Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hejka myszki :*
odebrałam wyniki markera ca125
21,13 U/ml przy normie [0 - 35]
dzwoniłam do mojej ginekolog powiedziała, że dobry wynik
nawet nie wiecie jak mi ulżyło
A tak poza tym gratuluje zafasolkowanymmerida17, samira, Kasia *, mizzelka lubią tę wiadomość
-
A ja dzwoniła do mojego lekarza i poinformowałam, o wyniku bety. Powtórke badania zrobię w piątek bo mnie kładą na oddział.
Lekarz powiedział, że może to być jeszcze skutek pregnylu, i trzeba powtórzyć jak będę w szpitalu.nie chce mi się w to wierzyć, że to od pregnylu bo betę robiłam 16 dni po zastrzyku. A co wy o tym sądzicie?
merida17 lubi tę wiadomość
sierpień 2013- ciąża biochemiczna
czerwiec 2014- ciąża biochemiczna
-
Dzień dobry, dziś dalej plamię, nie wiem o co chodzi, ale dalej biorę Clo test ciążowy negatywny, więc na szczęście to nie to. Dziś zaspałam i w sumie nie zmierzyłam temperatury.
Gratulacje dla nowych mamusiek!
Katiś piękna beta.samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Hej dziewczyny ! dopiero natrafiłam na ten wątek, ale widzę, że skuteczność jest spora, więc chętnie bym się dopisała na 12.06, jeśli można .
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych w czerwcu! aż miło popatrzeć na tą listę
Jeszcze wypada napisać coś o sobie, to mój 4cs i pierwszy na CLO, pęcherzyki na podglądzie były także pozostaje czekanie . -
Ofelaine wrote:dziewczyny powiedzcie mi dlaczego tylko w niektórych wykresach ovu liczy dni od owulki a w innych nie, mimo wystąpienia tej owulacji oczywiście??
Mnie się skończył abonament premium i wtedy mi się wyłączyło naliczanie dni fazu lutealnej... to jest chyba odpowiedź na tę zagadkę
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTigana wrote:Hej dziewczyny ! dopiero natrafiłam na ten wątek, ale widzę, że skuteczność jest spora, więc chętnie bym się dopisała na 12.06, jeśli można .
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych w czerwcu! aż miło popatrzeć na tą listę
Jeszcze wypada napisać coś o sobie, to mój 4cs i pierwszy na CLO, pęcherzyki na podglądzie były także pozostaje czekanie .[/QUOTE
Witaj i testuj! Za dwie kreski dostaniesz bociana trzymam kciukiTigana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGoguś wrote:A ja dzwoniła do mojego lekarza i poinformowałam, o wyniku bety. Powtórke badania zrobię w piątek bo mnie kładą na oddział.
Lekarz powiedział, że może to być jeszcze skutek pregnylu, i trzeba powtórzyć jak będę w szpitalu.nie chce mi się w to wierzyć, że to od pregnylu bo betę robiłam 16 dni po zastrzyku. A co wy o tym sądzicie?
Gogus, nie wiem, ale zaciskam kciuki za fasole cichutko!! W końcu to czerwiec! -
Luteina podnosi temperaturę, więc nie jest ona miarodajna.
Co do śluzu każdy jest inny, więc na podstawie czyiś obserwacji trudno oceniać, co będzie u ciebie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:ale chyba znowu nic z tego bo nie mam jakiegos sluzu zabojczego, mam normalnie..
w sumie wkladam luteine i jakos tak nie moge obiektywnie ocenic.- ale podobno po owu ma byc mokro ,
ale moze nie u wszystkich?
nie wiem..
Słoneczna, nie chce tu mieszać, ale ja przez wszystkie starania nie miałam prawie nigdy sluzu moze gdzieś się chowal dopiero kilka dni temu odkryłam co tzn sluz mówię Ci wszystko moze się zdarzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny