytę mam dopiero w niedzielę i po wizycie będę się dzielić wiruskami, jak już ustalę co mi dolega konkretniejmerida17 lubi tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17
2 - Kaśka , JaKo
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83, basiulkaa_89
6 -
7 - Gosiacu
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*,
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - madzianka
20 -
21 -
22 - samira
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11,
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza
w tym miesiącu są 3
...
-
nick nieaktualnyCześć laseczki
dziś musi być dobry dzień ,właśnie na 35+ koleżanka nam napisała ze dziś rodzi
kurcze umawiałyśmy się na wczoraj hehe ale dzień dziecka przez dwa dni SUPER ,mam nadzieję ze szybko jej pójdzie (chyba jest w szpitalu nie od dziś bo nie było jej od piątku na forum)
mizzelka, Daisy, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Skoro majówki takie sprytne to widzę że spędzacie czas i na innych forach...... jeżeli ktoś bd miał upragnione 2 kreseczki a nie wie o tym forum, lub tez po prostu sie nie zapisał proszę o wpisanie Na pewno się taka osoba nie obrazi a my będziemy miały wszystkie wspólnie piękną listę
samira, merida17, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
laseczki jestescie naprawdę kochane dziekuje :* ale kurcze tak czuje tę moją cip... kę (przepraszam, że tak dosłownie) jest ona taka delikatna jak na @ no trudno t.j mowicie nie ma co gdybac
mam nadzieje, że nim sie obejrzymy a zobaczymy nasze upragnione 2 kreseczki
ja chcę juz tu widziec nowe bocianki
a ten przepis z krakersami na pewno niedlugo wypróbuję mmmm slinka mi leci
slyszalam jeszcze o salatce z dodatkiem nachosów pokruszonych tez chce kiedys wyprobowacmerida17 lubi tę wiadomość
-
slodka100 wrote:laseczki jestescie naprawdę kochane dziekuje :* ale kurcze tak czuje tę moją cip... kę (przepraszam, że tak dosłownie) jest ona taka delikatna jak na @ no trudno t.j mowicie nie ma co gdybac
mam nadzieje, że nim sie obejrzymy a zobaczymy nasze upragnione 2 kreseczki
ja chcę juz tu widziec nowe bocianki
a ten przepis z krakersami na pewno niedlugo wypróbuję mmmm slinka mi leci
slyszalam jeszcze o salatce z dodatkiem nachosów pokruszonych tez chce kiedys wyprobowac
nie ma co smutać i gdybać, damy radę! jak nie teraz to późniejslodka100, merida17 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny kurde fatalnie wyglądam z tym negatywem na liście haha
tak sobie pomyślałam że jak się wyrobię to może zapiszę się na ostatniego na poprawkę bo mi się tu spodobało a już jestem skreślona i nigdzie nie mogę się zintegrowaćsamira, Daisy, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:hej dziewczyny kurde fatalnie wyglądam z tym negatywem na liście haha
tak sobie pomyślałam że jak się wyrobię to może zapiszę się na ostatniego na poprawkę bo mi się tu spodobało a już jestem skreślona i nigdzie nie mogę się zintegrowaćKaśka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:hej dziewczyny kurde fatalnie wyglądam z tym negatywem na liście haha
tak sobie pomyślałam że jak się wyrobię to może zapiszę się na ostatniego na poprawkę bo mi się tu spodobało a już jestem skreślona i nigdzie nie mogę się zintegrować
Zostań, zostań! Gdzie Ci będzie lepiej Nie uciekajmizzelka, Daisy lubią tę wiadomość