Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Emily taki śluz może oznaczać, że ciało zaczyna się oczyszczać przed @.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:ale chyba znowu nic z tego bo nie mam jakiegos sluzu zabojczego, mam normalnie..
w sumie wkladam luteine i jakos tak nie moge obiektywnie ocenic.- ale podobno po owu ma byc mokro ,
ale moze nie u wszystkich?
nie wiem..
przeważnie śluz się zagęszcza jest kremowy
ale u każdej kobiety różnie
słońce nie emocjonuj się tak bo to stres szkodzi staraniom, nie doszukuj się objawów ,często brak objawu jest objawem ...
prawda taka ze objawy na ciążę i na @ są podobne a prawdziwe ciążowe objawy zaczynają się długo po terminie @ a ty masz dopiero 9dpo ,cierpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 17:12
JusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * napisała:
Tigana jasne zapraszamy do konkursu główna wygrana bociek z tobołkiem i nieoceniona radośc i szczescie ))) na całe życie[ QUOTE=samira]ja w to wchodzę [/QUOTE]
samirciu kochana wszystkie bierzemy udział w konkursie a zobacz ile peirwszych miejsc mam nadzieje ze my tez znajdziemy sie na podium sa same złote medale ))) nasi partnerzy biorą udział w konkurencji strzelanie )))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 17:13
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:Kasia * napisała:
Tigana jasne zapraszamy do konkursu główna wygrana bociek z tobołkiem i nieoceniona radośc i szczescie ))) na całe życie[ QUOTE=samira]ja w to wchodzę
samirciu kochana wszystkie bierzemy udział w konkursie a zobacz ile peirwszych miejsc mam nadzieje ze my tez znajdziemy sie na podium sa same złote medale ))) nasi mezowie biora udział w konkurencji strzelanie )))
tak złote starzałyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 17:14
Kasia * lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:ale chyba znowu nic z tego bo nie mam jakiegos sluzu zabojczego, mam normalnie..
w sumie wkladam luteine i jakos tak nie moge obiektywnie ocenic.- ale podobno po owu ma byc mokro ,
ale moze nie u wszystkich?
nie wiem..
Nie u wszystkich, ja nie miałam śluzu w ogóle a 2 kreseczki byłysłoneczna 85, Emily83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira ma rację, doszukujemy się na siłę i robimy sobie nadzieję a tak naprawdę potem tylko strasznie przeżywamy kolejne rozczarowanie.
Ale ciężko też się nie nakręcać. Dziś byłam na usg i mam endometrium 9,46 i dominujący pęcherzyk 18mm czyli chyba tobrze. Czy to oznacza że owulka za rogiem???samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:A ja mam pytanie z innej beczki;-) dziś od rana śluz wodnisty a teraz był taki określilabym to glut rozciagliwego. W porafach pisali buuuuby zaznaczac ten najbardziej plodny..tzn.że mam zaznaczyć rozciagliw? Gratuluję nowych bockow ♥♥♥
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla
3 - aja , mirusia77 Goguś Martuniss
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8
5 - Emily83, basiulkaa_89, dzastina2005, justi87
6 -
7 - Gosiacu, sonia18a
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93, lulu_ovufriend
11 - Welonisia, Anuśka, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana
13 - potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith, motyl1993, Aprilka
14 - Ania_84, aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22
17 - przedszkolanka,
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita