Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
slodka100 wrote:Lenka ja tez wlasnie pomyslalam o obiadku ale skladniki mam kupione robie makaron z kurczakiem i brokulem w sosie serowym
slodka100 lubi tę wiadomość
-
mizzelka niby masz racje tylko ja to wszystko czuje tak, ze na bank dzis bedzie @ o 7dni wczesniej masakra ;( e tam co zrobic bywa
wczoraj wieczorem jak mnie napierdzielal brzuch na @ to jakos szczegolnie mnie to nie rusza juz ;/ mam dosyc co miesiac placzu rozczarowan itp juz mi wszystko jedno w koncu przyjdzie na mnie czas i na kazda z was i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 09:34
-
mizzelka wrote:w brzuszku mi zaburczało choć wczoraj mama zrobiła mi schabowe z panierką od krakersów pychota
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a ile kobiet w 4 tyg ciąży tylkko czuje objawy na @... zero mdłości itp.. każda ciąża jest inna
Mizzelka, jak ja się wyjątkowo z Tobą zgadzam od rana Ja co chwilkę biegałam do łazienki, bo myślałam, że już i będzie spokój A byłam na wyjeździe, więc łatwo nie było
Słodka wszystko może się zdarzyć, wiem co mówięslodka100, Iwka lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:Mizzelka, jak ja się wyjątkowo z Tobą zgadzam od rana Ja co chwilkę biegałam do łazienki, bo myślałam, że już i będzie spokój A byłam na wyjeździe, więc łatwo nie było
Słodka wszystko może się zdarzyć, wiem co mówięmerida17 lubi tę wiadomość
-
merida fajnie by bylo ale wole nie robic se nadziei by potem sie rozczarowac
uwielbiam ovf i codziennie dowiadywac sie o nowych mamuskach bardzo mnie to cieszy ale moze w nast cyklu nie bede wcale tu wchodzic, tak se odpoczne o ile sie da ;p hehe bo sie uzaleznilam od wasmerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slodka100 wrote:mizzelka niby masz racje tylko ja to wszystko czuje tak, ze na bank dzis bedzie @ o 7dni wczesniej masakra ;( e tam co zrobic bywa
wczoraj wieczorem jak mnie napierdzielal brzuch na @ to jakos szczegolnie mnie to nie rusza juz ;/ mam dosyc co miesiac placzu rozczarowan itp juz mi wszystko jedno w koncu przyjdzie na mnie czas i na kazda z was i tyle
co do krakersów to najpierw kotlety obtoczyła w jogurcie naturalnym pokruszyla krakersy i obtoczyła, połozyla na blaszkę i upiekła. mięciusie smaczniusie pychotka można i z serem w sumie na górzeslodka100 lubi tę wiadomość
-
slodka100 wrote:merida fajnie by bylo ale wole nie robic se nadziei by potem sie rozczarowac
uwielbiam ovf i codziennie dowiadywac sie o nowych mamuskach bardzo mnie to cieszy ale moze w nast cyklu nie bede wcale tu wchodzic, tak se odpoczne o ile sie da ;p hehe bo sie uzaleznilam od wasmerida17 lubi tę wiadomość